11
-
#11 Milyen rekord?? Hiszen a bevándorlókon élősködő szabadkőműves, unkle Disney még mindig első, vagy félreértettem?
Williams zenéje nekem is tetszik, a SW soundtrack egyenesen szuper. A szimfónikusokat frankón irányítja a filmhez, hihetetlen. -
#10 Sztem a Pottereknek egyáltalán nem jó a zenéje. -
vLaDDD #9 fantasztikus zeneszerző. imádom a zenéit! remélem Oscarral távozik március 5-én -
Kemény Husi #8 A Cápa egy klasszikus, olyan zenéje van, amit mindenki ismer, valóban nem kellene ezeket a filmeket Harry Potter egy lapon emlegetni. -
#7 Tudom ... írtam -
#6 itt a zenéről van szó, nem a filmről. a zenéje jó a harry potternek. -
#5 hihetetlen ez a pali, igazi legenda -
#4 Teljesen igazat adok! Egy isten!
Amúgy épp nézem az IMDB-n, ez a fickó már akkor zeneszerzett mikor muterom még meg sem született! Beszarás ... a tag most 74 éves és még aktívan dolgozik 5 (!) készülő filmen, köztük az új Superman-en, egy meg nem nevezett Spielberg történelmi filmen és a JURASSIC PARK IV-en !!! -
#3 Nem, NEM! Nem lehet és nem is szabad a gagyi Harry Potter-t egy lapon említeni ezekkel a filmekkel, pláne nemszabad "klasszikusnak számító film"-nek nevezni. A Harry Potter epizódok a közelébe sem érhetnek a legtöbb Williams zenével megáldott filmnek, nemhogy kalsszikus legyen. (sajnos láttam az elsőt és ezt)
Én értem, hogy itt most a zene a lényeg és Mr Williams előtt tényleg le a kalappal - a gépemen található mp3-ak 80%-a soundtrack és annak majd' fele az ő szerzeménye, élen személyes kedvencemmel a Ryan közlegény megmentésével - és urambocsá a Harry Potter filmek zenéje is tetszett, komolyan, de HP-t akkor se említsük lécci így ... csak ennyit szeretnék. -
Nyiri #2 A csavo egy isten :) -
#1 Csak gratulálni tudok hozzá. Én is imádom a zenéit!!