58
Van itt valaki aki régi pénzeket gyűjt?
-
#17 az az arany, nem? ò_ñ -
DJviolin #16 És hogyan tudnám megállapítani az ezüst tartalmát? Ráharapás? -
#15 Nekem is van pár régi érmém meg van színarany kb 50eret érő emlékérmém is meg van pár kisebb ilyen 10ezret érő is. Meg van Kossuth-címeres ezüst 5forintosom is. Van rengeteg régebbi külföldi pénzem is. -
[Walaki]D`Lair #14 Nem, olyan volt, ami nem annyit tartalmazott, de amúgy sok volt benne...ütögesd egymáshoz és figyeld meg teljesen más hangja van mint a többi aprónak... -
Thanatos #13 de attól is függ hogy az ezüstöt is tartalmazó verzió-e nem? mert volt oylan is ami már semmit nem tartalmazott, igaz ami tartalmazott az is minimálisat asszem -
Darkboy #12 1930-as 100 pengős... -
[Walaki]D`Lair #11 asszem párezer forintot...olyan 3500-4000 körül... -
DJviolin #10 Szerintetek a régi 200 forintos érme mennyit érhet? Csak azért kérdem, mert van belőle 4 is. -
#9 azthittem valami milliomosoknak szóló topic:) -
_Vegeta_ #8 Regen gyujtottem, nagy ritkasagok is vannak. Mondjuk olyan amibol 5-10dbnal nincs tobb es van vagy 300eves. :) -
#7 van pár régi tipusu forintom meg pengőm :) -
#6 Volt valahol iszonyat régi érmékből (római kori pl) egy gyüjteményem de sajna nem találom sehol amiben volt :( Remélem hogy nem a költöztetők nyulták le.. -
#5 Régit meg külföldit is. Egy ideje nem cserélgettem,de régen kijártam a pecsába. Van vagy 50kiló a gyűjtemény azóta nem gondozom,mert macerás ölbefogni. :-D -
Thanatos #4 de ő azokat is -
[Walaki]D`Lair #3 De régi pénzeket :)) -
#2 én előbb utőbb elköltöm:) -
[Walaki]D`Lair #1 Szóval gyűjtőket keresek :)