27
-
SZULTA #27 én eggyet tok hogy nekem is a kedvenceim közé tartozna... de ha nem lexx kéx akkor nincs miröl bexélni... csak az a problem hogy ha még tovább huzzák az idöt és kijön a directx 10 akkor ennek a grafikája nevettséges lexx és ezzel nagyon lehúzva a játék élményt... sajna amugy DUKE NUKEM FOREVER -
dcyrax #26 Szerintem kira játék lesz, nézétek meg az előző demonstrációkat a youtubon ! -
#25 lol ! Én is ezt akartam írni :D -
#24 Hehe:) -
HunGreg #23 Az a baj, hogy mire ez a játék megjelenik, azok, akik anno imádták, már egy zárt öregek otthonából fogják figyelni az élet eseményeit, már ameddig emlékeznek...:) -
MrTressy #22 egy játék ami sosem lesz kész -
#21 98 körül kellett volna kijönnie :) -
peterx #20 amúgy mióta is készül a játék? -
quentit #19 Kitartás emberek -
#18 duke nukem never.... -
ThomasTheKoRner #17 Jó munkához idő kell!
Szarhoz meg mégtöbb! -
#16 Ki pénzeli ennek a jàtéknak a fejlesztését? Vagy csak ugy magànszorgalombol csinàljàk? -
#15 Hehe... LOL majd 2 év mulva meg valami ilyesmi hirt fognak kiadni... "Ujrakezdjuk a DNF programozását, mivel uj enginel-el az unreal4.0-val csinaljuk meg.)
:) és ez igy fog menni a végtelenségig :D -
Librarian #14 Ennél csak a StarCraft kettőt várom jobban... :)
Ha lesz egyáltalán... -
#13 jaja az nem rossz sztem még pár évet szánnyanak rá -
Szike01 #12 Tévedés van a cikkben!Nem az eggyik leghosszabb ideje igérgetett játék...HANEM A LEGHOSSZABB! Ki hiszi el eggyáltalán hogy megjelenik?Az lesz tuti hogy köszönjük a figyelmet de bocsi a játék nem fog megjelenni... -
Drawain #11 :) -
#10 :) -
Gauge #9 :) -
#8 :O:):D
A baj csak az, hogy lassan reszkető kezű öregember leszek és akkor már jöhet, mert nem találom el az ellent :(
-
#7 :D -
#6 :c -
#5 az sose baj ha valamit jól megcsinálnak!! -
shane81 #4 :) -
Cat #3 :) -
#2 :) -
#1 :)