55
-
#15 A zsebhoki nem állhat le, mert lefagy aztán meg mehet a 20$ qrvákhoz.ekkora pazarlást nem bír el a pénztárcája -
MaciBácsi #14 Öcsém!
Zsebre tett kézzel kezet fogni!!!
Ekkora egy arcot!!!
Tapló.. -
Cocogány #13 Ha ennyi pénzem lenne lehet én is vennék magamnak egy Infrás Henrik díjat.
De lehet jó lesz nekem egy usb-s is. -
#12 Idén is Bill lett a legazdagabb, de a linuxos az ingyen OP kezdenek felzárkozni. Százmilliós linux fejlesztő már majdnem lehagyta Bill vagyonát. -
szombi #11 Úgy van!
Csak az a probléma, hogy 386-osok idején még tudtak programozni.
A mai agyonobjektumozott elszámoló-szoftverek már csak ilyenek.
A nyúltelepem teljes vezérlését egy 286-os gép látja el,
az etető-itató rendszertől kezdve a világítás-fűtésig.
Évek óta stabilan megy, egyszer sem kellett újraindítani hiba következtében,
legfeljebb olyan alkalmakkor, amikor bővítettem az általam Pascal-ban írt szoftveremet...
Egy másik, 486-os géppel a vérvonal nyilvántartását és a könyveléseket csinálom,
természetesen arra is én írtam meg a programot... -
kbupdate #10 tényleg, mekkora igazad vab bazd, jól megmondtad most a frankót. -
kbupdate #9 A TELJESSÉG KEDVÉÉRT!
http://www.computerworld.hu/hirek_hir.php?id=40535 -
#8 micsoda problémák -
greg Doom #7 Billy boy! -
#6 nem mikrokefalias egy kicsit billy? -
sped #5 A képen Barroso-nak van erősen benyaló, megalázkodó kéztartása. :) Billy ráadásul elég lightosan is van felöltözve, látni lehet hogy szarik az arcába mindenkinek. Barroso, ki vagy te nekem? :) Ezt a szuperszámítógépes dolgot nem értem, megint valami bulvár hülyeség. Akkor a csillagászati-jellegű számításokat mivel végzik, ha már egy ilyen számításhoz is "szuper" számítógép kell? Sztem max 386,486 lepörget akármilyen elszámolást, itt nem modellezésről vagy valamilyen kísérletről van szó. lol -
vg #4 Úgy fognak kezet mintha buzik lennének, ez nagyon gáz... -
ooz #3 az adóhatóság is win os-t használ?
nem tudnak annyi nullát rögzíteni vagymi a szösz? :PPP -
totya4 #2 Felét ideadja én szivesen elleszek az adóhatósággal :) -
Cat #1 odament, lejattolt barosoval, és egy füst alatt valami felajánlással levajazta azt is hogy ne baszogassák a cégét holmi trösztellenes perekkel