Autómárkák megítélése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Semmi extra, bár el kell ismerni, hogy a MultiJet nem rossz kis diesel. Dehát diesel ;-)
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni

egy autónál nem az a lényeg hogy mennyit eszik, vagy hogy milyen jó, hanem az hogy minnél nagyobb legyen
(és én naon szeretem a nagy autókat, készülünk is egy mondeó vásárlásra, mert már az omega is naon álat volt de....yeah...na ennyi)
2 mert felénk nem nagyon van, amit lesz idõm megtanítalak ifju padavan
Mindössze azt írtam le, hogy gondolom kifelejtette az amerikai gépeket a felsorolásból, de mivel a japánokon kívül mindegyiket lefikázta, gondolom az amcsi gépek is hasonló sorsra jutottak volna.
A legkisebb mértékben sem szeretném aláásni természetfölötti képességeidet, de az amerikai kontinensen is folyik némi autógyártás-szerű valami, legalábbis több ráutaló nyomot találtak már az arrajárók. Gondolom véletlenül kifelejtetted, miközben a többi adat tévedhetetlenségén dolgoztál. Fejtsd ki vitathatatlanul igaz meglátásaidat arról is mester!
japánok--> a legjobb & legfejletteb ország, autógyártásban mindekit ver minõsgégben megbízhaóságba (kivév Nissan [ a nissanból kivétel a j ó öreg patrol és az új micra])
németek--> hát hogy is mondjam, útálom, ki nem állhatom õket, gyenge minõségûek nem csípem (kivétel: omega, vectra
franciák--> szutyok megbízhatalan szar (kivétel: megane 1, twingo, citroen xm és bx)
olasz-->gyönyörû szarok naon szépen mutatnak a alon egy poszterként, de minõségük nagyon szutyok, néhány 100km és szétesnek, de mikor0 km esek már akkoris lég gyengék (lásd totalcar, 2006.05.06-ai adás)
dél korea--> a dévó akarom mondani chevrolet elég jó az áráért, de a kia egy fos
hát ennyi jutott eszembe
Motorváltozatot még nem döntöttem el: a régi 1.4MPI viszonylag jól megy autópályán is, de meg is issza a magáét. Ellenben az 1.2 12V városban fürge, de a rövid váltó miatt az autópálya nem az eleme. Ellenben nagyon jó a fogyasztása, a Totalcaron annak idején rekord volt (5.4 körüli átlag), és ez a lassan 300 forintos benzinárak mellett nem elhanyagolható.
Szívesen vennék nagyobb autót, de hitelre nem akarok venni, és nem akarok 4 évestõl idõsebb és 50 ezertõl többet futott autót venni. 1.5M-ért alsóközepest ilyen évjárattal/km-el csak Citroen Xsarát, Fiat Bravát és hasonlókat kapni, ezek pedig nem a strapabíróságukról és megbízhatóságukról híresek.
nekem egy öreg Opel Vectrám volt februárig, a kultúráltabb megjelenésû fajtából. Városban általában beengedtek hamar a sávokba, keresztezõdésekbe. Autópályán sem voltak problémáim, bár néhányan néhány Matiz, Kalos és WagonR tulajt elvbõl bosszantott hogy egy öreg német autó lazán tartja a 140-et, és izomból megelõztek.
Nem látják be, hogy ezeket az ezres-ezerkettes kisautókat nem autópályára tervezték, 130-nál már 4000 közeli forutlaton nyüszítenek és vedelik a benzint. De sokan úgy vannak vele, ha már 10 évre eladósodtam miatta, akkor megy ez mindenhol vazze, és nehogymá egy ezeréves roncs gyorsabban mennyen éntõlem. :)
Kicsit sajnálom, hogy az "A" Vectra gyártási licenszét nem vette mega Daewoo vagy vmelyik hasonló gyártó. Nem igaz hogy egy nagyobb autó üzemeltetése feltétlenül drága dolog. A Veki öt ember számára kényelmes, az 1.6-os benzinessel 140-ig jól megy, nagy csomagtartója van, és mivel áramvonalas és a súlya is 1100 kiló alatt van a fogyasztása sem horror. Mellesleg nem egy kis ortopéd gnóm, hanem egy szép, arányos megjelenésû autó. Ha újonnan árulnák 2 milla körüli áron, inkább ilyet vennék mint Logant, Kalost, vagy Albeát! Veki forevah!
na mind1 szal ha egészben lenne és mûködne, 500-600000 ért érdemes lenne?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"német papíros egyben alkatrésznek. a kaszni , futómû hibátlan nagyon szép, a motor nem jó! "
szted érdemes? mert sztem nem, maximum alkatrésznek...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ilyen gépet 5-600,000 Ft alatt nem érdemes venni, fõleg, ha használni is akarod.
Mennyit fogyaszthat, érdemes-e megvenni oolyan 6-8 évre, nem rohad-e szét alattam? Mennyibe kerülhet a fenntartása stb?
Ja és a legjobb! Az egészbõl persze szokás szerint SEMMIT nem vett észre, hogy mit kellett tenni azért, hogy ne törjön el keze lába a hülyesége miatt. Õ azt hiszi eddig a percig is, hogy minden amit csinált/csinál a lehetõ legtökéletesebb.
A gyalogosokat, bicikliseket, motorosokat még mindíg sz@rba se nézik az autósok...
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
az én kedvencem amúgy az a típus aki nem ül be kicsi autóba mert nem látja az elejét...
Ti tehettek az egészrõl! :DDD
törpe és rohadék
Indítózáskor úgy szóltam rá, hogy ne köszörülje, ha már két másodperce jár a motor.
Az egyesből kettesbe váltás olyan szinten terhelte a feldolgozó képességét, hogy elfelejtkezett útról-kormányról, és ha nem nyúlok bele, nekimegyünk egy olyan oszlopnak, ami eredetileg közel sem volt az útirányhoz. Persze mikor próbáltam arrébbkormányozni, hirtelen olyan erővel kapaszkodott a kormányba, hogy alig-alig sikerült. Mikor már ordítottam, akkor rálépett a fékre, és megint lefulladt.
Hozzátartozik, hogy legeslegelső alkalom volt neki. Anno én jobb voltam. Klasszisokkal. Mondjuk ettől még imádom a csajt, de ezerszer is meggondolom, mire slusszkulcsot lát. ;-)