76
Tibor vagyok, de hódítani akarok!
-
#36 Mert divat a fikázás... gondolod ők látták? max szart a Wc-ben azt láttak...
Taranov: a "mocskosszájú" üvegtigrist te az igényes filmek közé sorolod: érdekes..
Elöször is meg kell nézni... mert aki látatlanban fikáz az több mint szánalmas...
-
#35 Igen?
Én meg azon csodálkoztam, hogy ilyen alacsonyan van a színvonal mércéje nála. De hát nyilván ő is hajt a pénzre. -
Goth #34 meg van bocsátva. -
davos80 #33 németkristóf,öeeee (hány) -
#32 rövid,de frappáns a címe... -
Unreal1942 #31 Nekem tetszett a film.
Semmi különleges, de szórakoztató és nem is vár többet tőle az ember. -
#30 index no comment, antikultúra -
#29 Jópofa a kritika.
Alkalmazkodik a forgatókönyvíró a nézők humorérzékéhez, nem véletlenül nincsenek az új kommersz filmekben olyan poénok, amiket nem mindenki értene meg. Fontos, hogy a nézők felfogják a történetet, egy műf*sz meg ugye nagyon vicces, ezt tudjuk. Magyar "popcornmovie"-ból vannak jók, a Csak szex és más semmi, az új Meseautó, az új Hippolyt, az Üvegtigris első része, Tibor nem hiszem, hogy ezek közé tartozik, bár nem nézem meg. -
#28 Egyszerűen még nem látott jó filmet. Még "tini" (jaj, de jó szó ez), és a tiniknek szóló szarokat nézi. -
#27 Bocs, de a beteges az, hogy bejössz egy topikba, és rögtön ugatod le az embereket. -
#26 rövid komment az Indexen:
Fonyó Gergely: Tibor vagyok, de hódítani akarok
(Szabózé)
Melegpite-baszás vagy beszélő pénisz - ez megy mostanában a pubertásvígjáték-piacon, de legalább egy popcornos zacskóba csempészett fütyinek lennie kell, egyébként még dvd-n sem nézi meg senki. Tudta ezt jól Fonyó Gergely, a Tibor vagyok, de hódítani akarok rendezője is, ezért nyári moziját telepakolta pár raklapnyi csöccsel, meg seggel, és van pénisz végére kötött cserepes virág, meg méretes aranyszínű műbráner is. A célcsoport meg röhög.
A történet a tizenhat éves Tibor balatoni szerencsétlenkedését meséli el, a fiú vergődik Rényiné, a gazdag és unatkozó bankárfeleség és Kata, a nővé mellesedett gyerekkori barát között, persze végül a tiszta, és korkülönbségektől mentes szerelmet választja. Azért nem árulok el nagy titkot, ha megsúgom, hogy a végére a Rényinét alakító Gregor Bernadett is leszop egy mellékszereplőt, ahogy azt a műfaj szigorú szabályai diktálják.
Nincs ezzel semmi baj, hiszen a Tibor vagyok, de hódítani akarok megmarad a műfaj klasszikus keretei között, nincs germánosan óbégató pénisz, és nem arról szól minden jelenet, hogy biciklivázat, tejszínhabos flakont vagy fikuszt dugnak egy szerencsétlen tinilány nunájába. Nem Hangyák a gatyában, vagy Csajok a csúcson, na.
Kicsit talán el van túlozva a balatoni szálló szociografikus ábrázolása, túl sok a személyzet pattanása, zsíros haja, és félretaposott bakancsa, de biztos azt hitték, hogy ettől lesz hiteles a film. Pedig nem kell hitelesnek lennie, elég, ha félig pucér nők rohangálnak benne, és a végén mégis győz a szerelem. Konklúzió: tavaszig Gregor Bernadettre veri majd ki minden gimnazista, és akkor még nem is beszéltünk a dvd-kiadásban rejlő lehetőségekről. -
#25 Mondjuk ebben biztos van valami, mármint hogy elég erőteljes szerepet kap Gregor Bernadett melle a reklámban... Barátném, a filma plakátján fel se fedezte az amúgy általa nagyon szeretett Németh Kristófot, olyannyira központban van Gregor B dekoltázsa :D -
#24 Nem értem miért kell támadni a filmet... Nemláttam szal nemtom milyen de én személy szerint inkább örülök neki hogy mostanság van soksok magyar film... -
#23 Nem igénytelen? Van neked ízlésed? Anyám! -
#22 mondjuk a gregor bernadett mellei helyett inkáb begy magdi anyust tudnék elképzelni..na de mindegy ez az én álmom marad -
#21 ja géza isten:D -
#20 de ez magyar film ! és benen van a kertész géza is -
#19 ez nem életkor kérdése... -
Kanál #18 hangyak a gatyaban borzaszto, az egyet vegigszenvedtem, a kettot csak a feleig birtam megnezni -
#17 Szerintem jó kis film lesz.. a bemutató alapján legalábbis..
A hangyák a gatyában nem igénytelen... egy tiniknek szóló vígjáték, talán már túl öreg vagy hozzá, nem is neked szól... -
#16 14 komment, de a filmről egy szó se.... grat komolyan -
#15 Lehetne az az alcíme az, hogy Hogyan adjunk el egy filmet Gregor Bernadett melleivel. A bemutató alapján megint egy Hangyák a gatyában tipusú igénytelen film. -
puding00 #14 MOST MIT SZIDALMAZZÁTOK? -
#13 Ez a hobbim -
Goth #12 nem beteges egy kicsit az, hogy
látsz a tévében egy reklámot és az első dolog ami eszedbe jut róla, az a topiknyitás? :D -
#11 tibor vagyok, szóköz vessző után lol -
#10 Csak 30 karakter lehet -
#9 -
#8 szóköz, htx -
#7 illik a logodra -
Goth #6 ja, és:
új cicaitopig juhuáááá! -
#5 tibor vagyok, lódítani akarok :C -
#4 ha -
#3 most láttad a tévében a reklámot nem?:D -
Goth #2 ahhoz minimum napóleonnak kéne lenned. -
#1 Sziasztok!