Oscar-jelölések - Cowboy-ok kéz a kézben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol
haha, star wars, haha 😄
max. vizuális effektusok terén kaphatna valamit, de arra meg ott van a king kong
max. vizuális effektusok terén kaphatna valamit, de arra meg ott van a king kong
noname egy spielberg, egy ang lee-film? (ki is rendezte a fûrész 2-õt?😊 noname egy capote?
gratulálok noname filmek a legjobbak között... hol a Harry potter vagy a King Kong.. eteleg fûrész 2?
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
ja buzik elõnyben
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
nem mondod, hogy már az is baj, hogy a 30 jelölt filmbõl van egy, amiben melegek is vannak?
A Bõrnyakúak egy iszonyat rossz film, szóra sem érdemes szeméthalmaz!
A Brokeback Mountain abszolút rendben van egyébként, akit nem idegesít a homo-téma túlságosan + szereti a lassan hömpölygõ filmeket(+....+.... 😊 annak határozottan jó élmény lesz, a szerelem dolog nagyon szépen megfogott - Ang Lee azért nem mai csirke és egyébként is szeret és tud is mélyre menni, amikor nem Tigris és a Sárkányozik. Más kérdés, hogy hiába ismeri el az ember, hogy jó filmet látott, sajnos nehezen tudja "magáénak elismerni", nehezen tudja "megélni" a filmet nézés közben. Nem mondom, hogy minden movie-ban tök azonosulni kell a fõhõsökkel, meg az is rendben van, hogy psze, lehet ám át-metafora-ügyeskedni ezt általános szerelmi síkokba, de mégsem tudtam "így" nézni a filmet. Lehet ám, hogy azért mert a szerelem szentségéhez az is hozzátratozik hogy heteroként a megélését csak egy ellenkezõ nemûvel kapcsolatban tudom elképzelni, fene tudja.
õõõ... a Nagy Sándort is alig bírtam végigszenvedni a meleg vonulat miatt, bár az alapból is roppant gyenge film volt, de ez a B.M. asszem teljesen ki fog maradni nálam.
Nem vagyok prud, de muszaj ennyire nyomulni egy homi filmmel. Lassan ciki lesz hogy hetero vagyok?
off
muszáj, tanuljátok már meg pls
on
Jake Gyllenhaal nagyot alakított a Bõrnyakúakban, minden elismerésem az övé, a Brokebackre leszek még kíváncsi.
muszáj, tanuljátok már meg pls
on
Jake Gyllenhaal nagyot alakított a Bõrnyakúakban, minden elismerésem az övé, a Brokebackre leszek még kíváncsi.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
én is gondoltam erre, de a philadelphia-t még csak jelölni sem merték legjobb film díjra.
"március 5-én kerül sor és végre kiderül, hogy levetkõzi-e az akadéia végre prûdségét, és mer-e történetében elõször Oscar-díjjal jutalmazni egy nyíltan homoszexuálisokról szóló filmet."
Szerintem ez már megtörtént a Philadelphiával kapcsolatban.
Az is kapott pár Oscart ha jól tudom.
Viszont annyira nyomulnak a Brokeback M-el hogy mostmár muszály lesz megnéznem.
Szerintem ez már megtörtént a Philadelphiával kapcsolatban.
Az is kapott pár Oscart ha jól tudom.
Viszont annyira nyomulnak a Brokeback M-el hogy mostmár muszály lesz megnéznem.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
na, az idei Oscar sem dúskál a szerethetõ filmekben. Michelle Williams-ért viszont keresztben az ujjak a legjobb nõi mellékszereplõ díja miatt.