Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
na mind1 érdekes, remélem ezt is javítják majd a teljesbe
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
meg lehet valahogy oldani a windows media player 12-ben hogy ugyanugy kitegye a kezelögombokat tálcára mint vista alatt? :S amikor minimalizálom akkor a tálcán jelenjenek meg a play/stop/stb gombok
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
nemtom miért csinálja...
Nothing is True, Everything is Permitted
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Más:
A 185.85ös driverhez azt írták NVék, h Mirrors Edge akár 45% gyorsulás, hát nálam nemhogy gyorsabb lenne, még lasabban is tölbt be mint vistán meg itt ott meg is akad.
Crysis Warhead 5 perc játékmenet után kilépett: Crysis warhead is not working...
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nekem egyszer fagyott mikor elindítottam a Leadtek TV-tuner progiját a PVR2-õt, szerencsére azóta nem csinálta, pedig ugyanazt a progit használom.
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
indexelés, sleep mód kikapcsolva, de egyszerûen amikor visszaáll még mûködik az egér, nyomok egy jobb gombot erre befagy és nem lehet vele semmit csinállni csak resetelni 😞
amúgy meg ja, én is azt szoktam csinálni, és ilyenkor általában kiderül, hogy csak indexel a keresõ, általam beütemezett töredezettségmentesítést végzi, esetleg frissítést szed le / telepít
(nézd meg a task managerben, arra való, mi honnan tudjuk?)
bloody fucking murder
Sok sok évvel ezelõtt még lehetett a merevlemezeket is alacsony szinten formázni. Ekkor meg a cimzés is sav/fej/szektor szerint történt, továbbá a bios is támogatta a mûveletet.
A mai merevlemezek már lineárisan cimzõdnek, 0-tol felfelé szektoronként. Minden savon más-más számu szektor van, és ezt mar csak a vezérlõelektronika tudja követni. Mivel ezeken a lemezeken rengeteg gyárilag hibás szektor van, ezert a gyártás során ezeket feltérképezik és vagy a vezérlõelektronika eprom-jában, vagy a lemez elsõ pár szektorában felirják hogy hol van az a terület amit nem szabad használni. Többnyire egy adott szériából minden lemez a kapható legnagyobbnak keszült és azért lesz ennél kisebb (es olcsóbb), mert lett rajta pár 10Gb hibás szektor vagy sav.
Röviden szólva a mai lemezeket már nem lehet alacsony szinten formázni, és nem reagálnak sem a bios hivására sem az ata szabvány low level format parancsára. Ha mégis sikerül egy ilyen mûvelet, akkor az általában a lemez rövidtávú halálával végzõdik, mivel a sérült területekre többnyire rámozgatni sem szabad a fejet a lemez sérülésének elkerülése miatt.
Reméljük Te a kevés szerencsések közé fogsz tartozni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az a kérdés merült fel bennem, mint régen mikor a Vista beta-ját próbálgattam! Ugyenis Feltelepítettem a régi gépemre, és amikor rájöttem, hogy nem épp minõségi a dolog egyenlöre, a windows xp- cdrõl boot-olva töröltem a C:\ partícóm, majd létrehoztam ujra, és arra telepítettem volna az XP-t, minden rendben is volt, mind addíg, amíg nem indult volna windows-os telepítés, a format-ot követöen, ekkor,ugye, ujraindul a gép, és kezdi feltelepíteni a rendszert. Nekem az nem indult meg, csak simán leakadt a bios lefutása után , és csak ugy tuttam megoldani hogy a HDD-t Low level format-al totálisan leformatáltam! Ez fenn áll a windows 7 vissza cserélésénél Vistára is, vagy csak nekem volt ilyen gondom annó a Vistával?
hejjha akkor még pár manuális átállításokkal megpróbálom helyes mûködésre bírni 😊
Steve: ez így igaz, részemrõl csak egy próba volt, hátha...
http://goo.gl/gd6Zi5
Kipróbálás szempontjából letöltöttem a Win7-et, és mivel nincs felesleges vinchesterem, így fogtam a VMware programot és csináltam egy virtuális gépet (Vista oprendszeren). Nme tudom valaki próbálkozott-e ilyen megoldással, de itt ütköztem pár problémába, mégpedig:
nincs hang, és hálózat sem, vagyis netnek lõttek. Mert azt írja hibának, hogy nem találja a megfelelõ eszközhöz való driver-t.
Namost letöltöttem hozzá a legfrissebb drivereket, és megpróbáltam feltenni, hálózat még mindig semmi. Hang hogy legyen a Realtek driverét tettem fel, de még mindig azt mondja hogy nincs fent. 😞
Akkor ezekszerint csak sima üres Vinchesterre érdemes feltennem a normális mûködés érdekében?
Utánanézek a neten ennek a cuccnak hogy mennyire adják aranyárban... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nekem is ilyenre van rakva a pedál.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
De amugy Vistán processzora 5,6ot adott.
Az élményindex amúgy nem a különbözõ hardverek értékelésének átlagán alapul, csupán annyi, hogy a leggyengébb értékelést kapott hardverelem pontját kapja a teljes gép is.
Csak egy kérdés: ASUS laptop -on 4.5 öt kaptam az élményindexre, ez jó eredménynek számít?
Olvastam vmi. hack -rõl ami 9.9 -re varázsolja, szerintetek számít valamit, pl. játékok esetében?
Köszi srácok..
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Tegnap este felraktam én is az RC1-et. Mindent felismert frankón, egyedül a hangkártyámon levõ standard gameportra írja hogy incompatible, emiatt nem is mûködik. 😞 Pedig nekem nagyon fontos lenne!
Találkoztatok már hasonló problémával, illetve van javaslatotok mi lehet a megoldás?
Köszi elõreis!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...