Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
Zombihálózatot épít a vírusos Windows 7

* Index

| 2009. május 15., péntek 15:41 | Frissítve: 1 órája

Fájlcserélõ hálózatokon terjed a vírussal preparált Windows 7-verzió, ami több tízezer gépbõl álló zombihálózatot épített, mire megállították a terjedését.

Hiába figyelmeztetett <1> a Microsoft, hogy vírussal preparált, újracsomagolt verziók kezdenek terjedni a Windows 7 próbaverziójából, a kíváncsiság és a türelmetlenség túl sok felhasználóban volt erõsebb az elõvigyázatosságnál.

A vírus gazdái arra játszottak, hogy a nagy érdeklõdés miatt lelassuló hivatalos microsoftos letöltõoldal <2> helyett sokan fognak alternatív források után nézni a Windows 7 beszerzésekor. Letöltötték tehát az ingyenes, jövõ márciusig szabadon használható verziót, kitömörítették, beletették a vírust, visszacsomagolták, majd bedobták a fájlcserélõ hálózatokra.

A Damballa biztonságtechnikai cég jelentése szerint ❤️> a vírus két hét alatt 27 ezer pécét változtatott távolról irányítható zombigéppé, mire a központi irányító szervert sikerült beazonosítani és lekapcsolni. Ezekre a gépekre továbbra is szabad bejárása van a vírus gazdáinak, és nagyjából azt tesznek velük, amit akarnak, de sikerült megakadályozni, hogy az újonnan megfertõzött gépek is csatlakozzanak a botnethez. A fertõzött gépek többsége Amerikában, Olaszországban, és Hollandiában van.

Mivel a vírus az operációs rendszerbe volt elrejtve, a fertõzés elkerülése szinte lehetetlen, hiszen még azelõtt feltelepül a rosszindulatú kód, hogy bármilyen védelmi szoftvert bevethetne az ember ellene. Ráadásul a Windows 7 bármennyire is kompatibilis a régebbi Windowsokkal, a vírusirtók még nem mûködnek vele együtt tökéletesen.

stevenson1988
leszedtem (laczyi által postolt linkrõl), feltettem, mûködik (proof)

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

ProGabe

tehát a kód: Win7-3HQW-RF74

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MR ME
hmm update-ben még nem volt benne
ha vki tesztelte az írja le h milyen 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Laczyi
Sziasztok, magyar nyelvi csomagokok innen tölthetõk le.
Narxxis
lol, mondtam én, hogy tedd fel? 😄 Csak megerõsítettem, hogy létezik és nem kamu.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

HeadHunter86
De minek. Nekem tökéletes a 7100. Abszolut. Minek szívjak egy újabb labilis build-del?

MR ME
és tényleg van 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxxis
Van.

MR ME
valszeg az

TBTPumpa
van már 7127-es bulid, vagy ez valami fake cucc?
Microsoft.Windows.7.build.7127.x86 - NoGrp

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Találtam megoldást😄

Egy fórumon valakinek sikerült Vista drivert összeszednie valahonnan és neki mûködött😄
Nekem is mûködik Win 7 alatt!😄

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

MR ME
pl gyártó oldalán? ha ott nincs akkor nem is létezik hozzá

Sziasztok!

Nem tudtok véletlen ASUS P5AD2-E Premium alaplaphoz Vista/Win 7 drivereket?
Fõképp a wifi driver gondjaim vannak mert nem ismeri fel.
XP-s drivert ha beadom neki azt elfogadja és látja a wifi hálókat de mindre azt írja, hogy nem megfelelõ a driverem a hálózathoz...XP altt hibátlanul mûködik, Vista drivert ami mûködött Vista alatt meg nemigen találtam...

ASUS 802.11b/g integrált wifi-rõl van szó.

Elõre is thx a válaszokat!

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

stevenson1988
kipróbáltam, winmediaplayer-el ment a zene, bepakoltam egy dvd filmet és semmi... meg se próbálta a wmp lejátszani, érdekes 😊

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Jaffa 2843
hiába az autorun off, akkor is azt csinálja

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Narxxis
autorun=autoinfect<#levele>

stevenson1988
az ilyenek ellen asszem még mûködik a shift-es trükk, xp-ben legalábbis mûködik, a lényeg hogy amikor beraksz egy autorun-os disc-et akkor miközben beolvassa, folyamatosan nyomod a shift-et, ezzel jelezve a win számára, hogy nem kérsz az autorun-ból

bon
Talán mert bevan kapcsolva az automatikus lejátszás?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Jaffa 2843
hali

az miért van, hogy ha zenét játszik a windows media player és közben beteszek egy dvd-t amin pl egy sorozat van, akkor miért hagyja abba a zenelejátszást és miért tölti be a dvd tartalmat ez a szerencsétlen lejátszó? :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

stevenson1988
tud az címkézni, egyszerûen jobbklikk -> rename a lemez aktuális nevére a disc layout alatt 😊

néha csinál ilyet, fõleg aztán, hogy témát váltasz, de igen, ált. a jobb gomb, stb. megoldja.

#6072?

amúgy én a starburn-re szavazok, az tud címkézni is, nem úgy, mint az infrarecorder (vagy csak nem találtam meg benne.) 😊

Narxxis
Lehet, hogy csókolomot mondhatsz a rendszernek is. XD

stevenson1988
hehe, a régi bétával nekem is volt ilyen, ha mákod van akkor csak ennyit kell tenni:
jobb klikk az asztalon -> view -> a Show desktop icons mellé betenni a pipát

RBJ
fel is raktam már a hozzászolásod elõtt sõt régen csak ezt használtam de sokszor volt hogy nem tudta lezárni a lemezt.
most ezzel irtam adat dvdt sikeresen. csak annyi gondom van ,hogy most kacspoltam be a gépet és az osszes asztali ikonom eltunt.

Linux Mint 13 Cinnamon

ProGabe
http://www.imgburn.com/

lehet, hogy a mostani verzió bugos, mert nekem elcseszett 2 lemezt. de ugyan abból a hengerbõl és elvileg a lemezekkel volt a gond, de ki tudja
mindenesetre ez az egyik legjobb progi a témában

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RBJ
Csókolom. ismét

hát nem vált be az író progi nem ismeri fel uresnek a lemezt törlöm utánna akkor se tudja kezelni. tudniillik ujrairhatöra irok csak megnézem és törlés .
a kijelzõ tipp koszi.

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxxis
csókolom 😄DDD

stevenson1988
kijelzõs problémára: start menu -> control panel -> Hardware and Sound -> Power options -> az aktuális profil meletti change plan settings -> change advanced power settings -> a listában a power buttons and lid alatt neked a lid close action-t kell megváltoztatni

CD/DVD író: infrarecorder, van x86 és x64 verziója is, magyarul is tud, ingyenes, kicsi, kompakt 😊

RBJ
ja még valaki tud ajánlani kicsi iro progit. anno a cool cd dvd burnert használtam de ezen nem muszik. dvd decryptert haszn. iso k ra.
nem nero nem ashampoo ra gondolok hanem valami minimálásra mai mukodik is. adat vagy divx kiirására kell.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
Csókolom.

Mikor lehajtom a noti kijelõjét akkor minek rakja hibernácioba vagy kijelenkezésbe a gép magát. ki lehet kapcsolni?
Idegesit mikor törlöm a port róla , hogy ki lép vagy nem tudo mibe rakja magát van ,hogy nem tudom visszaimátkozni hiába nyomom a gombokat ilyenkor direkt kikapcsolom csak így tudom ujrainditani .
gyanítom én vagyok hulye de eddig nem foglalkoztam a témával.

Linux Mint 13 Cinnamon

Az miért lehet, hogy nem mûködik a kijelzõ dimmelése?

Petka
Külsõ keverõhöz szeretném használni szóval valszeg felejtõs, de azért köszi! 😊

Illetve swap center/subwoofer outputtal nagyjából jó lett. Legalábbis a sztereót hatásosan kikeveri, de tartok tóle, hogy egy ténylegesen 5.1 anyagból így már semmi nem ott szólna, ahol kéne neki 😄

Szóval:
1. Speaker fill ON
2. Swap center/subwoofer output ON
3. Room correction ON és játszogass a beállításaival
4. ?????
5. Profit
Sajna nem. Továbbra is annyi, hogy Speaker fill + Room correctionnel lehet egy picit javítani a dolgon, de alapvetõen csak a 2 hangfal szól normálisan.
Nekem ma (most) jelzett az update és nyelvi fájlokat akart leszedni! francia,spanyol stb. magyar nem lesz csak a véglegesben?

Petka
Realtek HD Audio R2.23-as driverében javították már az 5.1 problémát?

Riccardo G
thx 😉

http://www.headhunterz.nl/

stevenson1988
3-4 hetente kibírom, hogy behozzam azt az oldalt és copy-pastezzek egyet 😉

MR ME
seriallal már évek óta nem szarakodok, mindig újat keresni ha blacklistes lesz stb stb...

MR ME
mara-fixel igaz bajosan de meg lehet oldani h frissítsen 😊

stevenson1988

Riccardo G
eset smart security 4-van nekem angol, és hibátlanul véd az rc-n
igaz hogy csak 30 napos

http://www.headhunterz.nl/

Rage47
nekem is megy az eset 4
SimaSuna
nekem nem akart frissíteni...
MR ME
nekem az eset 4 simán müxik

opi gépelési hiba sry, AVG 8.5 Free

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

És még mindíg AGV 8.5 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

stevenson1988
nekem megy a nod32 (legfrissebb), gond nélkül