58
Van itt valaki aki régi pénzeket gyűjt?
-
#58 Én inkább az 500 eurósokat. -
blackgamer #56 numizmatika -
#55 Inkább a 100 eurósokat kedvelem, főleg ha egy bőrönddel találok. Elég ritkán. -
#54 20 ezrest? -
#53 Én gyűjtöttem annó a fém 200-ast
Összegyűlt 100 darab akkor elvittem a postára és beváltottam
Csak 5 darab '92-est tartottam meg -
#52 Én nagy pénzeket próbálok gyűjteni, kisebb-nagyobb sikerrel. -
Thanatos #51 szvsz aki az rétéke miatt gyüjti az már ugyis komolytalan :) nekem is van pár régi pénzem, külföldi/magyar is, de még soha eszembe nem jutott hogy azon filozzak menyit érhet, eszem ágába se lenne őket eladni, innentől meg max gizdulásnak jó ha tudja az ember az rétéket az emg megint nem az én reszortom :) -
Thanatos #50 hm lehet ennyire nem jártam utána, de a lényeg a lényeg két "tipus" volt :) -
_Vegeta_ #49 Krajcara ugynezki senkinek sincs. :P -
gergelyanevem #48 ejj, erről a topikról jutott eszembe hogy mekkora fa.z voltam amikor elvesztettem egy pénztérmét..:( remélem meg lesz valamikor(valahova elpakoltam)
valami holland érme lehetett, 1848-as -
#47 Olyan 5-800 forintra tippelek kb. Annyit érhet. -
#46 Az ezüst 5 forintos ér 2000 Forintot. 1947-ből. Akkor hogy a rákba érne már egy szaros kétszázas, amiben nincs is sok ezüst 4000et?? -
#45 joco -
#44 LOL nézemki lehet aza noob aki ilyen topicot nyit... benézek... nem csalódtam XDDDDDDDD -
DJviolin #43 Sziasztok!
Majd holnap visszajövök. Addig ne vesszetek össze! -
#42 De nem. -
[Walaki]D`Lair #41 De igen -
DJviolin #40 Akkor mennyit érhetnek? -
#39 Tuti nem ér annyit. -
DJviolin #38 Tehát azt modnjátok, hogy fejenként 4000 forintot is érhetnek. Akkor asszem örizgetem őket még pár évig. Ki tudja? Egyszer talán majd darabja egy tizes lesz. -
[Walaki]D`Lair #37 Nem véletlenül ér 4000Ft-ot... -
DJviolin #36 Akkor sok? Az király!!!! -
[Walaki]D`Lair #35 ennyire belejöttél a nyelvészkedésbe grétsy bácsi? :DDDDDD -
DJviolin #34 Magyarul értéktelen. -
[Walaki]D`Lair #33 Az sok, nem véletlenül nincs effektíve forgalomban... -
#32 Pénzgyűjtők nem egy szó? :PPP ...csak kérdezem. -
#31 Magyarul 0.5% színezüst van benne. -
DJviolin #30 Nekem 2 érmén a bank, és 2-őn Deák van.
Amúgy az az 500 ezredszázalék kevés, vagy már értéket ad az érmének? -
#29 Utánanéztem a könyvemben. Elvileg kétfajta 200 forintos létezett. Az egyiken a Magyar Nemzeti Bank volt 92-93, másikon Deák Ferenc 94, 95, 97, 98. Mindkettőben 500 ezredszázalék ezüst van. -
DJviolin #28 Az enyéimek csillognak. Holnap kaptok képeket. 97 óta pénztárcában csücsülnek, a naptól 100%-osan elzárva. -
[Walaki]D`Lair #27 Fém 200-ast már úgyse találsz verdefényűt... -
DJviolin #26 Megnéztem őket. Az egyik 1992-es, a másik 1993-as, és kettő 1994-es. -
#25 Régi 200-asom nekem is van. Én úgy hallottam, hogy a 92 előtti kiadásokban található ezüst, az utániban nem. Van még indiai pénzem is (nem tudja valaki mi a neve?), amit Londonban találtam. De olyan sajnos olyan csóré valuta, hogy se Angliában, se Magyarországon nem váltják. -
[Walaki]D`Lair #24 nem ütögetni, csak így megcsörgetni... -
DJviolin #23 Oksa. -
#22 A lényeg, hogy ne harapdáld meg ne ütögesd, mert az kegyetlenül lvon az értékéből. -
DJviolin #21 Oksa. Holnap rakok fel róla képeket. -
#20 Rakd be a képet róla, és én kikeresem neked. -
#19 Na ütögetni em szabad, mert sokat veszít az értékéből :) Inkább vegyél aprópénz Almancot. Nekem van egy abban le van írva a világ összes aprópénze képpel, és kémiai összetevőkkel. Eléghúzós ára van. 20ezer forint. -
DJviolin #18 Nekem még vannak régi magyar forintjaim, meg régi orosz rubeljaim, meg lengyel pézeim, meg még több nemzet régi pénzei is. Van 1 millió pengő is. Ha lesz időm, akkor rakok fel róluk képeket.