46641
-
#42772 Tényleg, de hülye vagyok. AMúgy így sem jó. -
#42771 Gondlom házi barkácsal, ami okozhat későbbiekben gondott. -
barmi #42770 megoldva ... ! -
#42769 Már megint egy Cofidis-es !!!! -
#42768 Elsőnek kapcsold ki, hogy egyáltalán az e a hibás, ha megy az oldal akkor a tűzfal a bűnős. -
#42767 Már miért kellene nyelvi csomag telepítés minden változathoz? Soha se volt ez szokás, otthonra olyat veszel amit akarsz, munkahelyen lehet olyan szituáció, hogy több nyelv is szükséges egy gépen, külön felhasználói fiókkal. -
#42766 Erre valaki?:) -
barmi #42765 OMG ! ... mekkora lámaság már ez is ! Mi az, hogy nem lehet mindegyikhez nyelvi csomagot telepíteni ? Kinek és miért jó ez ??? köszönjük microsoft ... -
#42764 Ultimate és Enterpirse változat nyelvének változtatása lehetséges csak. A töbib csak barkácsolva, de azt nem ajánlom, mert okozhat problémát. Valószínüleg nálad marad az újretelepítés magyar nyelvű változattal. -
barmi #42763 Angol rendszert hogy tudom magyarra állítani ha az opcionális frissítéseknél nem ajánl fel egyetlen más nyelvet sem és a locations and laguage opcióban sincs nyelvválasztó opció csak klaviatúra választási lehetőség ??? -
majonur #42762 Udv! Az lenne a problemam, hogy mostanaban barmely jatek kozben kidob a windows az asztalra, de kozben a jatek fut tovabb, visszatudok lepni gond nelkul.
Filmnezes kozben, vagy bongeszes alatt nem fordul elo.
Esetleg, ha valaki tapaszta;lt mar hasonlot. -
#42761 Hogy kellene beállítanom hogy jó legyen? -
#42760 pl. igen, elképzelhető, hogy tiltotta a tűzfalad. -
#42759 Üdv!
Olyan gondom lenne, hogy egy adott oldal nem jön be win7-en. Win8-on meg XP-n bejön. Engedélyezni kellene a tűzfalban, vagy hogy lehetne megoldani ezt a problémát? -
csaszi1216 #42758 sziasztok!
olyan problémám van, hogy win7 kezdőképernyő és a felhasználói fiókom között jó 3-4 perc idő eltelik, és a addig csak egy fekete képernyőm van. és nem jövök rá mi a gond. help!! -
#42757 Ez volt vegul a megoldas az volt a baj hogy a regi Win alol particionaltam 3 kulon reszre de toroltem mindet es win telepitobol a regit lehuzva mar engedte -
#42756 Töröld a particíiót a telepítővel, majd hod újra létre, utánan kiválasztod hova telepítse a windows 7-et és ár megy is a telepítés. -
#42755 Az lehetetlen, támogat ntfs-t. Amúgy is Windows 7 telepítéséhez nem kell külön particiónáló program, a telepítő megcsinálja. -
#42754 Probaltam de rinyal tovabbra is -
#42753 Win7 lemez berak, partícióválasztásnál partíció törlése, létrehozása, telepítés. Nem kell pepecselni semmivel előtte. -
#42752 Teljesen normális. Az UAC miatt van. Alapesetben a rendszerpartición csak a documents/neved alá hozhatsz létre bármit is. Minden más helyre csak admin jogokkal.
-
#42751 Probaltam de itt is az a bajom hogy nem tudok a megformazott teruletre Win7-et telepiteni mert GPT-re formazza csak valami tipp ? Amugy koszi -
#42750 paragon particion manager -
#42749 win 7 ala milyen particionalo progit tudtok ajanlani EASEUS progi elegge hasznalhatatlannak bizonyult -
cszlak #42748 Olyan problémám lenne, hogy a win 7-ben ha létrehozok egy mappát az rögtön irásvédetten hozza létre!
Egyetlen felhasználó van rendszergazda jogosultsággal.
Ha megpróbálom levenni róla az irásvédelmet akkor néha sikerül de legtöbször nem történik semmi.
Tudna valaki ebben segíteni nekem?
emali: [email protected] -
Solt #42747 Akkor viszont garanciáztasd... -
traktormágus #42746 sajna nem -
Solt #42745 Az áramtalanítás nem segített? -
traktormágus #42744 nem usb3-as csak sima.
nem tudom mi lehet a gond vele -
#42743 Az a vírus neve, hogy Adobe. Botrány amit idén művelnek. Minden verzióval rosszabb lesz.. Sajna el kell viselni. -
#42742 Megjöttek a szeptember havi frissítések, jó telepítést! -
bcrics #42741 De a Windows verzióval lesz vmi gubanc mert mind az asztalin és a notebookon is ugyanazt a hibaüzenetet rakja ki...
:O
nemértem én ezt.
vmi vírus? -
bcrics #42740 Megőrült a Windowsom...Folyamatosan Google Chrome alatt befagy a Shockwave..
Shockwawe fagy
Ujratelepítettem neki, de semmi...
Néha feldob egy C++ hibaüzit is mellé...
Mifáj neki most?
-
traktormágus #42739 megpróbálom köszi szépen. -
Solt #42738 Én is jártam már így, nekem egy teljes áramtalanítás segített. Kikapcsolod a gépet, kihúzod a konnektorból vagy kilövöd a tápot, párszor rányomsz a power gombra, majd pár másodperc múlva bekapcsolhatod... ha ez sem segít, akkor vedd ki az elemet az alaplapból..
Egyébként gyanítom, hogy usb3 aljzatról van szó... driver telepítve van hozzá? A Giga oldalán van fent külön usb3.0-s driver...
Nekem is csinál ilyet a Giga lapom... 10 indításból egyszer egy pár usb3-s portot nem ismer fel. A többivel semmi gond, mindig az a két aljzat szarakszik. Újraindítom, utána jó...
Nem tudom mi lehet a nyűgje, de gyanítom, hogy valami szoftveres gubanc lehet. Érdemes egyébként a biosban letiltani az usb3.0 turbo-t... -
traktormágus #42737 igen, nem ismeri fel a pendrivot meg a telefon usb-t sem. csak az egeret -
Solt #42736 Mi a konkrét nyűgöd? Nem működik rendesen az alaplapi usb aljzat? -
traktormágus #42735 az egér is usb-n megy, de ha bedugom a helyére ugyanazt a hibát irja ki. van esetleg valami más megoldás vagy csak a csere segíthet? -
#42734 Ez esetben "nincs" gond, mert még garis. -
traktormágus #42733 igen én is egy esetleges alaplap cserére gondoltam. pedig egy éves még csak.(Gigabyte Intel Socket 775 GA-G41MT-S2)