Ford
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt mindenképpen csak az dönthet, hogy mit akarsz utaztatni. Klasszikus, hogy családot kombiban érdemes, nem azért mert csak abban fér el a család, de ha nyaralásra vagy nagyobb utazásra kerül a sor, akkor abba könnyû pakolni, elférnek rendesen a csomagok a hátsó térben. Persze ott van az is, hogy csak emiatt nem kell kombit venni, mert van tetõre szerelhetõ csomagtartó. Ezt döntsd el te magad. De mondjuk egy vállalkozónak aki sûrûn cipel kisebb dolgokat, annak szüksége lehet a kombira. Én mondjuk a fotós cuccaimat szeretem kombival cipelni, ezért is vettem annak idején olyat, de van egy könyvesboltot vezetõ ismerõsöm, õ meg a könyvekkel megrakott dobozokat cipeli azzal.
Mekkora térre van szükséged? Ez a kérdés hangozzon el, és ezután válassz. A Ford meg így is és úgy is jó választás! <#hamm>#hamm>
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
ára sztem egyáltalán nem vészes,ha valakinek van pénze kocsit venni,akkor ez a márka jo megoldás számára...
igy hogy van jogsim,hozzám is hozzámvághatna vki egyet igazán:)))
Csak szeretném ha ez már minél tovább kitartana, ebben a rohadt Nissanban minden csupa olcsó mûanyag és folyton valami baja van, jellemzõen anyagfáradás miatt. Nem mondom, hogy rosszak a keleti autók, de már tényleg hiányolom azt az igazi Fordos érzést.
Szívem szerint egy Mondeót vennék, de még a sima Focusra sincs pénzem, nem, hogy arra! <#wilting>#wilting>
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Fordokba szívesen segítek, otthon vagyok bennük elég jól<#eljen>#eljen>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Én nem vennék újat, de te tudod. Elõnyösebb megvenni egy 2-3 éveset, mert sokkal olcsóbb, mint egy új, és gyakorlatilag, ha az elõzõ tulaj nem amortizálta le teljesen, akkor szinte új állapotban van. Tehát sokat lehet vele spórolni.
De vannak olyanok, akik esküdnek az új autóra. Õket is kérdezd meg.
Remélem segítettem valamennyit.<#hamm>#hamm>
Momentán még nincsenek gyerekek, de tervben vannak, megérné esetleg már most megvenni a Focust, vagy egy-két személynek túl sokat fogyaszt? Maradjak inkább a Fiestánál, és ha jön a gyerkõc, cseréljek nagyobbra?
Ha használt autót szeretnél, akkor jobban jársz, ha nem kereskedésben vásárolsz, hanem hirdetésekben magánszemélyektõl. Sokkal olcsóbban tudsz vásárolni, kipróbálhatod és még alkudozni is lehet. A fordoknak a másik elõnye még, ha alkatrészekrõl van szó a legtöbbet könnyen be lehet szerezni, mert a legtöbb régi ford alkatrészt az újakban is felhasználják. Ez nem azt jelenti , hogy a ford elavult lenne. Mi értelme lecserélni azt, mai jól mûködik!?
Sok sikert a keresgéléshez!
Remélem, tudtam egy kicsit segíteni! :)
Mostanában szeretnék autót venni, és eléggé tetszenek a Fordok, de nem tudom, melyik érné meg leginkább.
Személyautót szeretnék, szóval nem hobbiterepjárót, vagy ilyesmit, de nem lenne hátrány, ha lenne benne elég hely egy kisebb családnak (kombi esetleg).
Mit tudtok ajánlani? Nézegessek használtat, vagy érdemes beruházni egy újba, utóbbi esetben hogyan, mivel lehet esetleg csökkenteni a vételárat?
Ami amúgy megnyerõ a Kugában és úgy alapvetõen a mostani Fordokban az az egységesülõ formavilág, mely nekem amúgy teljesen bejön, igazi modern, friss és mégis tud elegáns lenni (persze ehhez a jó színválasztás sem hátrány). Nézd meg a Fiestát, Focust vagy a Mondeot és meglátod a hasonlóságot közöttük, ez nekem tetszik, mert azonnal észrevenni a határozott Fordos kinézetet.
Ugyan ez igaz mondjuk egy BMW-re vagy Audira is, aminél szintén megvannak a márkára jellemzõ vonások, talán csak a keleti autók nem követik ezt a hagyományt, ott még az azonos típusnak 10 évvel késõbb kiadott variánsa is nézhet ki teljesen máshogyan. Én a részemrõl pont a "fajtajellegzetességek" miatt szeretem a nyugati autókat (a Fordot meg pláne, volt egy idõben Fiestánk (a régi), most egy Nissant hajtunk, de közel sem tetszik annyira).
Szóval nem akkora hülyeség amit mond.
Mindenesetre egy rendes terepjáróban meg az a vicc, hogy arra meg városban nincs szükség, ezért van kereslet az ilyen átmenetekre. Aki tényleg sokat megy terepen és erre van szüksége az úgy is olyat vesz aki meg többet van városban de néha kimászkál a természetbe annak teljesen jó a Kuga is.
fry day fry day sálálálláláá
fry day fry day sálálálláláá
A szóban forgó játékról:
17-én lesz a sorsolás, addig még szép idõ lesz, én nem tudtam eddig róla, de végigolvasgattam és úgy voltam vele, egy regisztrációt megér, mivel más feladat tényleg nincs. Kuga gyönyörû, nagyon tetszik, sportosan elegáns és mégis van benne valami extrém.
manome: Azért ezért az összegért még nem nagyon veszel lakást,legalábbis ha veszel azt én nem nevezném lakásnak:P:) Ez az ár szerintem arányában nézve nagyon jó a többi márkához képest.
Ma egy másik cikkben olvastam(itt az oldalon) hogy a Ford csinált egy olyan Fiesta prototípust amiben már twitter is van. Jó hogy ennyire nyitnak az internettechnológiák felé és hogy egyre inkább alap dolognak fognak számítani ezek.
kamilla6666: Az országjáróra gondolsz?
Az új kinetikus dizájn még külön dobott is a mondeon, a fiesta is sokkal jellegzetesebb formát öltött, és az új reklámban ezt nagyon jól kihasználták, szóval tényleg szép.. hogy csak a külsõt említsem most ;)
\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"
Láttátok már a fordos nyereményjátékot? Ahol a tesztvezetés mellé nyaralást is lehet nyerni?
Tapolcán Tihanyba. Mindegyik nagyon szép hely. Hogy tengerparthoz milyen lehet autóval menni azt nem tudom de biztos nagyon hosszú lehet:S Mindenképp többsofõrös megoldással lehet csak szerintem, nagyon sok az a körülbelül 1000 km táv.
A busz szörnyû volt, a repülõ kényelmesebb, de itt mindképp kompromisszum van, mert nem lehet annyi csomaggal elindulni, mint egy kocsi esetén. És én tudom, a kicsi kocsiba is rengeteg csomagot be lehet pakolni! ;)
Amúgy nekem a Ford Fiesta a legleg a fordok közül, bár mindenki lebeszél róla, de mit tegyek, nekem az tetszik, attól meg nem félek, hogy egy hirtelen támadt ötlettõl vezérelve megvenném, sajnos egy kicsi autót is elég szûkösen tudnék kigazdálkodni.. :(
What would Jesus do?
gyere máskor is
mire használnád inkább?