Elkészült az MSI frissíthető kártyája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ABIT alaplapokkal komolyabb gondom nem volt, pedig jó ideig olyanok szolgáltak nálam (BX6 -> BE6 -> BE6-II. -> NF7-S), illetve egy eset volt: az NF7-S északi hídján lévõ hûtõt kellett lecserélnem, mivel két-három hónap után elõször zajos lett, majd megállt. Ettõl függetlenül a BE6 szériánál én is láttam olyat, hogy az addig csont stabil gép fél év után folyamatosan fagyott, és csak a deszkacsere segített rajta.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vagy nálunk jó az áramszolgáltató
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Vagy : GlacialTech NorthPole 1000
Ezen ugyan van venti, de gyakorlatilag zajtalan.
Gondolom csucs. Az emlitett tekinkak meg azt pont nem csokkentik.
2D-ben meg egyebkent is csak 150-en hajtom a kartyat 500 helyett regota 😊
nekem még nem vitt el semmit, de pl amikor a codegenem helyett enermaxom lett, sokkal jobban birta a procim a tuningot, ráadásul a proc feszültséget is lejjebb lehetett vinni! pedig elég szkeptikus voltam énis tápügyben korábban...
Forza.
360 van ráírva vagy tényleg az?
Mert ugye a legtöbb tápgyártó erõsen túloz, eddig egyedül az Enermax tápok voltak maik nálam jártak és valóban annyit tudtak ami rájuk volt írva.
A Codegen tényleg szar, dolgoztam anagykerükben is hatalmas a garos visszahozatal.
A Chieftec egy fokkal jobb de az sem non plussz ultra (nekem is ez van jelenleg, de az Enrmax jobb volt)
<#circling>#circling>
Baromi ronda ez az új dizájn!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a gepemben egyebkent lassan 3 eve egy Codegen (pfuj ez aztan a lepra) 300W-os tap van (szemetre vele) egy Abit! alaplapon dekkol egy 2000+ Athlon XP + Gef4 + 3 vinyo + DVD olvaso + DVD iro, megegynehany USB-s cucc
mondjuk sohasem hallgattam onjeleolt, sem IDG-s okoskakra
Tehát kinek volt igaza? 😄
A jó megoldás egyébként egy szerény Zalman TNN 500AF, mindenkinek azt javaslom. Meg nekem is vehet egyet. 😉
gt
+(venti)házszellõzés erõsen ajánlott.
Végülis igaz nincsen a karin venti....<#vigyor1>#vigyor1>
Vagy az mit szóljon akinek az alaplapján távolabb van a procifoglalat a pcie16xtól?
Mindenestere a chieftec 500 as táp (ami 478 max <#circling>#circling>) +12V 3 ága összesen 324W).
Mégegy dolog ami érdekes.
Ugyanannyi a DVD írásnál a fiogyasztás mint 3D-s alkalmazásoknál.. pedig a DVD írot senki sem szokta szidni mennyit fogyaszt
<#vigyor4>#vigyor4>
A tápegység oldalán rajtavannak a részletesebb adatok, hogy melyik feszültségágon maximum hány ampert tud leadni.
Mostanában nagyon a 12V os rész van leterhelve minden tápnál, ezért vannak dupla 12V os kivezetéssel rendelkezõ tápok is.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Ez MSI nem Asus <#buck>#buck>
Egyébként ez a fogyasztás mizéria egy nagy kamu.
Legalábbis meszse nincs annyi amit mondanak.
Vettem nérõt (bedugod konnektroba bele a gépet és méri lcd-n mennyit fogyaszt)
A mérési eredmények.
Alap (idle) ott álldogál az op rencer áll, magában üzemmód: 155 Watt
Word, excel vagy netes böngészés: 170 Watt
3D mark6 teszt alatt 280 Watt.
Na errõl ennyit.
De megvetették velem az 500 as tápot mert nem lesz elég a 360as a géphez amikor upgradeltem...
Jah és a konfig (szerintem nem átlagos fogyasztású): [email protected] P4 630as, 2 Giga 667@800 DDR2, 2db 200 Gb Samsung, 1 db 250 Gb Seagate mindegyik Sata a Samsungok Raidben, 7800 GT.
Egyszóval ez a fogyasztás mizéria is csak humbug.
Egyébként is összehasonlításképp hoztam fel ezt a kártyát, de köss belém nyugodtan 😊
az ára is nyilván magasabb + a hûtés elégtelensége miatt a tuning is nehézkesebb volna 😊
Forza.
Extreme N7800GT TOP SILENT/2DHTV
Ez jó vicc volt. 😄
Viszont tényleg széééééép hosszú.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
ezt így kellene elõadni..sztem..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
<#eplus2>#eplus2>
http://www.o-store.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha meg is jelenik, akkor is csak gyûjtõknek pár száz darab.
Az árról csak annyit hogy szerintem kizárt hogy piacképes legyen. Egy passzív hûtésû 7800GT hangtalanul és olcsóbban jóval gyorsabb. Ezt azzal tudom alátámasztani hogy volt egy 6600GT SLI rendszerem, amit lecseréltem egy darab 7800GT-re és többnyire legalább 2x gyorsabb.
mert ha nem lesz versenyképes megette a fene az egészet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray