Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nem, az MSDNAA. A Tisztaszoftver itt van.

http://goo.gl/gd6Zi5

[Jakuza]
Pl jobb klikk a kepernyore es audio 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Csak akkor jar, ha feldugsz magadnak egy marharepat es fejhangon sikoltozol, hogy az MS a kiraly. Jah es apud is hasznalhatja ha atruhazod a repat neki.

Azt viszont nem tudom, mi van ha azt sikoltozod, hogy az Ubuntu a kiraly, lehet akkor csak idolegesen teheted magadeva a zoldseget. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Na felraktam ezt a magyar nyelvet tökéletesen mûködik de még nem a végleges verzió, viszont lenne egy problémám a Számítógépbe (My Computer) megjelent az a 100mbos partíció amire a Win7 a fáljlait pakolta ezt hogy lehetne nem láthatóvá tenni?
Media player classic-Home cinema-val játszom le a DVD filmeket. Xp alatt power dvd volt.

Media player classic-al nem tudjátok, hogy hogyan lehet váltogatni a dvd film audio hangját?, hogy ha van több szinkron rajta, akkor vagy angolul, vagy magyarul...beszéljenek

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

de hát, amikor bejelentkezem az MSDNAA-ra, akkor letölthetem a legális microsoft termékeket dijmentesen és használhatom. Ez a tisztaszoftver, nemá?

[HUN]FaTaL
Ez MSDNAA, nem tisztaszoftver. MSDNAA csak az info és hasonló szakokon tanulóknak jár (nekem is van, ELTE-IK), a tisztaszoftver viszont MINDEN fõiskolai / egyetemi hallgatónak.

http://goo.gl/gd6Zi5

Az RC az a 7100 build. Ha nem alap driver van fent és frissítem akkor a hang egyfolytában recseg szval marad az alap driver amivel néha recseg csak be.
és mi az az rc?

a hang berecseg? , hát szerintem ha jól tetted fel a drivert, akkor win7 probléma lesz.

Hát néhány embernek volt olyan gondja hogy megakadva zárt be egy ablak.
Rc nél nem volt gondod a bezárós animációnál.

nem tudom hogy mire gondolsz. kifejtenéd?

köszi

Na felraktam 7600 x86 16385-ot telepítésnél már lehetett választani hogy milyet rakjak Starter, Professional, Ultimate stb... Eddig jól megy a rendszer, nekem RC se ennél nem volt gondom a "bezárós" animációval. Viszont a hang még mindig berecseg néha. <#zavart2>
mit nem szabad kikapcsolni?

olyankor apudnak be kell, hogy boot-old az ubuntu-t, mert arra mindenki jogosult 😄

igen, nem szabad átruházni, nekünk igy mesélték a tanárok:

Ha én mint hallgató igényelem, akkor hazaviszem az oprendszert,és feltelepítem a gépemre, használom, boldog vagyok tõle 😊 , de mivel csak én vagyok jogosult, akkor ha apu le szeretne ülni a gép elé megnézni a mailjeit, ezt már nem engedhetem, mert õ nem jogosult erre. Bûncselekménnyek számít, ha megengeddem, hogy leüljön elé.

Ez komoly!!! ugyhogy vigyázz 😄

Magyarországon, ha minen igaz, akkor az összes felsõoktatásban levõ hallgató, vagy oktató jogosult a microsoft féle tisztaszoftverre.

Az más dolog, hogy ezt melyik intézményben hogyan hirdetik.

Szerintem igen, nekem abban volt szerencsém, hogy infó tanszéken tanulok, és miinket általában informáltak errõl.

mano1b
erröl ki tud mondani valamit mijen 7600 x86 16385 valaki feltete már?

Köszi!

bon
Nem szabad kikapcsolni. Valamennyi legyen engedélyezve, nekem min. 1gb van beállítva.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Rage47
nekem 3 hónapig tartott, míg postázták 😊
jah, és a kulcs ingyenes, ha dobozosan kéred cd-kel akkor 3000huf volt.
mano1b
itt egy kis ujdonság...win 7

Az baj,hogy nincs virtuális memóriám?Mert kikapcsoltam.4g ramom van,de csak 32 bites van fent.
KranaZoli
Ja, amit még tegnap próbáltam az a pár oldallal korábban link-elt aktivációs progi a Seven-hez. Vmi 72xx-es Build-hez van, de Nekem aktiválta a 7600-ost is.

Értelme nem sok, csak próbáltam. És tényleg úgy van, hogy sajnos az RC magyar MUI-t nem fogadja el a 7600-os. Ehhez meg úgy látom még nincs.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

bon
www.tisztaszoftver.hu

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Klemice
Milyen tisztaszoftver akció? Lusta vagyok visszaolvasni... de elkéne egy 64 bites eredeti 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Carloska
nah hát akkor marad a warez ingyen még ilyen ellenörzéseket egy tisztaszarszoftver miatt 😄

fizuból nem telik eredeti oprendszere 😄

[Jakuza]
A licensz csak arra a szemely szamara ervenyes aki megkapta az akcio kereten belul, szoval ezt szerintem buktad, mert ugyanolyan wareznak szamitana utana, mint ha letoltened. Raadasul ha jol emlekszem ezeket a szoftvereket meg atruhazni se lehet.

Carloska
most lázba hoztatok ezzel a tisztaszar szoftver akcióval 2 k annak aki szerezz majd enkem eredeti magyar win7et 64 bitest !

lehet menni belõle moziba meg piálni 😄

Akkor lehet h a vistás driver miatt lassab a kártya ?Mert egyszerûen nem megy rá semmi friss driver csak a gyári,se DD se CCC se semmi
Klemice
hát én már 60at adok a vista óta..

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

bon
Szerintem nem elég a 20gb-os partició, én továbbra is 40gb-ot adnék a rendszernek. a swap fájlnak meg csak akkor adnék 1gb-ot ha legalább 4gb memória van a gépben.

Szia, sziasztok újra

Elég akkor a 2G -ás partíció és a telepítés után 1G -t adok meg lapozófájl méretének (nyilván ugyanazon a partíción)?

Vagy van más javaslatod?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bon
A memória bõvítés úgy jó ahogy van. Attól, hogy kibõvítette még közel se biztos, hogy használja. Túlterhelni meg biztos, hogy nem fogja a
GPU-t. Ja és a bõvítés megosztott memória, tehát ha kell akkor a rendszer úgyis megkapja.

bon
Nálam is külön partición van és volt is a swap fájl. Jobb megoldás mint ha a rendszer partición lenne. Mert ha pl. külön winyon van a swap fájl akkor máris gyorsabb az elérése. De a töredezetség se az egész rendszer winyot érinti hanem csak azt a kicsi particiót amin a swap fájl van.

Windowsnál ilyenre soha nem is volt szükség.
Sziasztok,

Windows 7 telepítésénél is kell/lehet egy kis, mondjuk 2G partíciót létrehozni a lapozó (swap) fájloknak, vagy erre már nincs szükség?
Ha igen, hogyan?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Na Hz-es problémára meglesz a megoldás,a 85Hz már megy stabilan minden környezetben..
Már csak az a gondom,hogy automatikusan hozzáad 200mb memóriát a videokártya memóriához,tudtommal ezt ramból használja fel,ezt vistán is tapasztaltam,de nem tudtam rájönni sehogy,hogy hol tudnám vissza állítani a gyári memoria méretet a kártyának.Elég zavaró,mert a GPU túl van terhelve és csökken az FPS-em mindenhol.Tudom hogy van rá megoldás csak azt nem hogy mi.Ötlet ?
http://efrud.com/?v=mem.jpg
Sapphire Radeon HD 3650 512MB DDR2, 128bit, DVI, TV-out (AGP)
kopa1
Elméletileg az összes közoktatási intézmény "szerzõdõ fél"... De a helyi rendszergazdától függ általában, hogy mennyire hirdeti a Tisztaszoftver programot! Megtalán ezzel felvértezve nagyobb esélyed lesz

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Nyilván, de gondoltam, ha volna egy lista arról, hogy kik a szerzõdõ felek, akkor még egyszerûbb volna ezt megtudni.

Megkérdezed egyik tanárnénitõl? Inkább bácsitól. Azok okosabbak.

<#hehe>
Azt a sulimtól tudhatom meg, hogy õk részei-e ennek?

De ez a logón kívül van 😛
rooney8
De te is tehetsz magadnak 😄 Csinálsz egy logót és a végébe teszel ilyen cuccosokat<#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csillagot meg koronát a VIP tagok kapnak, attól függ hogy mi van a neve mellett, hogy milyen rég óta VIP tag.

nálunk nem kell érte fizetni postai, meg nem tom milyen dijakat, mert kialakitottak egy szegedi oldalt, és ott le lehet tölteni:

http://msdn61.e-academy.com/elms/Storefront/Home.aspx?campus=uos_inf

OFF: Az ilyen koronát, meg csillagot a neved mellett, azt te tetted oda, vagy kaptad sg-tõl?
Hogyan, mire osztogatják ezt? 😄

rooney8
És ez nekik mért éri meg?<#miaz>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Zeller01
896mb gtx260

. : Z E L L E R : .

szerintem egykettõre nem lesz teljesen jó riliz és akkor se update, meg mittomén lekapcsolja a gépet, stb. meg a 7 annyira tetszik, hogy ezért már fizetnék is. 😊