Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stevenson1988
start menü -> keresõjébe beírod: record steps és katt az egyetlen találatra

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

ProGabe
vagy Kaspersky-t 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SimaSuna
kössz, kipróbálom 😊
SimaSuna
valakinek van Win7 alatt mûködõ Nod32-je?
MR ME
nálam ezen kívûl semmi baja hálisten, épp ezért is zavaró, mert így eléggé meggondolandó h használjam e vagy sem, mert ahhoz nincs sok kedvem h mindig újraindítsam ha elmászom a gép elöl 1-2 órára :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Evin
Nálam spontán fagyott(megállt, mintha pillanatképet néznék csak), de 1napnyi nyugi után úgy tûnik bios-hiba volt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MR ME
drivert kb semmit nem raktam fel, mindent magának pakolt, csak logitech-et pakoltam fel kb, meg az sptd 1.58at h menjen az alcohol a gépen, de azt az új daemon tools is felpakolná alapba...a torrent meg megy végig mert az látszik a letöltött adatmennyiségen
na mind1 érdekes, remélem ezt is javítják majd a teljesbe

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

norbi56
Lehet hogy kevés a 2GB RAM?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Jaffa 2843
hali

meg lehet valahogy oldani a windows media player 12-ben hogy ugyanugy kitegye a kezelögombokat tálcára mint vista alatt? :S amikor minimalizálom akkor a tálcán jelenjenek meg a play/stop/stb gombok

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

MR ME
ha sokáig hagyom a cuccot akkor helyrerázódik úgytûnik, de vagy 2 percig nem csinál semmit :S

nemtom miért csinálja...

CroftManor
Hát nem tom mi lehet a gond, én vistán toltam vele elõtte és semmi baja nem volt. A konfigom az aláírásomban...

Nothing is True, Everything is Permitted

HeadHunter86
Volt valami olyan a 7-ben hogy, fel tudja venni éppen mit csinálsz, majd lementi valami egyedi formátumban amit, elküldve másnak megnyit. Ilyen HELPDESK szerû valami. Tudja valaki merre van, vagy hogy hívják?

norbi56
Ha már warhead...lehet h csak driver hiba nemtudom,XP-n teljesen fullon 2x élsimítással ment 40-50 fps-el mostmeg "játékos" 1280x1024 ugyan úgy és szaggat amikor az egeret mozgatom,pedig a windows szerint nem eszik ez sem több RAM-ot mint az XP mi lehet a gonD?Gépem:E8200,HD4850,2GB CSX 1066MHZ RAM,Giga EP45DS3

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Megpróbálom,kösz.

Evin
Jobb gomb, Personalize, és beállítod a hátteret egyszínû feketére, nem?

A hszólás végén .van.

Szevasztok.Már kérdeztem egyszer,de nem kaptam érdemi választ:hogy tudom Win7-en beállítani a Vista-s fekete asztalt?Bocs a <#lama>kérdésért,de az az asztal tetszik,viszont nem vagyok otthon ebben a Vista dologban?

Zsoltika 007
Kapcsold ki a physix-et!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

CroftManor
Nekem is ezt csinálta, kíirta h nem kompatibilis ezzel, Run program, aztán ujra kell indítani és utána megint nem kompatibilis a progi vele... Én feltettem a Virtual Clone Driveot. Az jól megy.
Más:
A 185.85ös driverhez azt írták NVék, h Mirrors Edge akár 45% gyorsulás, hát nálam nemhogy gyorsabb lenne, még lasabban is tölbt be mint vistán meg itt ott meg is akad.
Crysis Warhead 5 perc játékmenet után kilépett: Crysis warhead is not working...

stevenson1988
daemon tools esetén szedd le a legfrissebbet, az már megy win7 RC-vel

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

norbi56
Daemon Toolsnál és Alcool 120 nál is vn probléma,telepítésnél kiírja h ujraindítás után folytatja a telepítést ujraindul a gép de utána mikor jön a telepítés megint kiírja ugyan ezt:S mi lehet a baj?

Zsoltika 007
Nekem is volt ilyen. Meg random fagyott a gép tõle. Érdekes módon bétánál nem volt ilyen. Úgyhogy most sp2 vistán vagyok.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Jaffa 2843
nekem is csinált már ilyesmit a gép TV tuner driver miatt

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Narxxis
Nálam ment éjszaka is, illetve szinte egész nap megy, torrent miatt, de nem tapasztaltam. Nem lehet, hogy valamelyik drivered miatt van? Pl. xp-s drivert raktál fel valamihez vagy ilyesmi?

Nekem egyszer fagyott mikor elindítottam a Leadtek TV-tuner progiját a PVR2-õt, szerencsére azóta nem csinálta, pedig ugyanazt a progit használom.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

MR ME
érdekes egyszer már újra is raktam mondjuk nem emiatt, de az is ezt csinálta, nemtom mi lehet, pedig most ment a torrent is, szal elvileg nem kellett volna h baja legyen...

Narxxis
Nálam nem. :S De azért lekopogom. 😄

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

MR ME
nálatok is befagy a cucc ha több órát otthagyjátok "tétlenûl" a gépet?
indexelés, sleep mód kikapcsolva, de egyszerûen amikor visszaáll még mûködik az egér, nyomok egy jobb gombot erre befagy és nem lehet vele semmit csinállni csak resetelni 😞

stevenson1988
ez jó volt 😊
amúgy meg ja, én is azt szoktam csinálni, és ilyenkor általában kiderül, hogy csak indexel a keresõ, általam beütemezett töredezettségmentesítést végzi, esetleg frissítést szed le / telepít

terribad
mert felhõs az ég

(nézd meg a task managerben, arra való, mi honnan tudjuk?)

bloody fucking murder

norbi56
Miért ugrál a proci terhelés 50-60% között amikor nem csinálok semmit?:S E8200-am van.

Nos ezt nem tuttam, de mostmár ezzel is okosabb vagyok! Én ezek szerint a kevés szerencsés emberek közé tartozok, mivel a régi gépemet eladtam, és még azóta is gond nélkül üzemel! De, akkor mit ajállatok arra, ha nem tudom feltelepíteni Seven után a Vistát? Vagy vannak erre valami programok?
LeonSilver
Jézus szive ...
Sok sok évvel ezelõtt még lehetett a merevlemezeket is alacsony szinten formázni. Ekkor meg a cimzés is sav/fej/szektor szerint történt, továbbá a bios is támogatta a mûveletet.

A mai merevlemezek már lineárisan cimzõdnek, 0-tol felfelé szektoronként. Minden savon más-más számu szektor van, és ezt mar csak a vezérlõelektronika tudja követni. Mivel ezeken a lemezeken rengeteg gyárilag hibás szektor van, ezert a gyártás során ezeket feltérképezik és vagy a vezérlõelektronika eprom-jában, vagy a lemez elsõ pár szektorában felirják hogy hol van az a terület amit nem szabad használni. Többnyire egy adott szériából minden lemez a kapható legnagyobbnak keszült és azért lesz ennél kisebb (es olcsóbb), mert lett rajta pár 10Gb hibás szektor vagy sav.
Röviden szólva a mai lemezeket már nem lehet alacsony szinten formázni, és nem reagálnak sem a bios hivására sem az ata szabvány low level format parancsára. Ha mégis sikerül egy ilyen mûvelet, akkor az általában a lemez rövidtávú halálával végzõdik, mivel a sérült területekre többnyire rámozgatni sem szabad a fejet a lemez sérülésének elkerülése miatt.
Reméljük Te a kevés szerencsések közé fogsz tartozni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

bon
Neked volt, Low level format meg tuti szükségtelen.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Üdv mindenkinek!
Az a kérdés merült fel bennem, mint régen mikor a Vista beta-ját próbálgattam! Ugyenis Feltelepítettem a régi gépemre, és amikor rájöttem, hogy nem épp minõségi a dolog egyenlöre, a windows xp- cdrõl boot-olva töröltem a C:\ partícóm, majd létrehoztam ujra, és arra telepítettem volna az XP-t, minden rendben is volt, mind addíg, amíg nem indult volna windows-os telepítés, a format-ot követöen, ekkor,ugye, ujraindul a gép, és kezdi feltelepíteni a rendszert. Nekem az nem indult meg, csak simán leakadt a bios lefutása után , és csak ugy tuttam megoldani hogy a HDD-t Low level format-al totálisan leformatáltam! Ez fenn áll a windows 7 vissza cserélésénél Vistára is, vagy csak nekem volt ilyen gondom annó a Vistával?
Evin
Felajánlja, ha 6.5-ös verzió, az alatt a menübõl kiválasztható a driver csomagja, ami CD lemezként csatlakozik rá, és automatikusan elindul. 1db exe-t kell feltelepítened. Nem kell semmit állítgatni, attól csak rosszabb lesz.

THX

hejjha akkor még pár manuális átállításokkal megpróbálom helyes mûködésre bírni 😊

Steve: ez így igaz, részemrõl csak egy próba volt, hátha...

stevenson1988
mivel vmware alatt nem a gépedben ténylegesen helyet foglaló hardvereket látja az adott oprendszer, így persze, hogy nem megy a driverrel 😊

[HUN]FaTaL
A VmWare additionst rakd fel ne a fizikai cuccokhoz pakolászd a drivereket.

http://goo.gl/gd6Zi5

Üdv!
Kipróbálás szempontjából letöltöttem a Win7-et, és mivel nincs felesleges vinchesterem, így fogtam a VMware programot és csináltam egy virtuális gépet (Vista oprendszeren). Nme tudom valaki próbálkozott-e ilyen megoldással, de itt ütköztem pár problémába, mégpedig:
nincs hang, és hálózat sem, vagyis netnek lõttek. Mert azt írja hibának, hogy nem találja a megfelelõ eszközhöz való driver-t.
Namost letöltöttem hozzá a legfrissebb drivereket, és megpróbáltam feltenni, hálózat még mindig semmi. Hang hogy legyen a Realtek driverét tettem fel, de még mindig azt mondja hogy nincs fent. 😞
Akkor ezekszerint csak sima üres Vinchesterre érdemes feltennem a normális mûködés érdekében?

Clidey
Köszi a választ neked és bon-nak!
Utánanézek a neten ennek a cuccnak hogy mennyire adják aranyárban... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

LeonSilver
Sajnos cak ez a megoldás :

Nekem is ilyenre van rakva a pedál.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

bon
WHQL, mert átment a Microsoft minõség tetszjén.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

serkov
Helló! Az ATI két Catalyst drivert adott ki WIN7-hez 64 bitre. Az egyik WHQL minõsítésû, a másik nem! Mi a különbség, s melyiket érdemes használni? Nekem most a nem WHQL van fent, de hátha jobb a másik... Ha valakinek van infoja pls! :-)

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

CroftManor
Nekem processzor számításra 6,4et adott. VGA/Aero 5,9 és mivel a vinyóm csak 160 GBos így arra csak 5,6ot. Így az élményindexem ezért csak 5,6
De amugy Vistán processzora 5,6ot adott.

bon
Még annyit számít, hogy ha nincs meg egy bizonyos határ akkor elõfordulhat, hogy néhány élményindexet figyelõ program nem fog elindulni. De legfõképpen a Microsoft programra igaz. Még a régi munkahelyi gépemen futottam bele ilyenbe, mert a geforce2 mx400-as vga nagyon lehúzta a pontozást.

bon
Gameport már Vista-n is elég felejtõs volt, manapság minden USB-s.

stevenson1988
Semmit, az élményindex csupán információ jellegû, semmilyen hatással nincs a grafikai/számítási eredményekre.
Az élményindex amúgy nem a különbözõ hardverek értékelésének átlagán alapul, csupán annyi, hogy a leggyengébb értékelést kapott hardverelem pontját kapja a teljes gép is.

Sziasztok,

Csak egy kérdés: ASUS laptop -on 4.5 öt kaptam az élményindexre, ez jó eredménynek számít?
Olvastam vmi. hack -rõl ami 9.9 -re varázsolja, szerintetek számít valamit, pl. játékok esetében?

Köszi srácok..

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Clidey
Sziasztok!

Tegnap este felraktam én is az RC1-et. Mindent felismert frankón, egyedül a hangkártyámon levõ standard gameportra írja hogy incompatible, emiatt nem is mûködik. 😞 Pedig nekem nagyon fontos lenne!
Találkoztatok már hasonló problémával, illetve van javaslatotok mi lehet a megoldás?
Köszi elõreis!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...