Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skateout
Vazzeg, nyelvészhez kell fordulnom. Utóbbi napokban egyre több nyelvi hibám van. <#banplz>
Remélem elnézitek nekem: 4 nyelvet beszélek, múlthéten két nyelvet használtam napi több órában, plusz a magyar, mivel bemutatónk volt, és elõadásokat tartottam, kicsit belekavarodtam már mindenbe.<#worship>
Sorry.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

CroftManor
Hát lehet az volt a baj hogy angolul próbáltam beírni. mert ha start menübe írom be, hogy rejtett, akkor kiadja a rejtett fájlok megjelenítése menüt. Viszont ha a súgóba, ott se angolul, se magyarul nem ad ki semmit.
Na mind1. Egyébként a súgóba ha rámentek a Súgó böngészése ikonra (kék színû) és ott a files, folders részre, azon belül pl a hiding and showing files-re, akkor nem dob ki semmit. <#fejvakaras>

Nothing is True, Everything is Permitted

terribad
a vajkrém magyaros, a program magyarított

bloody fucking murder

skateout
Tuti a magyarosítás a hibás. Nekem Strat menübe való beírásakor egybõl azt dobja ki ahol be lehet állítani a rejtett mappákat, ha meg keresõbe külön akkor meg két találatom van.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

CroftManor
Hát pl az, hogy eddig 1280x1024ben játszottam. Most meg 1920x1080ban, vagyis full HDben. Szal azért van különbség.

Mi köze a memóriák túlmelegedésének a monitorhoz ?
hmm..ez a memória dolog...elgondolkodtató...
CroftManor
Nekem akkor fagyott minden, amikor megvettem a 2333SW 23" monitort és a memóriák túl melegedtek (gondolom) és állandóan kék halál volt. Kivettem a 4bõl kettõt és azóta nem csinálja ezt.
Más: Mért van az, hogy akármit írok be a súró kersõjébe pl: hidden vagy hiding files, nem dob ki semmit? sõt windows updatera se!

nagyító

elõkaparok egy Vistát...most már kiváncsi vagyok...
én is gyanakodok...ATi kártya...páran mondták a 9.5ös catalystot problémásnak..
terribad
ha minden fagy akkor vmi driver gond lesz

bloody fucking murder

nemnem...a gépem 1 hete atomgép...de alig ismert még fel valamit az oldal..várj..megmutatom...
skateout
Na várjunk, szóval akkor a géped nem elég a Crisys-hoz?
Mert ha igy van akkor nem csoda.
Nekem sincs atom gépem, de én mindkét Crisys-t kitoltam Seven alatt gond nélkül.
Szóval nagy az esély hogy a konfigod a gond.

Most az alap Crysis is kifagyott,de azt ctrl+alt+dellel be tudtam zárni..vicc a Crysissel,a systemrequirementslab oldalon az ajánlott konfigon se mentem át vele..<#hehe>
skateout
Half Life-ot nem toltam még soha. Gameltem én Seven-el és még most is tolok néhányat, semmi gondja nincs.
Mondjuk a Half Life az kicsit régebbi ha nem tévedek, sorry nem vok képben. De a BS az már más. Sztem vmi egyéb van a rendszereddel, nem pusztán a Seven a hibás. Sztem a gép konfigodat nem szereti. Mindegyiken másként mûködik.

skateout
De az meg plusz memória, persze izlés kérdése, de mondom, vissza lehet állítani a régit is az új stílus mellé.

CroftManor
Köszi. Mondjuk a rocket dock is megoldja.

aztán jön a sok kiírás meg a memory dumpreg számlálás vagy mi...valami ellenörzõ..
ja..meg a Pixar Up demoja mikor próbálgattam egy gombot folyamatosan nyomkodni irányítás végett😊
Half life 2 ep.0...felraktam rá hd pakkot frissítéssel,aztán egyszer találkoztam vele checkpoint töltésnél,egyszer meg hordópakolás közben😊
bsplayernél meg próbáltam kitalálni a felirat megjelenítését,aztán pukk...
ma meg sima dvd-rarok kicsomagolásánál..kiváncsi vagyok a win hülyült meg,vagy a friss gépem 7 nap után...
skateout
Én kékhalált mondjuk ilyen egyszerû proginál mint BS Player nem is tudok elképzelni. Amit el tudok képzelni az egy virtuális meghajtó inkompatibilitása okozta kék halál, de egy Player??? <#nemtudom>

Játékok szempontjából meg hát nem csoda, hiszen még ez sem végleges, már ha RC-d van és nem Beta-d.
Amúgy melyik Game volt az?

skateout
Tálcára nem minden inkont lehet letenni.
Pl ha jól látom neked a Sajátgép kellene mint gyorsindítás.
Ezt sajnos csak úgy lehet megoldani mint ahogyan régen volt a gyorsindítás, mert ez ami jelenleg van alaból a tálcán ez nem gyorsindítás, nem összetéveszteni a kettõt. Lehet aktiválni a régi megoldást is. Ha vki nem tudja szóljon, bár nem vagyok egyedül aki ezt tudja hogyan kell, nem akarok okoskodni itt <#banplz>

Kezdek most már agyfaszt kapni..elmúlt 2 napban annyi kék halált láttam,mint amennyit a win98 óta soha...Volt,hogy játék ragadt be és dobott ki,volt hogy simán csak a bsplayer állítgatása...
skateout
Egyetértek Fatal-al, nem vmi ésszerû egy játékot egy oprendszerrel összehasonlítani, még hely foglalás szempontjából sem.

Minden tiszteletem BON-nak, kiegészíteném amit õ mondott. Igaz hogy 16 Giga kell a Seven-nek, ahhoz hogy egészségesen mûködjön, tehát legalább egy 20 Gigás particiót kell adni neki. Amúgy meg önmagában feltelepitve aszem vmi 6-7 Gigát foglal, aztán a többi program meg bõvíti, de önmagában az oprendszer csak 6-7 Giga. Persze ha nagyobb particióra tesszük akkor terjeszkedik.

ViniSoundz
az szerintetek mitõl lehet, hogy egy gém ami amúgy hót folyamatosan megy a gépen, van amikor beakad 1-1mp-re. marha idegesítõ. xp alatt ilyen nem vót.
Riccardo G
kapcsolt ki az indexelést az összes partíción! nekem is kivan! felesleges!

http://www.headhunterz.nl/

csige791
Sziasztok!
Felraktam win7RC-t. Azóta egyfolytában dolgozik a winyom, lassulást ugyan nem okoz de már idegesít a hangja. Csak a volt xp-s particiómat töröltem és oda raktam fel, a másikon kb 400 giga adat van az lehet, hogy indexeli a fileokat (ha van ilyen, eléggé laikus vagyok). lehet ezzel valamit kezdeni, hogy ne dolgozzon egyfolytaban a vinyo?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

[HUN]FaTaL
Te most egy oprendszert komolyan egy játékhoz hasonlítasz? LOL😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ja, és még annyi, hogy nekem is a legújabb driver van fent (NVidia oldaláról -> Windows 7-es), és egy N8800 GTS 640 MB-al tolom...
Ez egy elég rossz dolog, mert így mindig a monitort kell kikapcsolni, ha otthagyom a gépet. Nálam meg aztán mindig megy... Szóval ha valaki rájön, hogy hogyan lehet mûködésre bírni a képernyõ kikapcsolást, illetve a képernyõ védõt, kérem jelezze! :-)
bon
Kicsit komplexebb mint egy gta4. Nálam most éppen 25gb-ot foglal a rendszer. Természetesen ebben benne van az összes program is amit feltelepítettem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kuzco007
az mit jelent, h a windows 7nek 16GB szabad hely kell? ezekszerint feltelepítve több helyet foglal, mint a GTA4?😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

CroftManor
Azt nem tudja vki, hogyha leakarok húzni a tálcára egy ikont, akkor mért nem teszi bele? kép

CroftManor
Aha. értem. Multkor fent volt az AVG, az jó volt, de hamar lejárt a livensz.
Egyébként nekem a legújabb daemon toolsra is azt írja, h nem kompatibilis vele.

terribad
all in one védelmi megoldásokat
ha nagyon kell valami akkor max 1 antivírust, de biztonságosabb böngészõk mellett (ie8/ff/krom) az se fontos manapság.

bloody fucking murder

CroftManor
hogy érted h ilyet?

terribad
fölösleges ilyet tenni rá

bloody fucking murder

CroftManor
Én felraktam a 7137est. Eddig tökéletes.
Amugy az ESET smart security nem kompatibilis ezzel? Mindíg azt írja ki, h check for solution.

setuh
hali!a legujabb buildet erdemes felrakni?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

hasonlókép itt, és egy másik kollégánál sem kapcsol ki, és a dim is csak egy villanásig mûködik.
fogjunk össze! 😊

Evin
Nálam a 185.85 van fent. (GF9800GT)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Akkor valószínû, hogy a legújabb NVidia driver nem lesz jó?
Narxxis
Creative has released a Beta 1.04.0090 driver specifically designed for the Audigy, Live! and X-Fi Xtreme Audio cards under Windows 7.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Evin
Nálam mûködik alapbeállításon. kb 20 perc után kikapcsol a monitor. (mondjuk nem a monitor, hanem a monitorkártya, aminek hatására a monitor készenlétbe áll)

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni. Feltettem a Windows 7-et, teljesen jól mûködik, szép, gyors. De viszont egy valami nem tetszik nekem: nem kapcsol be a képernyõ kímélõ, és a monitor sem kapcsol ki a megadott idõ után... Más is tapasztalta már ezt a hibát? Vagy valamit nem jól csinálok?
Válaszotokat elõre is köszi!
skateout
Az 5.1 re vannak maszek megoldások, tehát nem a hivatalos oldalról való driver, hanem vmki más által készített driver. Nekem egy régi Sound Blaster Live! mûködött így, de nekem nem tetszett mégsem, mert nem hivatalos driver volt. Szóval utána kell nézni a neten, és tuti lehet találni majdnem minden kártyához olyan drivert ami Seven-el mükszik, csak hát nem hivatalos.

oneal1
bocs Fatalnak ment

!Forza Ferrari!

oneal1
Köszi, igy ment!

Feltettem, igy elsõre nagyon tetszik!
Ami elsõre látszik az az hogy a programok alatt sokkal gyorsabb a gép, tehát ha benne vagyok egy játékban, hamarabb tölt meg ilyenek.
Nagyon baba😊

Egyedül az 5.1 el van nekem is problémám:S

!Forza Ferrari!

Evin
CD/DVD írás, vagy ilyesmi menüpont alatt, CD kép felírása. Ok, Befejezés vagy Tovább gomb, semmit sem kell állítani.

MR ME
nálam mûködik rendesen

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.