46641
-
#10417 thx -
#10416 köszönöm -
#10415 Ez is hasonló módszer, de win7hez másmilyen, nézegess utána, képes úgy futtatni az XP-s alkalmazásokat hogy csak magát az alkalmazást látod, a háttér OS-t nem. -
#10414 Én csak a Windows Virtual PC-t ismerem.
Ez egy ingyenesen letölthető alkalmazás az MS honlapjáról. Ehhez lehet letölteni XP-t, amit fel lehet "telepíteni" a Virtual PC-re. Utána ezt az XP-t el lehet indítani. Hasonló, mint a VMware.
Azt, hogy támogatja-e a CPU-d a virtualizációt a BIOS-odból tudhatod meg. -
#10413 Külön telepítendő: link1 link2 -
#10412 Vazzeg, hát fogd, és tedd el a torrent kliens cuccait vhova, tedd fel a Seven-t, és tedd vissza a helyére a kliens dolgait, és tudni is fogja mi kell neki a netről. Remélem nem kérded meg mire gondolok a kliensnél, mert ha már ennyire benne vagy az "assembly"-ben akkor ez nem kérdés, remélem lustaság. -
#10411 XP mód: csak a virtualizációt támogató processzoros (Intel VT, AMD-V) gépeken használható virtuális környezet, mely a Windows 7-be épülve futtatja a programokat. EZT elmagyarázná valaki pontosan mi és a win7-be hol találhato ez. elöreis köszi -
#10410 Ezt mondjuk nem teljesen értem, hogy miért is nem lehet ezt majd Seven alatt folytatni?! -
uiztu #10409 Én is azt akarom. De 50 gigányi játék jön le. Több mint 5 játékot töltök le. És rengeteg filmet. Már, addig nem akarom felrakni. Ezért szeretném, addig. -
#10408 1.) Keress rá Google-ban a Vista Theme váltásra. Nem 1xerű, ui. vagy vmi theme váltó progi kell hozzá (3rd party alkalmazás); vagy OS szinten kell varázsolni, hogy új témákat tudj feltenni.
2.) Biztos, hogy nem Assembly-ben írták. Sokkal inkább vmi fejlesztő eszközzel készítették (fejlesztő eszközökkel!). .NET; Visual C ésatöbbi és nem kevés emberke az biztos.
3.) Vista topic-ban jobban tudnak segélni, hogyan kell cserélni a témát. De ahhoz, hogy pl. ne csak kinézetében legyen hasonló, hanem működésében is biztos, hogy ehhez is kell külön progi. -
BBencze #10407 Inkább szedd le a Vistádat és tegyél fel Win7et. -
uiztu #10406 Mért, mert megkérdeztem, hogy, a windows Vistára, hogyan kell felrakni a letöltött fájlokat, hogy windows 7 kinézetű legyen? -
#10405 ez nem az xp theme fórum menjetek már ezzel innen -
#10404 :DD -
uiztu #10403 JA, meg milyen programmal készítették a windows 7 grafikáit? Meg, ezt az átlátszó hátteret? ÉS assembly programozásban írták? -
uiztu #10402 Helo!!
Kösz a segítséget. De, hogyan kell, ezt felrakni?
Ezt szeretném felrakni:
http://sonicexcess.deviantart.com/art/Maxclear-V3-1-theme-for-Vista-56913057
Melyik linket töltsem le, a (link2-öt töltöttem le), és ez jó-e, vagy másik linket töltsek le. Aztán, kicsomagolom, és aztán, mit kell csinálnom? -
#10401 Én ezt még(!) nem. Viszont másikat igen. 7600-os build van fent és vmi 72xx aktivátort töltöttem le. Elindítottam, talán fél percig tartott amíg dolgozott és utána kiírta, hogy a Windows aktiválva van. Majd gép újraindítás és azóta minden OK. 16384-es build-en.
Ha jól tudom annyit csinálnak ezek az aktivátorok, hogy a napot kitolják az RC aktiválási idejének a végéig. -
#10400 Persze hogy van,vistára kell ugye?
http://www.nirmaltv.com/2008/08/07/download-windows-vista-themes/
itt találsz!! -
uiztu #10399 Helo!
Én nekem nagyon tetszik a Windows 7, így láttamban. De nekem a Windows Vista van meg. És most töltök le rengeteg, majdnem összesen 50 gigányi játékot torrentről:) És, már , amíg le nem tölti, addig nem akarom feltenni a Windows 7-et. De, valaki nem tudná megmondani, hogy lelhet-e tölteni a kinézetét? Az xp-hez is volt ilyen, hogy a vistás kinézetet lelehetett tölteni. ÉS, ehhez is van ilyen? -
#10398 Köszi szépen -
simonl #10397 Szia, sziasztok,
És ezt az aktivátort próbálta is valaki? Működik? Könnyen használható halandó felhasználónak is?
Köszönöm -
#10396 Abszolúte! -
#10395 Sziasztok!
3 napig nem voltam gép előtt, segítsetek pls:
Jól szűrtem le az infót, még nincs hivatalos RTM? Illetve ha lesz akkor ez lesz az?
7600 16386 = Final RTM after being passed by the vote
-
#10394 Jó ez, ma kipróbáltam, azért ennyi a mérete, mert nem csak aktiválni lehet vele hanem vannak benne még más funkciók is. -
PunkZoli #10393 és 25mega? lol? -
PunkZoli #10392 hát azt írják, hogy nem működik... -
#10391 Nagyon szépen köszi!
PS:
De gyakorlatban gondolom ez is úgy működik, hogy csak kitolja az aktiválási időt az RC idejéhez?! -
BBencze #10390 Aktivátor!!!
Nekem 1.7 van de ez csak jobb lehet -
#10389 Először is ez volt linkelve?!
Valóban.
Forgive Me!
Még 1 kérdés:
Ehhez hol van aktivátor, mármint a "Windows 7 RTM build 6.1.7600.16385 64 bit Hungarian" disztribúcióhoz. Mivel Nekem 16384-es van fent, így letöltöm az egészet torrent-ről. A mostani verzióm vmi 72xx-es aktivátorral használom. Tulajdonképpen ue. az aktivátor van jelenleg az összes Win7-hez?! (ami kitolja az aktivációs időt az RC idejéhez)?!
-
#10388 bootskinre tuc valami segitséget vagy linket? -
#10387 thx
-
#10386 áhhhh ilyet most ember szedje le egész rendszert hát akkor jó az angol is :DD emiatt nem fogok formázni megint -
#10385 Így ni . -
#10384 login képenyön,a nagy hátérképet hogy tudom kicserélni melyik menü mert nem találom pedig már cseréltem most meg sehol sincs segitenne valaki meköszöném. -
dovit #10383 http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=25.0
Ott van az. -
#10382 Nem hiszem, hogy van különbség. -
#10381 Mint írtam, Engem az X64 érdekelne. Ennek a topic-nak meg ez a címe:
Windows 7 32 bit Mui Installers -
viral #10380 http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=21.0
nalam 99%magyar egyedul a sugoval vannak problemak. -
#10379 És ott hol van?!
Mert ami van, hogy Windows All azt letöltöttem, települt, beállítom és talán 5% magyar is lett.
-
#10378 hát evel én is gond ba vagyok ,gameguard de a hang se leg jobb van mit csináni ezen még nekik pedig nekem c-média van a leg ujabb drv de ase jó tejesen mp3 kicsit furán szol.