Újravizsgálják a JPEG-szabadalmat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs, de amerikában kicsiben nagyban ez a szemlélet a jellemzõ szóval nem fog változni
elkéstél. egy ausztrál ügyvéd már megtette:) bár õ csak azért, mert rá akart világítani, hogy ez a "levédetem aztán majd fizetnek" dolog igencsak nevetséges és az ezt lehetõvé tevõ rendszerrel is gondok vannak...:)
\"The voices are back... Excellent.\"
Tényleg paraziták hogy a fejlõdést gátolják, és csak
ingyen akarnak bevételhez jutni. Szóval munka nincs benne, ezért ne járjanak luxuskocsival be dolgozni emiatt. Remélem Amerikában is megváltozik ez a szemlélet emiatt. Ha nem fog, akkor elõbb utóbb meg fogják az olyan országok elõzni fejlesztésekben, akik nem hagyják tönkretenni a piacot ilyesmivel.
ingyen akarnak bevételhez jutni. Szóval munka nincs benne, ezért ne járjanak luxuskocsival be dolgozni emiatt. Remélem Amerikában is megváltozik ez a szemlélet emiatt. Ha nem fog, akkor elõbb utóbb meg fogják az olyan országok elõzni fejlesztésekben, akik nem hagyják tönkretenni a piacot ilyesmivel.
ez kimaradt: a két földrész
Hát igen azt hiszem látszik a különbség a földrész között.
Amerikában levédetheted, az EU -ben a jelenlegi tervek szerint nem.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Mondok jobbat: a tehén fejés különféle metodikáiban bizonyos közös "technológiai" vonatkozású részeket. Mennyi tej is kerül a polcokra?
hogy lehet egyáltalán algoritmusokat levédetni? :(
levédetem az emelõ elvét, aztán megnézem, hogy cserél kereket bárki, aki nem fizet érte ... :(
levédetem az emelõ elvét, aztán megnézem, hogy cserél kereket bárki, aki nem fizet érte ... :(
Forza.
Nem is értem egyáltalán hogy lehet ezt levédeni én biztos nem engedném.
Akkora egy fa**ság egy ilyen általános formátumot levédeni. Ez olyan mintha én levédeném a kereket és utána perelném az autógyártó cégeket.
Ezt nem értem.
Ha az ISO 1990-ben bejegyezte a formátumot, akkor hogyan lehetséges, hogy 1997-ben szabadalmaztatták részeit???
Ha az ISO 1990-ben bejegyezte a formátumot, akkor hogyan lehetséges, hogy 1997-ben szabadalmaztatták részeit???
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy