46641
  • mano1b
    thx
  • mano1b
    köszönöm
  • [HUN]FaTaL
    Ez is hasonló módszer, de win7hez másmilyen, nézegess utána, képes úgy futtatni az XP-s alkalmazásokat hogy csak magát az alkalmazást látod, a háttér OS-t nem.
  • KranaZoli #10414
    Én csak a Windows Virtual PC-t ismerem.

Ez egy ingyenesen letölthető alkalmazás az MS honlapjáról. Ehhez lehet letölteni XP-t, amit fel lehet "telepíteni" a Virtual PC-re. Utána ezt az XP-t el lehet indítani. Hasonló, mint a VMware.

Azt, hogy támogatja-e a CPU-d a virtualizációt a BIOS-odból tudhatod meg.
  • bon
    Külön telepítendő: link1 link2
  • skateout
    Vazzeg, hát fogd, és tedd el a torrent kliens cuccait vhova, tedd fel a Seven-t, és tedd vissza a helyére a kliens dolgait, és tudni is fogja mi kell neki a netről. Remélem nem kérded meg mire gondolok a kliensnél, mert ha már ennyire benne vagy az "assembly"-ben akkor ez nem kérdés, remélem lustaság.
  • mano1b
    XP mód: csak a virtualizációt támogató processzoros (Intel VT, AMD-V) gépeken használható virtuális környezet, mely a Windows 7-be épülve futtatja a programokat. EZT elmagyarázná valaki pontosan mi és a win7-be hol találhato ez. elöreis köszi
  • KranaZoli #10410
    Ezt mondjuk nem teljesen értem, hogy miért is nem lehet ezt majd Seven alatt folytatni?!
  • uiztu
    Én is azt akarom. De 50 gigányi játék jön le. Több mint 5 játékot töltök le. És rengeteg filmet. Már, addig nem akarom felrakni. Ezért szeretném, addig.
  • KranaZoli #10408
    1.) Keress rá Google-ban a Vista Theme váltásra. Nem 1xerű, ui. vagy vmi theme váltó progi kell hozzá (3rd party alkalmazás); vagy OS szinten kell varázsolni, hogy új témákat tudj feltenni.

2.) Biztos, hogy nem Assembly-ben írták. Sokkal inkább vmi fejlesztő eszközzel készítették (fejlesztő eszközökkel!). .NET; Visual C ésatöbbi és nem kevés emberke az biztos.

3.) Vista topic-ban jobban tudnak segélni, hogyan kell cserélni a témát. De ahhoz, hogy pl. ne csak kinézetében legyen hasonló, hanem működésében is biztos, hogy ehhez is kell külön progi.
  • BBencze
    Inkább szedd le a Vistádat és tegyél fel Win7et.
  • uiztu
    Mért, mert megkérdeztem, hogy, a windows Vistára, hogyan kell felrakni a letöltött fájlokat, hogy windows 7 kinézetű legyen?
  • werkfilm
    ez nem az xp theme fórum menjetek már ezzel innen
  • tugyiti
    :DD
  • uiztu
    JA, meg milyen programmal készítették a windows 7 grafikáit? Meg, ezt az átlátszó hátteret? ÉS assembly programozásban írták?
  • uiztu
    Helo!!
    Kösz a segítséget. De, hogyan kell, ezt felrakni?
    Ezt szeretném felrakni:
    http://sonicexcess.deviantart.com/art/Maxclear-V3-1-theme-for-Vista-56913057
    Melyik linket töltsem le, a (link2-öt töltöttem le), és ez jó-e, vagy másik linket töltsek le. Aztán, kicsomagolom, és aztán, mit kell csinálnom?
  • KranaZoli #10401
    Én ezt még(!) nem. Viszont másikat igen. 7600-os build van fent és vmi 72xx aktivátort töltöttem le. Elindítottam, talán fél percig tartott amíg dolgozott és utána kiírta, hogy a Windows aktiválva van. Majd gép újraindítás és azóta minden OK. 16384-es build-en.

Ha jól tudom annyit csinálnak ezek az aktivátorok, hogy a napot kitolják az RC aktiválási idejének a végéig.
  • Rayden02
    Persze hogy van,vistára kell ugye?

http://www.nirmaltv.com/2008/08/07/download-windows-vista-themes/

itt találsz!!
  • uiztu
    Helo!
    Én nekem nagyon tetszik a Windows 7, így láttamban. De nekem a Windows Vista van meg. És most töltök le rengeteg, majdnem összesen 50 gigányi játékot torrentről:) És, már , amíg le nem tölti, addig nem akarom feltenni a Windows 7-et. De, valaki nem tudná megmondani, hogy lelhet-e tölteni a kinézetét? Az xp-hez is volt ilyen, hogy a vistás kinézetet lelehetett tölteni. ÉS, ehhez is van ilyen?
  • Blasta
    Köszi szépen
  • simonl #10397
    Szia, sziasztok,

És ezt az aktivátort próbálta is valaki? Működik? Könnyen használható halandó felhasználónak is?

Köszönöm
  • KranaZoli #10396
    Abszolúte!
  • Blasta
    Sziasztok!

3 napig nem voltam gép előtt, segítsetek pls:

Jól szűrtem le az infót, még nincs hivatalos RTM? Illetve ha lesz akkor ez lesz az?

7600 16386 = Final RTM after being passed by the vote
  • scs17
    Jó ez, ma kipróbáltam, azért ennyi a mérete, mert nem csak aktiválni lehet vele hanem vannak benne még más funkciók is.
  • PunkZoli
    és 25mega? lol?
  • PunkZoli
    hát azt írják, hogy nem működik...
  • KranaZoli #10391
    Nagyon szépen köszi!

PS:

De gyakorlatban gondolom ez is úgy működik, hogy csak kitolja az aktiválási időt az RC idejéhez?!
  • BBencze
    Aktivátor!!!
    Nekem 1.7 van de ez csak jobb lehet
  • KranaZoli #10389
    Először is ez volt linkelve?!
    Valóban.

Forgive Me!
    Még 1 kérdés:

Ehhez hol van aktivátor, mármint a "Windows 7 RTM build 6.1.7600.16385 64 bit Hungarian" disztribúcióhoz. Mivel Nekem 16384-es van fent, így letöltöm az egészet torrent-ről. A mostani verzióm vmi 72xx-es aktivátorral használom. Tulajdonképpen ue. az aktivátor van jelenleg az összes Win7-hez?! (ami kitolja az aktivációs időt az RC idejéhez)?!

• mano1b
    bootskinre tuc valami segitséget vagy linket?
  • mano1b
    thx
  • Carloska
    áhhhh ilyet most ember szedje le egész rendszert hát akkor jó az angol is :DD emiatt nem fogok formázni megint
  • Torzonborz
    Így ni .
  • mano1b
    login képenyön,a nagy hátérképet hogy tudom kicserélni melyik menü mert nem találom pedig már cseréltem most meg sehol sincs segitenne valaki meköszöném.
  • dovit
    http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=25.0
    Ott van az.
  • bon
    Nem hiszem, hogy van különbség.
  • KranaZoli #10381
    Mint írtam, Engem az X64 érdekelne. Ennek a topic-nak meg ez a címe:

Windows 7 32 bit Mui Installers
  • viral
    http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=21.0
    nalam 99%magyar egyedul a sugoval vannak problemak.
  • KranaZoli #10379
    És ott hol van?!
    Mert ami van, hogy Windows All azt letöltöttem, települt, beállítom és talán 5% magyar is lett.
  • mano1b
    hát evel én is gond ba vagyok ,gameguard de a hang se leg jobb van mit csináni ezen még nekik pedig nekem c-média van a leg ujabb drv de ase jó tejesen mp3 kicsit furán szol.