100
-
#20 Most teljesen mind1 min indul el, egy ilyen gépen használhatatlan ez a win...
Amikor 750-es duronom volt 128 mega sdrammal, azon se ment valami szépen a vindóz, sokat töltögetett, de +256 mega rammal már elég gyors volt, de akkor is sokkal erősebb gép mint a minimum ajánlott... -
CsabiDuke #19 Valószínűnek tartom hogy az órajeleket felhúzás helyett lebulították, és ezért let az a 8 mhz-s pentium!
Jó teszt nagyon, tetszik! :D -
#18 Mert az eredményt a BIOS által megállapított szerint közölték.
A te gépedben ketyegő CPU valós sebességét is a BIOS-ból tudhatod meg a legpontosabban - a Windows alatt működő összes program gagyi erre a célra, és közvetve a BIOS-t keresi meg az infóért. -
#17 zsír -
gabeei #16 LOL,LOL, és LOL. De óriási poén... -
#15 cOOl -
greekboy #14 Az első pentium 1-es 60 MHz-es volt, majd utana jottek a 66 MHz-esek. Ezek voltak az osztas hibas sorozatok, aztan jott a 75 MHz-es, de ez mar teljesen uj foglalatot igenyelt. -
Flashy #13 az első pentium 60Mhz-es volt. -
#12 ez dúrva. de az a 8 mhz a képen 7. -
szombi #11 Szerintem inkább 80 MHz, mert a pentiumok sebessége valahol 75 körül startolt...
A 486-osok sebessége alapesetben 33 MHz, esetleg 40.
A 486DX2 sebessége 66 és 80, a DX4 pedig 100 és 120.
Egy DX4-en azért megpróbálnám...
A képen viszont 7MHz-t ír. -
#10 En csak annyit tudok, hogy karacsonykor tettem fel egy regi gepre (P2 celeron 416MHz 256MB RAM), es elviselhetetlenul lassu. mindenre varni kell mindig scratch-el, meg a notepad is 1 perc hogy elinduljon. Szoval horror. Pedig ez mar joval a min konfig felett van! -
#9 Ok legalabb lekotottek magukat erdekes dologgal, jo tarsasagban aminek az eredemenyere paran kivancsiak is voltak, koztuk te is te idiota monitorarcu nelkul... -
Zedas #8 Szerintem hatalmas poén :)
A legjobb az a benchmark a végén :D
Dr. Hardware 2003 -
Desert #7 Én már akkor padlón vagyok ha 30 sec-nél tovább tart a boot-olás. nem hogy 30 perc :) -
Skyline #6 És most ennek miértelme volt? monitorarcu idióták... -
#5 A tudásom fel kell frissíteni, én úgy tudtam, hogy a 486-osok után jöttek a pentiumok, bár a 486-osokra lehetett szerelni egy ilyen overdrive cuccott, és gyorsabb lett tőle. De a 8 MHz szerintem az XT/AT 286-osok idejében volt, amikor még ki sem találták a pentium nevet.
Bár most újra elolvasva úgy sejtem, hogy itt a túlhúzás ellentétét vitték véghez! -
#4 Ebből is látszik, hogy a minimális konfig és a használhatóság, bizonyos termékeknél milyen messze van egymástól.
-
#2 30 perc bútidő...az igen :DDD
Télleg nagyon unatkoztak.... :) -
#1 ezt is megtudtuk...