Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nemhiába a magyar a legtöbbet letöltött a torrent siteokon 😄

Next PC upgrade: 2022

bon
Azért egy komplex oprendszert nem hasonlítanék egy egyszerû játékhoz. Kicsivel több fájlból áll a nyelvi csomag és ha olvastad a topic-ot már korábban is volt már probléma az egyik házi barkács Windows 7-el. De mint említettem lehetnek benne egyéb módosítások is ami nem kapcsolatos a nyelvi csomaggal. Ja meg nem egyenlõ azzal ha lecserélem az angol nyelvi fájlokat a magyarra a telepítõben (ha így csinálják egyáltalán) mert ha felrakom az angolt és a magyar nyelvi csomagot ott nem cserélõdik le az angol a magyar nyelvûre, mert továbbra is választható marad az angol nyelv.
Továbbra is hangsúlyozom, hogy én nem azt mondom, hogy baj lesz belõle, hanem, hogy esetleg lehet belõle baj ami a magyarításra vezethetõ vissza.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
Ez kb ugyanolyan hogy van egy game angolul megjelent magyarul valaki feltette a nyelvi fájlokat és valaki megcsinálja az angol game telepitõjét ugy hogy a magyar fájlokkal települve magyar legyen.
Az ég egy adta világon semmi baj nincs ebbõl.

Wanted
Hi!
Használ valaki Diginetet?
Hogyan kell beállítani a netkapcsolatot, hogy az explorer ikonra kattintva, csatlakozzon automatikusan. Az xp alapból beállítja új telepítésnél, de sem a vistánál, sem a W7-nél nem tudtam beállítani manuálisan. (automatikusan pedig nem állítja be)
(Routerem nincs)
Hiába állítom be a felhasználónevet, amíg újra nem indítom a gépet mûködik a netkapcsolat, az újraindítás után pedig már nem: mindent kezdhetek elölrõl.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

5c0rp330n
itt kiválasztod hogy live! aztán live! 5.1, katt a nextre, ott downloads, onnan ezt szedtem le:
Sound Blaster Live! - LiveDrvUni-Pack (English)
Filesize : 23.32 MB
Release date : 28 Feb 03
felette van 64 bites változat is. és amikor felteszed, sztem érdemes azt választani h csak a drivert tegye fel és semmi mást, mert a többi dolog úgysem mûködik ahogy láttam.

Leírná valaki, hogy ezzel a Windows 7 Toolkit 1.8-al hogyan lehet 2010 márciusáig aktiválni a Windows 7, et mert már 2x-ra telepítem újra és nem sikerül, kíírja, hogy XY sikeresen aktiválva, újraindítom és azt írja ki, hogy nem olvasható be az állapot és folyamatosan feldobja, hogy nem eredeti a windows....HELP!

bon
Miért kellene várakozni? Van magyar nyelvi csomag. Már Vista-m is nyelvi csomaggal votl magyarítva.
Elég sok gép megfordult már a kezem között és volt szeremcsém jó pár házi barkács Windows-hoz és akadtak bajok velük. Nem tudni, hogy mit okozhat a házilagos nyelvi fájl integrálás. Jobban szeretem az eredeti telepítõket. Pláne ha van lehetõség még magyarítani is a telepítés után.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
Semmilyen problémát nem okoz,de aki ennyire fél az megérdemli hogy várakozást!

bon
FAQ-ban van egy link ami leírja a különbséget.

#13967 lévõ aktivátort bemásoltam a 100 megásra (lemezkezelõben "B" meghajtó betûjelet adtam neki). Run as administrator, majd a Hazar option 2-re nyomtam ezután restart és jó lett. A régi aktivátorokat uninstalláld.

Miért ne engedné formázni? Azt az oldosat akkor írja ki ha rá akarod telepíteni arra a partícióra amin az xp van. De te nem rá akarod, hanem helyette, szal elõtte le kell formázni.
De az nem engedi formázni, csak azt írja, hogy vmi old néven elmenti...

Felhasználói szempontból a neve, semmi más.
lck
( + help : a lemezzel indítod a gépet )
berakod az win 7es lemezt és a telepítõben megformázod azt a partíciót amelyiken az xp van...

Hogy lehet a Windows XP-t uninstallálni, ha Windows 7 et szeretnék feltenni?

HoReSz1975
Ultimate vagy Enterprise a kettõ között mi a különbség <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Pro 😊
bon
Ultimate vagy Enterprise esetén érhetõ csak el a nyelvi csomag telepítési lehetõség, neked mi van felrakva?

Felraktam x86-ost és leszedtem mellé a language packot, amit nem tudok telepíteni persze megnéztem már hogy kell, de nálam a Keyboards an Languages-ben nincs Language install gomb, csak Change keyboards.
5let?
Benny04
bocs, de nem tudtam hogy benne van 😄
köszi

bon
Kötõjel és nem / jel

MR ME
Az új msn (Windows Live Messenger) elfoglal egy plusz helyet a tálcán, hogyan tudnám az óra mellé rakni?
Legegyszerûbb ha megbékél vele az ember, de ha ez mégse menne, abban az esetben az MSN parancsikonjára jobbklikkelj és válaszd a A fájlt tartalmazó mappa megnyitása / Show the containing folder opciót, majd a megnyíló ablakban jobbklikk az msn indítófájlján (msnmsgr.exe) és a Kompatibilitás / Compatibility fülön állíts be egy Windows Vista SP2-es módot. A következõ indítást követõen pedig az óra mellett fog megjelenni, mint ahogy szokott.

azé van ott a faq h használjátok

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bon
Fene tudja, hogy milyen problémákat okoz a házilagos bele implantálás. Nem tudni, hogy a Microsoft milyen módszerrel csinálja. Ezen kívül még nem tudni, hogy mit módosítottak. Jobb megvárni a hivatalost (pl.Vista-nál is jobb volt a gyári összes változatott tartalmazó telepítõ mint a házilag elõállított egy változatos telepítõ lemez).
De ha annyira magyar kell akkor meg angol Ultimate és magyar nyelvi csomag.

Benny04
azt hogy is kell beállítani, hogy az msn jobb oldalt legyen az óra mellett??

Notebook: ha nem túl régi szinte biztos, hogy nem lesz gond vele. Vistás drivereket gyûjtsd be.
TC megy, NOD32bõl is van szerintem mûködõ de van kismillió mûködõ vírusirtó, DU metert nem használok de a honlapján bal oldalt ott van a nagy "COMPATIBLE WITH WINDOWS 7" matrica, fájlmegosztás mûködik csak van aki network helyett a homegroupban próbál hálózatot elérni aztán azt hiszi, hogy nem jó, szóval Te ne tegyél így 😊 2007-2008-as játékok szinte biztos, hogy mennek, még 10 éves játékokból is sikerül elindítani némelyiket.
64 bitest tegyél fel, ha legalább 4 gigaramod van vagy tervezel a közeljövõbe legalább 4 gigaramra bõvíteni ÉS minden hardveredhez találsz 64 bites drivert. Ha nem találsz de a RAMos kikötés stimmel akkor is érdemes rápróbálni aztán ha nem ismer fel valamit akkor menjen fel a 32-es, sok meló nincs fele elvileg úgyis reinstall után állsz 😊
Oficce 2k7, 3ds max 2010 mennek, de hogy vannak-e a 3dsmaxnak valami rejtett hibái azt nem tudom, fórumokon olvass utána. Amúgy nem warez miatt voltak gondok vagy ilyesmi? Csak mert munkahelyen simán 3dsmaxozott egy ember vista alól nálunk...
MR ME
office, nod, total commander biztos h fut rajta, játékok is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Magiszter
Sziasztok!

Én eddig csak egy korai bétát próbálgattam ebbõl a rendszerbõl és bár tetszett azért voltak benne még hibák az XP-nél használt programok futtatása közben.
- Kérdésem az volna hogy mennyire szereti ez a rendszer a Notebook-ok-at és azok hardver kiépítését? (Anno a béta az asztali gépem minden elemét felismerte. Notin még nem próbáltam.) Mivel a gépemhez nem nagyon találtam Win7 drivereket.
- Total Commander, NOD32, DU meter, hálózat kezelés (LAN fájl-megosztások), illetve a régebbi (2007-2008) játékok mennyire mennek?
- 32 vagy 64-bitest érdemes feltenni? Hiszen nem sok 64 bites program van.
- Ami a legfontosabb: Office 2007 és 3D Studio Max 2010 hibátlanul fut rajta? (Vista alatt a 3DSMax-nak mindenféle memóriacímzési hibái voltak.)

Jaffa 2843
lehet már tudni, hogy itthon pontosan mennyibe fog kerülni a dobozos ultimate 7?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

[HUN]FaTaL
Nekem nem mûködött, próbáltam már.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
slmgr.vbs /rearm

http://goo.gl/gd6Zi5

grebber
Miért nem ajánlott?? Azért mert be lett implantálva a magyar nyelv semmi baja nincsen!

lck
Hogy negatívum is legyen: A rendszerpartíció újraindításos scandiskje nálam kb. 1 óra. 😊

Noninnyó
Üdv!

Két napja tettem fel a Win7-et, és eddig minden elismerésem a Microsoftnak. Játékot még nem próbáltam, de minden mást szépen használ. Gyors, fagyás még nem volt, de se egy hibaüzenet sem, telepítés is simán ment cirka 25 perc alatt megvolt. Alaplapi dolgokat és netet mindent felismert, nekem semmit sem kellett telepítenem. Aktiválás pedig egy "Windows 7 Loader final" nevû kis okossággal elsõre mûködött sikeresen. Nem tudok felhozni semmi negatívumot. Szép, új, gyors, okos, pofás, stabil. Tetszik. Eddig 10/10.
Gondoltam csak leírom az eddigi tapasztalatokat 😊.

Mindenkinek további kellemes hétvégét!

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

bon
Max házi barkácsot, az meg nem ajánlott.

Tudok valahonnan szerezni végleges magyar iso-t?
torrentis jó😊

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

bon
Max 4GB ram-ot, de ebben benne van az összes memória foglálás, tehát a vga is.

Szeva All!
A 32 bites mennyi RAM-ot tud kezelni?

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

bon
A még 120-os hosszabítás nincs benne, mert nem vagyok meggyõzõdve a módszer mûködõképességérõl.

Talán FAQ ot jobban át kéne nézni!

Hogyan aktiválhatom a Windows 7 példányomat?
A Windows 7 pár nappal a telepítést követõen automatikusan aktiválja magát élõ internet kapcsolat esetén, de ezt manuálisan is meglehet tenni a Rendszer / System menüpont alatt is, melyet a Vezérlõpulton / Control Panel-en keresztül lehet elérni.
Aktiválás kitolható 3x30 nappal késõbbre a slmgr.vbs -rearm paranccsal a következõ képpen:
- Nyomjuk le a + R gombot.
- Írjuk be cmd, majd ENTER.
- Adjuk ki a slmgr.vbs -rearm parancsot."
A mûveletet célszerû a lejárat elõtt 1-2 nappal elvégezni elõbb felesleges, mert a parancs hatására elölrõl kezdõdik a 30 nap visszaszámlálása, nem pedig hozzáadodik a már meglévõ napokhoz az újabb 30 nap.
Én is ezzel szívok! Írd le légyszives hogy melyik win7 alá és melyik Xp drivert és hogyan sikerült felpakolnod. Elõre is köszi!! ((-:
Sziasztok,

A Hogyan.org címû oldalon van egy írás "hogyan" lehet a 3*30 napos aktiválást még 120 nappal meghosszabbítani.
Nem tudom mennyire legális eljárás ez, ha igen talán ki lehetne tenni a FAQ -ba.

Mindenkinek jó hétvégét.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

asysoft
...ez a Win7 már csak ilyen:/

/*WTF?!*/

asysoft
Abból is van dobozos (legalábbis Vistából, s XP Home-ból volt), ha ez az (ahogy tûnik), akkor jó ára van.

/*WTF?!*/

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Miley Cyrus
nekem am a Win7 virusos fájlokat rak a Flash meghajtokra^^
pl.: Pendrive vagy Psp...😄DDD

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Jobb klikk, futtatás rendszergazdaként, utána megkérdezi, h engedélyezi-e: igen, activation and OEM settings, activate windows 7, és a végén újraindul

MerlinW
Ezerszer le lett írva. Írd ide a lépéseket, mit csináltál, abból majd talán látjuk mit rontottál el.

[merlinw.org]

MerlinW
Vírusírtóval... mindegyik tud keresni iso-ban, hiszen az csak egy konténer, nem tömörítvény.

[merlinw.org]

Valaki leírná nekem, hogy hogyan kell aktíválni, mert nagyjából sikerül, kiírja, hogy aktiválva, újraindítás után meg azt mondja, hogy az állapot nem olvasható be; termék azonosítója: nem érhetõ el

És folyamatosan feldobja, hogy nem eredeti a windows

<#help>