18
-
vt minus 10 #18 hát remélem én is h nem lesz belöle wow-matyi..... meg nemtom ti h vagytok vele de nekem spec tetszene a régi perspektiva is, jo hangulata van -
savior #17 diablo az elso reszben is meghalt. majd feltamasztjak, kulonben miert lenne diablo a jatek neve? -
Shark96 #16 7 gonosz van a 3-ban: Asmodeus-Belzebub-Belfegor-Mammon-Lucifer-Mephisto-Baal.Diablo-t azért nem értem bele mert a 2-ben megöltük.Baal azért van benne mert a lords of destruction beletartozik ebbe. -
#15 Srácok. Hallottam egy olyasmit hogy a Diablo III. MMORPG lesz. Ti mit tudtok erről? Létezik? Diablo III vagy Diablo MMORPG? -
#14 jolennemár
-
c115 #13 REMÉLEM!VAGY INKÁBB AJÁNLOM! -
c115 #12 REMÉLEM!VAGY INKÁBB AJÁNLOM! -
mike69 #11 Nos! Az egy és a kettő után remélem a hárommban sem fogunk csalódni -
csüves #10 csak nehogy valami wow lwgyen belőle mert hót ideg leszek vagy talán wow fps ahhoz mit szóltok nem biztos hogy szarabb lenne az origosnálha ha ha
-
SirLord #9 jolbeszél, épp hogy kezdem megunni 3 év után a w3-t neten...jöhetne a folytatás -
#8 engem egy warcraft 4 jobban izgatna -
#7 Ha egyszer valóban lesz belőle valami és megjelenik, néhány napra elvonulok a világtól a drágasszággal. -
Librarian #6 Hát már éppen itt lenne az ideje egy 3. résznek!!!! :DDD -
Marco #5 "Muhahahahaha!"
Gihihihi!!!!!! -
vg #4 "A Blizzardnak küldött levelünkre egyelőre nem érkezett válasz, nem nyilatkoznak az ügyről."
Muhahahahaha! -
#3 Egy starcraft világán játszódó mmo érdekes lenne. Viszont nem harc/item-orientáltnak kellene lennie, mint a wownak, hanem hardcore rp-nek -
shusaku #2 Egy Starcraft 2-nek is tundék örülni -
unranked #1 Hmmm...tényleg az van odaírva, hogy a Diablo és Diablo 2 csapata keres Art director-t. Ez jól hangzik, remélem nem a wow-ot akarják tovább fejleszteni :(