Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik kérdés, hogy mitõl van az, hogy a KMPlayer nem mûködik? Azaz mûködik viszont eléggé pixeles és amikor kis méretben van az ablak akkor csak látom, hogy megy a film, de nyomni semmire nem tudok az ablakon, se tekerés, se semmi. Viszont ha kirakom Teljes képernyõre akkor tudok nyomkodni bármit, de ugyanúgy pixeles a film.
Mitõl lehet?
Köszi
a másik gondom, hogy telepitettem a daemon tolls -t és a végén ugye ki irta, hogy nem kompatibilis, befejezi-e, be is fejeztem, de a restart óta nagyobb minden, szöveg, ablakok, stb. Megfnéztem és nem a felbontás van átállítva. Mi lehet a gond?
Köszi
Igen, aktiválni kell, és net nélkül az nem fog menni sajna...
ha felrakom a w7et ugye aktiválni kell...
net nélkül lehet-e aktiválni kóddal a w7-et?
http://www.headhunterz.nl/
Tudnûátok nekem olyanban segíteni, hogy azt hogyan tudom beállítani, hogy a klasszikus gyors inditás legyena tálcán? Start gommb mellett a normál ikonok és nem ezek a kinyíló ikonok. Na meg, hogy ott legyen az asztal megjelenitése gomb (klasszik módra) és ne a másik végen.
Köszi elõre is!
Hali
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nothing is True, Everything is Permitted
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Megnyitod a vezérõpultot, jobb felül a keresõ, beirod hogy index, és voálá, az elsõ talált a "indexing options"
üdv
üdv
Kikapcsoltam az indexelést. (Angol nyelvü ver. van fent) Lehet mégsem azt kapcsoltam ki mert a vinyo továbbra is megy szinte egyfolytában. Gondolom a 400 gigat indexeli ami fent maradt a gépen. Leírnátok, hogy hogy kell kikapcsolni lépésrõl lépésre az indexelést, ha szépen kérem. Lassan ott tartok hogy visszarakom XP-t, mert alapbol elég halk a gépem de ez a kattogás recsegés annyira felb asz, hoyg az hihetetlen. Help please!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Professzor úr! Még hivatalosan ki sem adták a Win7-et, de te már suxolod, mert nem fut rajta jól az ****** játékod.
Engedd meg, hogy gratuláljak. <#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nekem jobban mennek a játékok vista alatt, mint itt :S
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Gyakorlatilag meg se jelenik a kezdõoldal.
Simán megy a felrakás akárcsak a vistánál.
De semmi kép 😞
Lehet VGA probléma?
Valaki találkozott ilyen problemával?
Asus alaplapom van AMD-s
Légy kreativ..........
http://www.headhunterz.nl/
Vki tudna nekem infót arról, hogy ez a Win7 wallpaper mit ábrázol, mit látunk, mi ez?
Elõre is kösz!
minden induláskor elindul a checkdisk. hogyan tudom véglegesen kikapcsolni?
Feltettem a Windows7 Ultimate-nevezetû rendszert. Minden jó,minden szép,kivéve egyet. OpenGL. Pontosabban az,hogy olyan játékok,mint ( pl.: Euro Truck Simulator) OpenGL-ben nem hajlandó futni (átlehet állítani DirectX-re is,de úgy enyhén szólva gusztustalan a grafika.) ATi kártyám van,9.5 Catalyst ( ehhez a Windows7-hez való) driverrel,de nem jó. Havernak Nvidiája van,õ talált hozzá progit,így neki megy...de én sehol nem találok. Valami ötlet?? 😊