Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Win7 repairt használd.

[merlinw.org]

MerlinW
Rejtve van. Adminként indíts notepad-ot, open és útvonalnak add meg ezt:

c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

[merlinw.org]

danikarate
Enter nem jó. 😞 Azt hogyan tudnám javítani?

asysoft
Nyomj egy entert😊 (S legközelebb állíts be valamit.) Amúgy ha a 7-t akarod megtartani, akkor inkább annak a javításával próbálkoznék.

/*WTF?!*/

danikarate
HY!

Gépemen Win7 és XP volt. Az XP a 160GB Sata-s vinyón csücsült, a 7 a 80GB Ide-n. Ma letöröltem az XP-t, de amikor újraindult a gép, ez a képernyõ fogadott, hogy hiányzik a hal.dll. Szétnéztem BIOS-ba, de ott az IDE-s vinyó van elsõdlegesre állítva. Na csak beleraktam a WindowsXP CD-t, és elindítottam a javítókonzolt. Itt szépen észre is vette a C: meghajtón lévõ windowst, de mikor már belecsapnák a lecsóba, kéri a rendszergazda jelszót. Én nem adtam meg jelszót. Mit csináljak?

Balumann
Ebbe nmégcs únyább 😄 Nálam tökéletesen mûködik a 64 bites.

kakaoskalacs
egy csunya nyelvtani hiba va nam ondtaban *torrenteN

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
64bit-es verzio van már ami stabilan mukodik? ha van torrentem PM-be linkelné valaki pliz (: Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Sziasztok!

A legújabb aktivátor nfo részében találtam ezt a sort:

"Disable (optional) communications with the Wga server (You will still pass Wga and download updates): Add 127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com to your hosts file. "

Ha jól értem akkor ez arról szól, hogy ha el akarjuk érni, hogy ne kommunikáljon a Windows 7 a WGAval, akkor tegyük be a host fájlba ezt:
127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com
A leírás szerint ha ezt megcsinálod akkor átmész a WGA hitelesítésen és engedi telepíteni az ehhez kötött update-eket.

Valaki már próbálta? Ez a host file merre van és hogyan kell módosítani? 64 bites verzió alatt egyszerûen nem találom a host file-t (ahol Vistán ott volt, itt nincsen).

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

asysoft
S elárulnád, hogy ezt a MUI-t te hogy tudnád használni tanulási/oktatási célokra Win7 Enterprise/Ultimate nélkül?😊 Abban azonban egyetértünk, hogy jó dolog az MSDNAA.

/*WTF?!*/

Alapvetõen nem kell profi angol kiejtéssel, de hát azért ma már mindenkinek mennie kéne elég korrektül.

Gondolom mindezt angolul, elég jó kiejtéssel...

steam, origin: ACE_hun

Vistában még nem volt hû de fényes.
wudy86
Köszönöm, közben megtaláltam.

MerlinW
Ez a voice control piszok jól mûködik, le a kalappal. Próbaképpen hátradõlve bediktáltam egy e-mail-t, elindítottam iTunes-t, összeállítottam egy playlistet, majd a Firefoxot amibe lebetûztem az sg címét😊 2-3x hibázott csak. Jóságos😊

[merlinw.org]

LoDMaSt
Szerencsére ezért van a FAQ, amiben össze vannak foglalva a gyakori kérdések.

@ Hellomarci

wudy86
Sziasztok!

Lehet volt már korábban szó errõl, de le tudná nekem írni valaki, hogyan kell meghosszabbítani a 30 napot a win7-ben? Mit kell bírni a parancssorba?

Köszönöm. És bocsánat, de 1000 hozzászólást most hirtelen nem tudok elolvasni.

maniac78
Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy miért olyan halk az integrált HD audio-m (Realtek ALC881 azt hiszem a pontos típusa).
A legújabb 2.30-as driver van hozzá, természetesen 7-es szériához való, de sokkal halkabb, mint az XP alatt!
Elõre is köszönöm!

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Azért, mert az MSDNAA nem arról szól, hogy "húúú tõcsünk ingyen vindózt és hozzá muit" hanem arról, hogy minden ingyenes/fejlesztõi Microsoft terméket elérhetõvé tesznek egy letisztult rendszeren belül viszonylag gyors letöltési sebességgel hogy felhasználhassuk oktatási/tanulási célokra. Az már csak hab a tortán, hogy rengeteg amúgy pénzbe kerülõ terméket is megkaphatunk ingyen, hogy pontosan mit az a magyar állammal és/vagy az adott egyetemmel kötött szerzõdésüktõl függ.
A nyelvi pakk is microsoft termék mint ahogy az a legalább 100 egyéb szoftver is ami elérhetõ MSDNAA-n keresztül és egyikük se hozható összefüggésbe a windows 7 professionallal.
grebber
Ja akkor maradt a torrent neki!

Next PC upgrade: 2022

bon
Igazad van, "marhajó", hogy váltogatják a per és kötõjeleket, Vista-n még kötõjel volt.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Pedig ott van, de elõfizetés nélkül nem tudod hivatalosan leszedni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
Ennyire elrejteni nem találom egyik oldalon sem 😞

Kicsit konkrétabban kérhetném link-kel az angol RTM-et és a magyar nyelvi csomagot? PÜ-ben is akár. THX!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

[HUN]FaTaL
Per jel, kötõjellel nem mûködik.

http://goo.gl/gd6Zi5

bon
Hivatalosan, MSND, MSDNAA és Technet oldalakról.

grebber
És hivatalosan honnan lehetne leggyorsabban leszedni?

bon
Update-n egyenlõre még nem elérhetõ a nyelvi csomag. Külön image-ben tették elérhetõvé.

grebber
Egyébként ez a külön letölthetõ magyar nyelv hivatalos, tehát ha felteszi haver az angolt akkor frissítésként le tudja tölteni hozzá a magyar nyelvet?

bon
Onnét, pár napja már elérhetõ és kód is igényelhetõ, de sajnos ez engem nem érint. 😞

Köszi!!!<#mf2>
Balumann
Jah én is így gondoltam, akkor oks.

asysoft
Figyelmetlen/túl rövid memóriájú voltam😊 7 Pro + magyar MUI, csak nem MSDNAA-ról szerezte be az illetõ?😊 (Csak tudnám, minek rakták fel a MUI-t, ha nem lehet használni😊)

/*WTF?!*/

asysoft
No, majdnem fél nap Win7 RTM használat után vegyesek a tapasztalataim. Szerencsére nem a stabilitással/inkompatibilitással volt gondom (VisualStudio + WM SDK-tól tartottam egy kicsit, bár még a WMDC szerezhet meglepetéseket), hanem a Vistához képesti felület változtatásokkal: van-e mód arra, hogy a gadgetek alatti asztalhoz is hozzáférjünk egy billentyûzet kombinációval? (Ugye Win+D-nél gadgetek maradnak fent; arra már rájöttem, hogy a Win+G-re elõjönnek a gadgetek úgy is, hogy használni lehessen õket, ha már a Win+Space-t sikeresen társították az AeroPeekhez.)
WMP12-bõl sem értem, miért kellett kiszedni a toolbart (Live thumbnailen megjelenõ kezelõszervek nem nyerték el a tetszésem, s pl hangerõszabályzásra sem ad lehetõséget; WMP11-re való downgrade megoldaná, de inkább nem 'hackelek'), sajátgépben indított kereséssel nem találja meg az indexelt helyen lévõ adataimat azonnal (képekkel próbáltam), mondjuk start menübõl indítva szerencsére az elvártaknak megfelõen viselkedik... No mindegy, remélem hamarosan meg fogom szokni a változtatásokat...

/*WTF?!*/

bon
Magyar nyelvû hangvezérlés nincs, de az angol nyelvre átváltva angolul elérhetõ lesz.

Balumann
Ha felrakom a magyar Win 7-re az angol MUI -t, akkor mûködni fog a hangvezérlés, nemtudjátok?
És ha igen, akkor estleg nem tudtok egy letöltési helyet, mert nem igazán találok :| VAgy az csak akkor lesz elérhetõ, ha már hivatalosan is lehet kapni?

bon
Ja és ha Pistike gépe elkezd hibákat produkálni egy ilyen vagy hasonló esetnél akkor rögtön az jön, hogy így meg úgy sz*r a Microsoft meg a Windows. Noha ez User error kategoria.

bon
A kép most kivételsen nem házi barkács iso, csak utólag a feltelepítés után magyarított Professional változat (amin hivatalosan nem is elérhetõ a MUI). De a dolgon nem változatat a Házi barkács okozhat problémát ami esetleg csak késõbbiekben derül ki.

bon
Már megint félreértelmeztek mindent, én sehol se írtam, hogy ez egy súlyos hiba. Ez csak azt igazolja, hogy okozhat gondot a házi barkácsolás.
De ha annyira kötözködni akarnék akkor írhatnám még azt is, hogy mi van ha ettõl Home Premiumnak hiszi a rendszer magát és elérhetetlenné tesz néhány olyan dolgot ami csak Professional változatban van csak benne és esetleg szüksége lenne a felhasználónak rá? Természetesen ez csak feltételezés!

asysoft
A lényeg nem ez, hanem az, hogy a "házi barkács magyar iso" nem hibátlan, ki tudja, még mi nem mûködhet úgy, ahogy kéne. Pláne, hogy nem tudni, magyar nyelvi csomagon (+törésen) kívül még mit plántáltak belé, ha én akarnék magyar Win7-et, biztos a következõ metódust alkalmaznám: original MSDN Ultimate isot szereznék be (+letöltés után hashek ellenõrzése), ezt aktiválnám külön, majd rá a magyar MUI. De mindenkinek szíve joga azt használni, amit akar.

/*WTF?!*/

Minden bizonnyal ez hatalmas probléma, az egész rendszert alapjaiban rengeti meg.

Na ne viccelj már..
grebber
Ez katasztrófa jézusom akkor ezzel már nem lehet mit kezdeni ilyen fos apróságok nem tudom kit zavarnak!

bon
HWSW forumon szúrták be ezt a képet: kep

Házi barkácsolás eredménye: Windows 7 Professional angol + magyar nyelvi fájl. Ha jól tudom az angol telepítése után lett magyarítva. A telepítõ hivatalos MSDNAA volt, csak a magyar nyelvi csomagot erõszakolták rá.

Nasim
Gondolom nem hivatalos ms oldalról van a telepítõd?Keress aktivált verziót,vagy írd be a slmgr.vbs -rearm parancsot és októbertõl a boltokban megveheted!Az aktiválás nem egyszerû mert van olyan,hogy alaplaptól is függ de próbálkozhatsz más toolkitel,loaderel,te dolgod én nem értek ezekhez 😊

MerlinW
XP mód: lehet csak alkalmazásokat is indítani virtuális környezetben (VMCPropertyHandler - aka Crossover) - tehát csak az adott program ablaka látszik, úgy használhatóak W7 desktopon, mint bármelyik másik alkalmazás. Akár többet is egyszerre. A virtuális XP-ben telepített programok mind megjelennek a W7 start menüjében, onnan indíthatók külön.

VMWare elõnye: sokkal gyorsabb😊

[merlinw.org]

bon
FAQ-ban találsz ismertetõt.

lck
Nincs vele semmi gond.
Amúgy ez az xp mode mivel nyújt többet/miben más, mint egy vmware-ben futtatott xp?

grebber
Annak a sokezer embernek aki leszedte nincs baja akkor nincs gond errõl ennyit.

Legfeljebb a magyar torrent szájtokon... ;-)
Én se töltenék le bebuherált magyar nyelves installert, inkább angol ultimate és MUI pack. De persze mindenki maga dönti el, hogy mit csinál.