11
  • Tetsuo
    Milyen rekord?? Hiszen a bevándorlókon élősködő szabadkőműves, unkle Disney még mindig első, vagy félreértettem?

Williams zenéje nekem is tetszik, a SW soundtrack egyenesen szuper. A szimfónikusokat frankón irányítja a filmhez, hihetetlen.
  • Bandew
    Sztem a Pottereknek egyáltalán nem jó a zenéje.
  • vLaDDD
    fantasztikus zeneszerző. imádom a zenéit! remélem Oscarral távozik március 5-én
  • Kemény Husi
    A Cápa egy klasszikus, olyan zenéje van, amit mindenki ismer, valóban nem kellene ezeket a filmeket Harry Potter egy lapon emlegetni.
  • Macccy
    Tudom ... írtam
  • Gladiator
    itt a zenéről van szó, nem a filmről. a zenéje jó a harry potternek.
  • zaki
    hihetetlen ez a pali, igazi legenda
  • Macccy
    Teljesen igazat adok! Egy isten!

Amúgy épp nézem az IMDB-n, ez a fickó már akkor zeneszerzett mikor muterom még meg sem született! Beszarás ... a tag most 74 éves és még aktívan dolgozik 5 (!) készülő filmen, köztük az új Superman-en, egy meg nem nevezett Spielberg történelmi filmen és a JURASSIC PARK IV-en !!!
  • Macccy
    Nem, NEM! Nem lehet és nem is szabad a gagyi Harry Potter-t egy lapon említeni ezekkel a filmekkel, pláne nemszabad "klasszikusnak számító film"-nek nevezni. A Harry Potter epizódok a közelébe sem érhetnek a legtöbb Williams zenével megáldott filmnek, nemhogy kalsszikus legyen. (sajnos láttam az elsőt és ezt)
    Én értem, hogy itt most a zene a lényeg és Mr Williams előtt tényleg le a kalappal - a gépemen található mp3-ak 80%-a soundtrack és annak majd' fele az ő szerzeménye, élen személyes kedvencemmel a Ryan közlegény megmentésével - és urambocsá a Harry Potter filmek zenéje is tetszett, komolyan, de HP-t akkor se említsük lécci így ... csak ennyit szeretnék.
  • Nyiri
    A csavo egy isten :)
  • Darth Sith
    Csak gratulálni tudok hozzá. Én is imádom a zenéit!!