8
  • Mighty
    Inkább téged kellene. Mit gondolsz, mi lenne Mo gazdaságával, ha a budapestiek és a Budapestre bejárók nem tudnának eljutni a munkahelyükre?
  • Gauge
    EGY NAGY LÓFASZT. Szanálni kellene a céget, szépen leépíteni, mert egy igazi vízfej most a BKV is.
  • Mighty
    Úgy tudom, azért veszteséges, mert nem kapja meg az államtól/Budapesttől a működéséhez szükséges pénzt.
  • onimusha
    régebben volt szó erről a témáról és egy több milliárdos projektről vna szó ( jóval 10 fölött :)) ) nemtom BKV hogy akarja ezt tető alá hozni HA MINDEN ÉVEBEN VESZTESÉGES + Aba Botondkánk évi 20 MILLIÓS BÓNUSZT vesz fel, mellesleg nemtom lehet, hogy cak én látom így de amióta a 95ös benzin ára egy ideje jóval 250huf felett van egyre nagyobb a a nyomor vili/metro/busz oldalon :P
  • phunky
    Szetm amugy kötelezö lenne nekik bemondani minden megállónevet,ugy mint a metron.
  • faz
    Legalább ingyen van : )
  • BandiG
    Én nem. Szerintem max a buszok járhatnának sűrűbben, de etől eltekintve sztem nem csinálja rosszul a dolgát. Sőt, mostanában mintha valamiért a buszvezetők is rendesebbek lennének, meg többször is mondják be a megállókat meg ilyesmi. Bár ez lehet, hogy csak errefelé van és véletlenül...
  • phunky
    Utálom a Bkv-t!!!