Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Azt viszont nem tudom, mi van ha azt sikoltozod, hogy az Ubuntu a kiraly, lehet akkor csak idolegesen teheted magadeva a zoldseget. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Media player classic-al nem tudjátok, hogy hogyan lehet váltogatni a dvd film audio hangját?, hogy ha van több szinkron rajta, akkor vagy angolul, vagy magyarul...beszéljenek
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
http://goo.gl/gd6Zi5
a hang berecseg? , hát szerintem ha jól tetted fel a drivert, akkor win7 probléma lesz.
nem tudom hogy mire gondolsz. kifejtenéd?
köszi
Ha én mint hallgató igényelem, akkor hazaviszem az oprendszert,és feltelepítem a gépemre, használom, boldog vagyok tõle 😊 , de mivel csak én vagyok jogosult, akkor ha apu le szeretne ülni a gép elé megnézni a mailjeit, ezt már nem engedhetem, mert õ nem jogosult erre. Bûncselekménnyek számít, ha megengeddem, hogy leüljön elé.
Ez komoly!!! ugyhogy vigyázz 😄
Az más dolog, hogy ezt melyik intézményben hogyan hirdetik.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
jah, és a kulcs ingyenes, ha dobozosan kéred cd-kel akkor 3000huf volt.
Értelme nem sok, csak próbáltam. És tényleg úgy van, hogy sajnos az RC magyar MUI-t nem fogadja el a 7600-os. Ehhez meg úgy látom még nincs.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
fizuból nem telik eredeti oprendszere 😄
lehet menni belõle moziba meg piálni 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Elég akkor a 2G -ás partíció és a telepítés után 1G -t adok meg lapozófájl méretének (nyilván ugyanazon a partíción)?
Vagy van más javaslatod?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
GPU-t. Ja és a bõvítés megosztott memória, tehát ha kell akkor a rendszer úgyis megkapja.
Windows 7 telepítésénél is kell/lehet egy kis, mondjuk 2G partíciót létrehozni a lapozó (swap) fájloknak, vagy erre már nincs szükség?
Ha igen, hogyan?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Már csak az a gondom,hogy automatikusan hozzáad 200mb memóriát a videokártya memóriához,tudtommal ezt ramból használja fel,ezt vistán is tapasztaltam,de nem tudtam rájönni sehogy,hogy hol tudnám vissza állítani a gyári memoria méretet a kártyának.Elég zavaró,mert a GPU túl van terhelve és csökken az FPS-em mindenhol.Tudom hogy van rá megoldás csak azt nem hogy mi.Ötlet ?
http://efrud.com/?v=mem.jpg
Sapphire Radeon HD 3650 512MB DDR2, 128bit, DVI, TV-out (AGP)
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
<#hehe>#hehe>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://msdn61.e-academy.com/elms/Storefront/Home.aspx?campus=uos_inf
Hogyan, mire osztogatják ezt? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.