46641
  • simonl #11697
    Sziasztok,

Kérdésem: az értesítési területen megjelenítendő ikonok és értesítések "ablakban" még mindig vannak olyan programok ikonjai amiket már uninstalláltam.
    Hogyan lehet ezeket kitakarítani?

Köszi
  • tommygear
    de úgyis lesz hamarosan működő aktivátor :D
  • KranaZoli #11695
    Még valami. Az újraindulás, ha jól tudom csak az RC-re érvényes. Szal ha RTM verzióról van szó, akkor az szerintem 2010.06-ig aktiválva van, nem?!

De ezt egyelőre csak RC-n próbáltam.
  • KranaZoli #11694
    Akkor március-ig meg kell tartani a 3db -rearm-ot, plusz egy ilyen aktivátor és meddig is működik?!

(legalább addig, amennyi idő alatt szerintem 3x újrarakom. Csakúgy :)

Mi a fene az a "megbízható idő" a legalsó sorban?!?!

Ami az aktivátorokat illeti és azt, hogy vírust tartalmaz, ezzel Én nem pöcsölök. Ha letöltöm az EXE-t és McAfee VirusScan nem találja vírusosnak; MSE nem találja vírusosnak - fenyegetésnek ill. telepítés után egy full scan mindegyikkel és ugyanúgy nem jelent egyik alkalmazás sem fenyegetést, azt nyugodtan pakolom fel otthon is... Semmivel sincs nagyobb veszélye, mint az átlagos böngészésemnek, játék töréseknek, stb...
  • KranaZoli #11693
  • Pio
    Márciustól restartolgat bizonyos időközönként, később jár le. Hogy pont 6. hóban azt nem tudom, de akörül.
  • Blasta
    Anno nem júniust emlegettek az RC verzió lejáratánál?
  • tommygear
    az március (asszem)
  • KranaZoli #11689
    No, ezt még kipróbáltam.
    Ha jól nézem akkor ez majdnem ugyanaz, mint a Win7 Toolkit.

Betett egy HP logót és ugyanúgy azt írja, lejár 2010.06 hónapban.
    06?!?!?!

Az nem egészen az RC próbaidejének a lejárta.
  • tommygear
    ki szív vele?
    120 napig használom, addig úgyis lesz aktivátor
  • bon
    De RTM változatott is lehet telepítetni, de én biztos nem kínlódnék egyenlőre aktiválással, pláne mert 120napiig használható a realm módszerrel. Ja és a realm parancsot 30napos lejáratig ne próbálgassátok, mert figyeli, hogy hányszor volt már használva.
  • Pio
    Ja, olyan sokat szívok vele, 25 nap múlva be kell írnom egy kétszavas parancsot és restartolnom a gépet, ha addig nem jön működő aktivátor. Aludni se bírok, akkora szívás :D
  • simonl #11685
    Sziasztok skacok,

Miért nem hallgattok a jó öreg Bon mesterre? Hagyjátok fent az RC -t amíg lesz végleges verzió..
    Szívtok az RTM aktiválással rendesen.

Az okosabbtól nem szégyen tanulni...
  • KranaZoli #11684
    Ez mi ez a Win7 Loader?!?!
  • KranaZoli #11683
    Azt még Én se, hogy többször kiadjam a -rearm parancsot. :)
    Ui. gép újraindítást kér. Azt meg melóhelyen csak holnap. ;)
  • tommygear
    nmagon olvastam a kommentek közt, de írtam h lehet :D énse próbáltam még
  • KranaZoli #11681
    Ezt most melóban az RC-n megcsináltam. (de ezt már aktiváltam 1x)
    Az slmgr.vbs -dlv továbbra is azt írja, hogy 3db rearm maradt.

Honnan jön az, hogy ez kitolja nyolcra?!
  • stevenson1988
    ja meg külön vicc, hogy a trükközés után az MSI laptopomnak a gyártója hirtelen a Mercury lett (hiába az MSI-t választottam a listából)
  • stevenson1988
    na hát kipróbáltam, hibaüzenet hibaüzenet hátán lett az eredmény, minden paranccsal baja volt...

amúgy már az aktivációs trükk előtt is felfigyeltem egy dologra
    még pedig erre
    ilyenkor mi van? hogy lehet még megnézni, hogy meddig megy a win7? (kivéve a dátum állítgatást)
  • 5c0rp330n
    ja.. azt gondoltam, hogy a 120 az alap ami nulla trükközéssel is jár (mintha erről lett volna szó) és ezt lehet vmilyen trükkel meg3szorozni.
  • tommygear
    30x4?
  • 5c0rp330n
    semmi gond :) amúgy tényleg kösz h segítesz.
    azt még akkor írtam amikor nem olvastam a válaszokat amik azután érkeztek.
  • tommygear
    nem, akkor tudsz választani a csomagok közül, mint már írtam
  • 5c0rp330n
    30? nem 120-ról volt szó?
  • tommygear
    bocs h segíteni akarok
    ha lenne angol home premium linkeltem volna, de jelenleg csak ez a megoldás van
  • stevenson1988
    na majd én kipróbálom ezt az 'aktiválási módszert'
    tegnap raktam fel a szervízből visszakapott MSI Wind-omra a Win7 ultimate-t, még nem igazán laktam be, csak az erőforrásigényét húztam még vissza
    szal majd írok mi van :)
  • 5c0rp330n
    aham. tehát ha az első 2 sort kitörlöd, automatikusan home premium lesz belőle? (és nem más?)
  • 5c0rp330n
    aha. nem kell mindent leírogatni nekem, igazából egy angol nyelvű linkkel is teljesen ki lennék szolgálva, valszeg meg tudnám találni amúgyis, csak szeretnék biztosra menni..
    egyébként közben mint kiderült, a procim úgysem támogat vt-t, így az xp mode alapból nem jön szóba, így a home premium mégiscsak esélyes maradt :)
  • gameplusz
    Utána mentsd el az iso-t, és majd úgy írd ki.
  • tommygear
  • tommygear
    igen ez kell, köszi
  • tommygear
    nem is fog 30nál feljebb menni, akkor kell beírni ha 1-2 nap maradt az aktivációból hátra, és utána megint 30 lesz
  • gameplusz
    "zal van az iso fájlod. Megnyitod pl. ultra iso-val. A Sources mappában van egy ei.cfg fájl, aminek ez a tartalma:

[EditionID]
    Ultimate
    [Channel]
    Retail
    [VL]
    0

az első két sort kitörlöd, hogy így nézzen ki:

[Channel]
    Retail
    [VL]
    0"
  • ssx22
    Nekem visszaállitotta a 28 napot 30 napra de annál feljebb nem megy :( és nem is lehet egyszere 8x végrehajtani a parancsot, egyszer engedi, aztán irja restartoljunk, ha utána probálom akkor hibát jelez, persze restart után ujra engedi
    egyébként nincs valani free tűzfal win 7-re? beépített tűzfalról hallani se akarok az egy nagy rakás *****
  • tommygear
    van egy mód amivel meg tudod ezt az isot is csinálni úgy, hogy választhatsz a csomagok között, valakit írja le neki légyszi mer én nemtom mitkell miből kitörölni :D
  • EK1TEP
    Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek!google-ban is megtaláltam :)
  • Pio
    INNEN leszedheted.
  • gameplusz
    Így van, de elvileg vannak mirrorok, tessék használni a Google-t.
  • EK1TEP
    Áhá!
    Az MS ingyenes vírusírtója!
    Hivatalos oldalról nem tudom letölteni!Beta állapotú.Nem lehet hogy lezárták és már nem lehet leszedni?
  • 5c0rp330n
    ilyenből van home premium változat is?
    bár ha tényleg működik egy évig is azzal a trükkel, lehet h nem is kell az nekem, ennyi idő alatt számíthatok egy jó kis ultimate törésre is (már most is lehet h van)

főleg h most olvasom, hogy xp mode csak professionalben és felette van, vagyis home premiumban nincs is? mert akkor az úgy lehet h alapból is felejtős..