18
  • vt minus 10
    hát remélem én is h nem lesz belöle wow-matyi..... meg nemtom ti h vagytok vele de nekem spec tetszene a régi perspektiva is, jo hangulata van
  • savior
    diablo az elso reszben is meghalt. majd feltamasztjak, kulonben miert lenne diablo a jatek neve?
  • Shark96
    7 gonosz van a 3-ban: Asmodeus-Belzebub-Belfegor-Mammon-Lucifer-Mephisto-Baal.Diablo-t azért nem értem bele mert a 2-ben megöltük.Baal azért van benne mert a lords of destruction beletartozik ebbe.
  • Chrystopher
    Srácok. Hallottam egy olyasmit hogy a Diablo III. MMORPG lesz. Ti mit tudtok erről? Létezik? Diablo III vagy Diablo MMORPG?
  • PAYNE
    jolennemár
  • c115
    REMÉLEM!VAGY INKÁBB AJÁNLOM!
  • c115
    REMÉLEM!VAGY INKÁBB AJÁNLOM!
  • mike69
    Nos! Az egy és a kettő után remélem a hárommban sem fogunk csalódni
  • csüves
    csak nehogy valami wow lwgyen belőle mert hót ideg leszek vagy talán wow fps ahhoz mit szóltok nem biztos hogy szarabb lenne az origosnálha ha ha
  • SirLord
    jolbeszél, épp hogy kezdem megunni 3 év után a w3-t neten...jöhetne a folytatás
  • NEOreg3
    engem egy warcraft 4 jobban izgatna
  • HuAn82
    Ha egyszer valóban lesz belőle valami és megjelenik, néhány napra elvonulok a világtól a drágasszággal.
  • Librarian
    Hát már éppen itt lenne az ideje egy 3. résznek!!!! :DDD
  • Marco
    "Muhahahahaha!"

Gihihihi!!!!!!
  • vg
    "A Blizzardnak küldött levelünkre egyelőre nem érkezett válasz, nem nyilatkoznak az ügyről."

Muhahahahaha!
  • Aquli
    Egy starcraft világán játszódó mmo érdekes lenne. Viszont nem harc/item-orientáltnak kellene lennie, mint a wownak, hanem hardcore rp-nek
  • shusaku
    Egy Starcraft 2-nek is tundék örülni
  • unranked
    Hmmm...tényleg az van odaírva, hogy a Diablo és Diablo 2 csapata keres Art director-t. Ez jól hangzik, remélem nem a wow-ot akarják tovább fejleszteni :(