Tibor vagyok, de hódítani akarok!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
rövid komment az Indexen:

Fonyó Gergely: Tibor vagyok, de hódítani akarok
(Szabózé)

Melegpite-baszás vagy beszélõ pénisz - ez megy mostanában a pubertásvígjáték-piacon, de legalább egy popcornos zacskóba csempészett fütyinek lennie kell, egyébként még dvd-n sem nézi meg senki. Tudta ezt jól Fonyó Gergely, a Tibor vagyok, de hódítani akarok rendezõje is, ezért nyári moziját telepakolta pár raklapnyi csöccsel, meg seggel, és van pénisz végére kötött cserepes virág, meg méretes aranyszínû mûbráner is. A célcsoport meg röhög.

A történet a tizenhat éves Tibor balatoni szerencsétlenkedését meséli el, a fiú vergõdik Rényiné, a gazdag és unatkozó bankárfeleség és Kata, a nõvé mellesedett gyerekkori barát között, persze végül a tiszta, és korkülönbségektõl mentes szerelmet választja. Azért nem árulok el nagy titkot, ha megsúgom, hogy a végére a Rényinét alakító Gregor Bernadett is leszop egy mellékszereplõt, ahogy azt a mûfaj szigorú szabályai diktálják.

Nincs ezzel semmi baj, hiszen a Tibor vagyok, de hódítani akarok megmarad a mûfaj klasszikus keretei között, nincs germánosan óbégató pénisz, és nem arról szól minden jelenet, hogy biciklivázat, tejszínhabos flakont vagy fikuszt dugnak egy szerencsétlen tinilány nunájába. Nem Hangyák a gatyában, vagy Csajok a csúcson, na.

Kicsit talán el van túlozva a balatoni szálló szociografikus ábrázolása, túl sok a személyzet pattanása, zsíros haja, és félretaposott bakancsa, de biztos azt hitték, hogy ettõl lesz hiteles a film. Pedig nem kell hitelesnek lennie, elég, ha félig pucér nõk rohangálnak benne, és a végén mégis gyõz a szerelem. Konklúzió: tavaszig Gregor Bernadettre veri majd ki minden gimnazista, és akkor még nem is beszéltünk a dvd-kiadásban rejlõ lehetõségekrõl.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

katze
Mondjuk ebben biztos van valami, mármint hogy elég erõteljes szerepet kap Gregor Bernadett melle a reklámban... Barátném, a filma plakátján fel se fedezte az amúgy általa nagyon szeretett Németh Kristófot, olyannyira központban van Gregor B dekoltázsa 😄

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

katze
Nem értem miért kell támadni a filmet... Nemláttam szal nemtom milyen de én személy szerint inkább örülök neki hogy mostanság van soksok magyar film...

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Pheel
Nem igénytelen? Van neked ízlésed? Anyám! <#wow3>
Thadius
mondjuk a gregor bernadett mellei helyett inkáb begy magdi anyust tudnék elképzelni..na de mindegy ez az én álmom marad

sk8 4 fun

Thadius
ja géza isten😄

sk8 4 fun

akyyy
de ez magyar film ! és benen van a kertész géza is<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#buck>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lacee
ez nem életkor kérdése...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hangyak a gatyaban borzaszto, az egyet vegigszenvedtem, a kettot csak a feleig birtam megnezni

BUDA > miskolc.

EvilDevil
Szerintem jó kis film lesz.. a bemutató alapján legalábbis..

A hangyák a gatyában nem igénytelen... egy tiniknek szóló vígjáték, talán már túl öreg vagy hozzá, nem is neked szól... <#nyes><#ejnye1>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

EvilDevil
14 komment, de a filmrõl egy szó se.... grat komolyan

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Pheel
Lehetne az az alcíme az, hogy Hogyan adjunk el egy filmet Gregor Bernadett melleivel. A bemutató alapján megint egy Hangyák a gatyában tipusú igénytelen film.
MOST MIT SZIDALMAZZÁTOK?<#ejnye1>

cicai
Ez a hobbim

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

nem beteges egy kicsit az, hogy
látsz a tévében egy reklámot és az elsõ dolog ami eszedbe jut róla, az a topiknyitás? 😄

DEXTER92
tibor vagyok, szóköz vesszõ után lol

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

cicai
Csak 30 karakter lehet

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
<#circling>

gnar killer
szóköz, htx

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

cicai
illik a logodra

ja, és:
új cicaitopig juhuáááá!

cSuwwi
tibor vagyok, lódítani akarok :C

shit happens

cicai
ha<#duhos2>

Thadius
most láttad a tévében a reklámot nem?😄

sk8 4 fun

ahhoz minimum napóleonnak kéne lenned.

cicai
Sziasztok!
Szerintetek jó lesz ez a film?
Hivatalos oldala:
http://www.tiborvgyok.hu/img/mid_home.jpg
Tibor vagyok, de hódítani akarok!

← ElőzőOldal 2 / 2