Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
[merlinw.org]
/*WTF?!*/
Gépemen Win7 és XP volt. Az XP a 160GB Sata-s vinyón csücsült, a 7 a 80GB Ide-n. Ma letöröltem az XP-t, de amikor újraindult a gép, ez a képernyõ fogadott, hogy hiányzik a hal.dll. Szétnéztem BIOS-ba, de ott az IDE-s vinyó van elsõdlegesre állítva. Na csak beleraktam a WindowsXP CD-t, és elindítottam a javítókonzolt. Itt szépen észre is vette a C: meghajtón lévõ windowst, de mikor már belecsapnák a lecsóba, kéri a rendszergazda jelszót. Én nem adtam meg jelszót. Mit csináljak?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A legújabb aktivátor nfo részében találtam ezt a sort:
"Disable (optional) communications with the Wga server (You will still pass Wga and download updates): Add 127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com to your hosts file. "
Ha jól értem akkor ez arról szól, hogy ha el akarjuk érni, hogy ne kommunikáljon a Windows 7 a WGAval, akkor tegyük be a host fájlba ezt:
127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com
A leírás szerint ha ezt megcsinálod akkor átmész a WGA hitelesítésen és engedi telepíteni az ehhez kötött update-eket.
Valaki már próbálta? Ez a host file merre van és hogyan kell módosítani? 64 bites verzió alatt egyszerûen nem találom a host file-t (ahol Vistán ott volt, itt nincsen).
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
/*WTF?!*/
steam, origin: ACE_hun
[merlinw.org]
Lehet volt már korábban szó errõl, de le tudná nekem írni valaki, hogyan kell meghosszabbítani a 30 napot a win7-ben? Mit kell bírni a parancssorba?
Köszönöm. És bocsánat, de 1000 hozzászólást most hirtelen nem tudok elolvasni.
Meg tudná valaki mondani, hogy miért olyan halk az integrált HD audio-m (Realtek ALC881 azt hiszem a pontos típusa).
A legújabb 2.30-as driver van hozzá, természetesen 7-es szériához való, de sokkal halkabb, mint az XP alatt!
Elõre is köszönöm!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A nyelvi pakk is microsoft termék mint ahogy az a legalább 100 egyéb szoftver is ami elérhetõ MSDNAA-n keresztül és egyikük se hozható összefüggésbe a windows 7 professionallal.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Next PC upgrade: 2022
/*WTF?!*/
WMP12-bõl sem értem, miért kellett kiszedni a toolbart (Live thumbnailen megjelenõ kezelõszervek nem nyerték el a tetszésem, s pl hangerõszabályzásra sem ad lehetõséget; WMP11-re való downgrade megoldaná, de inkább nem 'hackelek'), sajátgépben indított kereséssel nem találja meg az indexelt helyen lévõ adataimat azonnal (képekkel próbáltam), mondjuk start menübõl indítva szerencsére az elvártaknak megfelõen viselkedik... No mindegy, remélem hamarosan meg fogom szokni a változtatásokat...
/*WTF?!*/
És ha igen, akkor estleg nem tudtok egy letöltési helyet, mert nem igazán találok :| VAgy az csak akkor lesz elérhetõ, ha már hivatalosan is lehet kapni?
De ha annyira kötözködni akarnék akkor írhatnám még azt is, hogy mi van ha ettõl Home Premiumnak hiszi a rendszer magát és elérhetetlenné tesz néhány olyan dolgot ami csak Professional változatban van csak benne és esetleg szüksége lenne a felhasználónak rá? Természetesen ez csak feltételezés!
/*WTF?!*/
Na ne viccelj már..
Házi barkácsolás eredménye: Windows 7 Professional angol + magyar nyelvi fájl. Ha jól tudom az angol telepítése után lett magyarítva. A telepítõ hivatalos MSDNAA volt, csak a magyar nyelvi csomagot erõszakolták rá.
VMWare elõnye: sokkal gyorsabb😊
[merlinw.org]
Én se töltenék le bebuherált magyar nyelves installert, inkább angol ultimate és MUI pack. De persze mindenki maga dönti el, hogy mit csinál.