Duke Nukem Forever "teljes erőbedobással"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én eggyet tok hogy nekem is a kedvenceim közé tartozna... de ha nem lexx kéx akkor nincs miröl bexélni... csak az a problem hogy ha még tovább huzzák az idöt és kijön a directx 10 akkor ennek a grafikája nevettséges lexx és ezzel nagyon lehúzva a játék élményt... sajna amugy DUKE NUKEM FOREVER <#felkialtas><#rolleyes>

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Szerintem kira játék lesz, nézétek meg az elõzõ demonstrációkat a youtubon !
Danecay
lol ! Én is ezt akartam írni 😄

asysoft
Hehe😊

/*WTF?!*/

Az a baj, hogy mire ez a játék megjelenik, azok, akik anno imádták, már egy zárt öregek otthonából fogják figyelni az élet eseményeit, már ameddig emlékeznek...😊
egy játék ami sosem lesz kész <#bee1>

Punker
98 körül kellett volna kijönnie 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

<#vigyor3>amúgy mióta is készül a játék?
Kitartás emberek <#beka3>
Frank99
duke nukem never....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Jó munkához idõ kell!<#ejnye1>
Szarhoz meg mégtöbb!<#idiota>
Tomalak
Ki pénzeli ennek a jàtéknak a fejlesztését? Vagy csak ugy magànszorgalombol csinàljàk?
St0RmTr00pEr
Hehe... LOL majd 2 év mulva meg valami ilyesmi hirt fognak kiadni... "Ujrakezdjuk a DNF programozását, mivel uj enginel-el az unreal4.0-val csinaljuk meg.)

😊 és ez igy fog menni a végtelenségig 😄

http://st0rmy.blog.hu

Ennél csak a StarCraft kettõt várom jobban... 😊
Ha lesz egyáltalán...

phunky
jaja az nem rossz sztem még pár évet szánnyanak rá <#guluszem1>

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

Tévedés van a cikkben!Nem az eggyik leghosszabb ideje igérgetett játék...HANEM A LEGHOSSZABB!<#mf1><#mf1><#mf1> Ki hiszi el eggyáltalán hogy megjelenik?Az lesz tuti hogy köszönjük a figyelmet de bocsi a játék nem fog megjelenni...
😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Matyóhímzés
😊

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

😊
ttt ttt
😮😊😄
A baj csak az, hogy lassan reszketõ kezû öregember leszek és akkor már jöhet, mert nem találom el az ellent 😞

Teppik Amon
😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

zaki
:c

EvilDevil
az sose baj ha valamit jól megcsinálnak!!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

😊
😊

Nenrandil
😊

\"A book is a book\" Clive Barker

noss
😊

________ `_~_\" noss