46641
  • MerlinW
    1. Start gombon jobb klikk, properties, use small icons
    2. ugyanitt taskbar buttons - 2. vagy 3. opció, ahogy jól esik.
    3. tálcán jobb klikk, lock taskbar - kikapcsol
    4. tálcán jobb klikk, toolbars, new toolbar - Folsderhez beírod a következőt:
    %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
    5. rendezgeted ahogy jól esik.
  • GonzaloGerardo
    megfontolom, de a vista sp2-vel egy kiforrott rendszer, a win7 gyerekbetegségeitől azért tartok... hiszen Windows szervízpakk nélkül olyan, mint a Dallas Bobby nélkül ...

+5,10 fps meg hidegen hagy, így is remekül futnak amivel játszok
    ( Pes2009, CoD4, FarCry2 )
  • tom235
    Szerintem cseréld le. Amellett, hogy azért mégis újabb, ergo valószínűleg biztonságosabb, Játékokban +5-10 fps van a 7 javára.
  • GonzaloGerardo
    Oké, köszi !
    Akkor maradok a vistánál !
  • bon
    Ha a gyorsindításhoz hasonló kellene akkora faq-t olvasgasd.
  • playstation9
    Hali lenne egy kérdésem a hozzáértökhöz:D hogy lehet megoldani azt hogy a win 7-es tálca is igy nézzen ki mint a Vistámon?

://kepfeltoltes./view/090813/1178362145N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Win 7-nél nekem az nem tetszett hogy a programok parancsikonját le szeretném huzni a tálcára akkor nem ugy teszi be öket mint ami a linkben láttok ...(nem tudok képfeltöltésröl linket beszurni ugyhogy irjátok be a HTTP-t és a .hu-t...)Hanem egymás mellé sorban:D söt még az MSN-is valahogy oylan furcsa:D
    Meg lehet ezt oldani valamivel.. mert már felraknám a magyar verziót
  • [HUN]FaTaL
    Sebességben nekem ugyanaz, ha érdekelnek az új funkciók akkor válts.
  • [HUN]FaTaL
    Semmivel nem gyorsabb, kipróbáltam, sőt lassabb volt. Valamiért fogja a win és a telepítőfájlok másolásánál (első pipa a telepítőben :D) az egészet felrakja vinyóra és utána onnan telepít, míg dvdről ugye az a rész villámgyorsan 100%ra ugrik.
  • GonzaloGerardo
    Sziasztok !
    Érdemes Vista Home Preamium x64-ről Win 7 x64-re váltani ?
    Nekem semmi problémám a vista sp2 64bites változatával, de sokan írjátok, hogy a win7 gyors, xp-hez képest is jobban futnak a dolgok..stb
    Ezt olyanok is alátámasztják, akik előtte SP2-es vista-t használtak ?
  • KranaZoli #14126
    Igen. Windows 7 ISO-t szeretnék kiírni pendrive-ra.
    Érdekel, hogyan lehet ill. kiváncsi lennék, hogy pl. gyorsabb-e így a telepítés, mintha DVD-ről menne, stb...
  • [HUN]FaTaL
    Win 7 telepítőt szeretnél?

Win 7 és Vista telepítőt evvel lehet:

A Bootable USB

XP telepítőhöz van leírás a neten.

• KranaZoli #14124
    Köszönöm!

Más:

Ha van egy 4GB-os pendrive-om, arra hogyan lehetne kiírni egy ISO-t?!
  • [HUN]FaTaL
    UltraISO, PowerISO
  • IMYke2.0.0.0
    PowerISO v4.5 - okossággal.
    Addig mindenképp jó, míg megcsinálod a feladatot.
  • KranaZoli #14121
    Ez az. Köszi!
    Az UltraISO-t használtam (már legalább 1x :) már csak vmi törést kell találnom, vagy töréssel együtt lévőt, mert ha jól emléxem az eredeti csak méret határig működik.

• IMYke2.0.0.0
    UltraISO, PowerISO...
  • KranaZoli #14119
    Hát, milen egy FAQ az ilyen...
    Melyik progival lehet megcsinálni, hogy egy ISO-ból törölni lehessen az EI.CFG fájlt?!

Ha vki tudja és még tud letöltést töréssel együtt is az nagyon jó lenne.
  • [Jakuza]
    Mert rajohettel volna, SP1 elott jobb tavolmaradni minden MS termektol. :"D
  • Newfronter
    Nem a Windows 7, de a Server 2008 R2 viszont ingyenes letölthető.
    Itt
  • Balumann
    Nekem eddig gyakorlatilag minden elindult és megy, jobban mint XP-n (Prototypeot kivéve). Olyanok elindulnak simán, mint Episode I racer [XP-n kifagyott randomszerűen és ha vártam akkor kék halál, itt Win 7-en nem!], Jazz Jackrabbit, Worms WP...
  • fery02
    Ugyanezt végigcsináltam és nálam enter-t nyomva TC-ben a fájlra "Az archívum vagy ismeretlen formátum, vagy sérült" hibát ír ki.
    Nem tudom az lehet-e baj, hogy ezt a test.crc fájlt én úgy hoztam létre, hogy az asztalra készítettem egy Szöveges dokumentumot, amit aztán áthelyeztem az iso mellé, átnevezve test.crc-re, meg F4-et nyomva rá, beleírtam az iso nevet meg a crc kódot.
    Bár amúgy meg lehet nem is szükséges, ha innen szedtem le. Itt nagyon úgy tűnik, hogy ez biztosan az eredeti. Írják is, meg a mellékelt számsorozatok is stimmelnek.
  • ACE
    Ez miaszar hogy outlook-ot bezárom és egy ilyen ikon marad a tray-ben:
  • weky
    Köszönöm, megtaláltam!
  • ACE
    Na nekem az elmúlt 1 hétben kétszer volt kék ablakom, és semmire nem lehet rájönni, hogy mitől is volt, solution-t keres, de nem talál. Ez annyira nem válik előnyére Win7-nek, ráadásul Ő is elkezdte, hogy bizonyos automatikusan induló ikonok nem jelennek meg, néha a Skype, néha a DUmeter... Sza'l ez nem annyira bíztató...
  • lck
    Itt is nézelődhetsz.
  • Pio
    Néhány mnagyon régi játék nem megy csak rajta, az elmúlt nagyjából 6-7 év játékai közül minden megy és a régiek közül is csak az nem amit nem eléggé előrelátóan írtak meg. Ha nagyon régi játékokkal akarsz játszani akkor érdemes utánagúglizni.
  • grebber
    Az mitől függ hogy egy game megy-e 64 bites rendszeren vagy sem?
    Mert ha váltanék 64 bitre vajon mennének-e a game-ek rajta?
    (4GB ramom miatt lenne a 64 bit)

• gaspijoci
    Bocsi rossz smilet nyomtam!
    Helyesen:
  • [HUN]FaTaL
    Jaja tudom, de itt már per jel lett, nem tudom miért. :) -rearmmal próbálkoztam még az RC-n, a notin, nem volt aktiválva és nem találtam a kulcsot. Az istennek se akart működni, utána találtam kulcsot és utánanéztem a neten, hogy már per jellel van..
  • MerlinW
    Win7 repairt használd.
  • MerlinW
    Rejtve van. Adminként indíts notepad-ot, open és útvonalnak add meg ezt:

c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
  • danikarate
    Enter nem jó. :( Azt hogyan tudnám javítani?
  • asysoft
    Nyomj egy entert:) (S legközelebb állíts be valamit.) Amúgy ha a 7-t akarod megtartani, akkor inkább annak a javításával próbálkoznék.
  • danikarate
    HY!

Gépemen Win7 és XP volt. Az XP a 160GB Sata-s vinyón csücsült, a 7 a 80GB Ide-n. Ma letöröltem az XP-t, de amikor újraindult a gép, ez a képernyő fogadott, hogy hiányzik a hal.dll. Szétnéztem BIOS-ba, de ott az IDE-s vinyó van elsődlegesre állítva. Na csak beleraktam a WindowsXP CD-t, és elindítottam a javítókonzolt. Itt szépen észre is vette a C: meghajtón lévő windowst, de mikor már belecsapnák a lecsóba, kéri a rendszergazda jelszót. Én nem adtam meg jelszót. Mit csináljak?
  • Balumann
    Ebbe nmégcs únyább :D Nálam tökéletesen működik a 64 bites.
  • kakaoskalacs
    egy csunya nyelvtani hiba va nam ondtaban *torrenteN
  • kakaoskalacs
    64bit-es verzio van már ami stabilan mukodik? ha van torrentem PM-be linkelné valaki pliz (: Üdv
  • weky
    Sziasztok!

A legújabb aktivátor nfo részében találtam ezt a sort:

"Disable (optional) communications with the Wga server (You will still pass Wga and download updates): Add 127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com to your hosts file. "

Ha jól értem akkor ez arról szól, hogy ha el akarjuk érni, hogy ne kommunikáljon a Windows 7 a WGAval, akkor tegyük be a host fájlba ezt:
    127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com
    A leírás szerint ha ezt megcsinálod akkor átmész a WGA hitelesítésen és engedi telepíteni az ehhez kötött update-eket.

Valaki már próbálta? Ez a host file merre van és hogyan kell módosítani? 64 bites verzió alatt egyszerűen nem találom a host file-t (ahol Vistán ott volt, itt nincsen).
  • asysoft
    S elárulnád, hogy ezt a MUI-t te hogy tudnád használni tanulási/oktatási célokra Win7 Enterprise/Ultimate nélkül?:) Abban azonban egyetértünk, hogy jó dolog az MSDNAA.
  • msstz
    Alapvetően nem kell profi angol kiejtéssel, de hát azért ma már mindenkinek mennie kéne elég korrektül.