Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adobepremiere
Olvastátok ezt a cikket?
FELTÖRTÉK A WIN 7 AKTIVÁLÁSÁT!!!!

"Ennél rosszabb hírt aligha kaphattak volna a Microsoft fejlesztõi. Egy héttel az RTM-változat elkészülte után hackerek feltörték a Windows aktivációs programját.

Az elmúlt hetekben a Windows 7 az Európai Unióval kapcsolatos viták, illetve az RTM-verzió elkészülte kapcsán került a címoldalakra. Most azonban több kínai fórum egybehangzóan is azt állította, hogy hackereknek egy lopott szoftverkulcs segítségével sikerült kijátszaniuk a Microsoft eredetiségvizsgáló rendszerét és ezáltal, online kapcsolat nélkül is aktiválni tudták a számítógépükre telepített operációs rendszert.

A hírrõl beszámolt elõbb a Neowin, majd a CNet is. Utóbbinak a Microsoft illetékesei azt nyilatkozták, hogy már tudnak a sikeres kísérletrõl és hangsúlyozták, hogy továbbra is mindent elkövetnek azért, hogy megóvják a felhasználókat a kalózmásolatoktól és a hamisított szoftverektõl.

A Windows 7-ben lévõ online aktivációs megoldás neve stílusosan Windows Activation Technologies. A hackerek a Lenovo egyik OEM-DVD-jérõl a Windows 7 Ultimate Edition kópiáját, valamint annak aktivációs kulcsát szerezték meg. Mivel a Lenovo mellett a Dell, a Hewlett-Packard és más OEM-gyártók is ilyen megoldást használnak, így a hír érthetõen komoly feltûnést keltett. Korábban hasonló módon tudták kijátszani a Windows Vista aktivációs rendszerét is.

Rüdiger Spies, az IDC elemzõje elmondta, hogy ugyan az online aktivációt gyakran bírálják a felhasználók, mert például a hardvercserekor mindenképpen szükség van az operációs rendszer újra aktiválására, kétségtelenül vannak elõnyei. Többek között így könnyebben ellenõrizhetõ, hogy milyen gyorsan és mértékben terjednek a biztonsági frissítések. A szakember szerint az internetes aktivációnak nem igazán van komoly alternatívája és nem meglepõ, hogy a Microsoft ragaszkodik ehhez a rendszerhez. "Ugyan a Microsoft ezt sohasem fogja elismerni és nyíltan kimondani, de õk is jobban örülnek neki, hogy ha egy számítógépen másolt Windows fut, mintha egy másik operációs rendszer lenne rajta. Ezáltal ugyanis gyengíthetõ a konkurencia" - jegyezte meg Rüdiger Spies.

Mindenesetre a redmondi konszernnek három hónapja van arra, hogy megoldja a problémát. Az meglehetõsen valószínûtlennek tûnik, hogy a szoftveróriás semmit sem fog tenni. A Windows 7 RTM változatához a vállalat partnerei, az OEM-gyártók, valamint a megfelelõ oldalak elõfizetõi augusztusban jutnak majd hozzá, míg a végleges verzió október 22-étõl lesz kapható Magyarországon is. "

Légy kreativ..........

[HUN]FaTaL
RTM

http://goo.gl/gd6Zi5

adobepremiere
Válasz! Igen!
Rengeteg drive található beépítve a win 7-be!
Nekem UPC netem van és azonnal felcsatlakozik a netre.
Úgy néz ki megvagyok elégedve a win 7-el!
Csak mûködjön sokáig. <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Légy kreativ..........

adobepremiere
Windows 7 csak négy gigáig látja a RAM-ot 32 bites változatban. De a 64 bites az cool.......8giga!!!!!!!

Légy kreativ..........

jogos -.-

MerlinW
Végleges, igen.

[merlinw.org]

Jaffa 2843
most lehet hülyeséget mondok de FAQ fent 😛

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

most lehet hülyeséget kérdezek, de én úgy tudom még nem jelent meg, msdnaa-n meg látok egy ilyet, hogy "Windows 7 Professional (x86) - DVD (English)". nem írnak verziót, hogy ez most rtm, vagy rc, vagy mi... lehetséges, hogy ez már a végleges?

szep is lenne
EmThor
win 7 rtm béta kulcscsal jó?

thx

Jaffa 2843
én ugy szoktam csinálni (mivel alapbol codot csak fülessel+mikivel játszok), hogy hátul kijön a hangszoro 5.1, elöre meg bevan dugva a füles+miki. bevan állitva hogy 2 külön csatornaként kezelje az elsö és hátso csatlakozokat, igy ha játszok egyszerüen át kell csak állitani fülesre, és igy tökéletesen megy.
ugy is jo ha az elölapi panel érzékelést kikapcsoljátok

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

<#wow3><#wow3><#zavart2>
gyikk
windows 7 driverekkel!!!!!!

gyikk
hello mindenki!

call of duty 2-----és 4 multi megy csak van egy trükje
raltek hankártya microfonba bekell dugni egy jack dugot.

bon
Legújabb driver-ek fent vannak? Különös képpen az alaplapi driverek.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Mitõl lehet az hogy ha pl telepítek valamit vagy lemezt írok, felmásolok a gépre lemezrõl tökre meghal a gép!Nagyon lelassul minden késve reagál stb.Régebben nem tapasztaltam ilyeneket... mármint Vista-n!

Jaffa 2843
a win7 miért nem jegyzi meg az egér "rámutatás pontosságának javítása"-t?
beikszelem, de ha ujrainditok akkor üres lesz ismét :S

bon
Nos akkor:
Hogyan aktiválhatom a Windows 7 példányomat?
A Windows 7 pár nappal a telepítést követõen automatikusan aktiválja magát élõ internet kapcsolat esetén, de ezt manuálisan is meglehet tenni a Rendszer / System menüpont alatt is, melyet a Vezérlõpulton / Control Panel-en keresztül lehet elérni.
Aktiválás kitolható 3x30 nappal késõbbre a slmgr.vbs /rearm paranccsal a következõ képen:
- Írjuk be a start menü keresõjébe, hogy CMD
- Jobb egérgomb a CMD nevû találaton és futtatás Rendszergazdaként, engedélyezzük az indítását a felugró ablakban.
- Adjuk ki a slmgr.vbs /rearm parancsot."
A mûveletet célszerû a lejárat elõtt 1-2 nappal elvégezni elõbb felesleges, mert a parancs hatására elölrõl kezdõdik a 30 nap visszaszámlálása, nem pedig hozzáadodik a már meglévõ napokhoz az újabb 30 nap.

Egyéb módszerek: link

egy-egy újraindítás nem árt a routernek, viszont nem természetes, hogy nincs folyamatosan interneten a router. Jól van beállítva?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ok faq ot elolvasom othon Az oldal a vállalati Internet felhasználási szabályzat alapján nem jeleníthetô meg!

Amennyiben az oldal megtekintése munkádhoz nélkülözhetetlen, értesítsd a Helpdesket, akik a jogosultság igénylô rendszerben megkérhetik számodra a hozzáférést a kívánt honlap(ok)hoz.

a router meg nemtom mit csinál este minden ok.van net. másnap reggel neteznék és nincs net! és akkor ki be kapcsolom a routert és lesz net. miért lehet ez? routernek nembaj ha ki be kapcsolom hogy legyen net?
bon
Van crack: Csak vissza kéne olvasni vagy FAQ
Nem kell harminc naponta újra rakni még crack nélkül sem, szintén FAQ-ban a válasz
A lemez jó van megírva a meghajtó bírja olvasni normál sebességgel? Hamarabb felkéne települnie a Windows 7-nek mint az XP-nek.
Routert nem kell kikapcsolni az a dolga, hogy menjen folyamatosan.

Balumann
Én miután feltelepítettem az ilyen alap cuccokat (driverek, böngészõ, stb.) 17 gigám foglalt lett :o (virtuális memória nélkül, mert azt másik particióra raktam!)

létezik használható vista win7 crack?
30 naponta ujrahuzni a vistát kicsit uncsi..
meg miért van az hogy a vista win 7 telepítése nálam akár 5-6 orát is eltart mig a xp simán fennvan 30perc alatt? mi lehet a probléma? a gép viszonylag uj ( amd 3000+ hd, 4670, 500 gb sata samsung nec dvd iro 2 giga ram)
meg routerrel osztom szét a netet otthon. van mikor reggel neteznék és nincs net. egy router ki be kapcsolás megoldja a problémát és lesz net. ez mitol lehet? este nem történt semi különös. 8kor kikapcsoltam a gépet net volt minden okés
bajt okoz a routernek ha ki be kapcsolom?
[Jakuza]
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoActiveDesktopChanges (Hijack.DisplayProperties)

Torolni kellett ezt a bejegyzest, utana jo lett ugy tunik valami malware fos beleette magat a registrybe.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Attól függ mennyi programot installálgatsz a Program FIles-ba, nekem vígan elvan 9 giga szabad hellyel a 20 Gigás partición is... és ha esetleg kéne még a 2 Gigás swap-ot is át tudom helyezni másik particióra.

steam, origin: ACE_hun

[Jakuza]
Quick Launc megoldas kellene.
Megcsinaltam a leirtakat meg is jelenik a Quick launch, viszont minden ujrainditaskor eltunik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Balumann
25 gb-s partició legalább kell a win7-nek, mostmár tapasztalat...

MerlinW
Ahogy írja,
- 2GB memória kell minimum a 64bithez, 1GB a 32bithez
- 16-20GB szabad hely a rendszer partíción.
- Alcoholt távolítsd el

32bitrõl nem tudsz 64-re frissíteni, és tudtommal XP-rõl nincs W7 upgrade, csak tiszta telepítés, de lehet tévedek.

[merlinw.org]

bocsi a kép lemard egyépkén nem win 7 em van csak skin van az xp men.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Most ez mit jelent? lehet ezér nemtom feltenni a win 7 et?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Freddycom
A Win Vistás Ultimate-es Texas Hold'Em elérhetõ vmilyen úton-módon 7-re?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

[HUN]FaTaL
Ezek drága programok, az ubuntu ingyenes, és egyébként is van nekem. 😄

Régen lehetett egyesíteni két partíciót, a mai programok nem tudják?😄 Az bizony lol.

Balumann
És mi a fenének szerezzek be Ubuntut csak azért, hogy particiót módosítsak? 😮 Ezek pár megás programok, amiket könnyen le lehet szedni. És most így van egy CD-m amirõl ha bebootolok könnyen, gyorsan (csak a folyamat lehet, hogy lassú 😛) tudom módosítani a particiókat.

Hát kettõbõl nem lehet egyet csinálni, csak az üres helyet lehet leválasztani és hozzáadni a másikhoz. Vagyishát lehet, átmásolsz amennyit lehet, a szabad helyet hozzáadod a másikhoz, utána megint átmásolod arra az üres helyre a többit, és megint resize 😄

[HUN]FaTaL
Miért nem partícionáltok pl. Ubuntuval live módban? Mindent tud, méretezni, áthelyezni, törölni, újat létrehozni, talán kettõbõl nem tud egyet csinálni, de még ebben sem vagyok biztos.

Balumann
Jah, az lehet. EASEUS -al is csak bootlemezzel sikerült, az oprendszer független. Azt egyébként nem modntam, hogy XP-rõl is próbáltam Paragon 9-el módosítani a Win 7 particióját, úgy sem sikerült vele. 10-el mondju lehet már sikerült volna, mert az oprendszert ellenezte.

Kokesz02
EASEUS program kompatibil a Win7-tel?

kokesz

bon
Akkor megvan miért nem akarta megcsináni, 9-es még nem Windows 7 kompatibilis.

Balumann
9.0 professional

MerlinW
A jól bevált Partition Magic az egyik legrégebbi😊 Még a Norton fejlesztette, majd lett belõle Symantec. 8-as verzióval befejezték a fejlesztését. 20MB az egész, okos darab.

[merlinw.org]

bon
Paragonból hányas verziót próbáltad?

Balumann
XP alatt nekem újraindítást kért, és kék képernyõ alatt megcsinálta, Win7-nél nekem kiírt valamilyen hibát, amikor a C-hez ért.

Az EASEUS programban van egy ilyen opció, hogy create bootable disc, beraktam a lemezt és meg is írta 1 perc alatt.
Paragonnak gondolom külön van ilyen boot változata? Mind1, gondolom az a lényeg, hogy csak bootolós partició kezelõvel lehet módosítani (míg XP-nél ugye lehetett, újraindítást kért).

Balumann
Az lett volna a következõ amit kipróbálok, ha ez nem mûködik :-P Mindenesetre ez egy nagyon egyszerû (a legalapabb dolgokat tudja csak), grafikus felületü, és hatékony, a Partition Magic-et nem ismerem.

bon
Paragon-nak is van boot lemeze, az meg nem meglepõ, hogy éppen futó oprendszert tartalmazó particiót nem lehet méretezni, a Paragon progival is újraindítás után a rendszer töltés elõtt lehet méretezi (legalábbis win2003 alatt nekem így méretezte át a C:-t)

MerlinW
Partition Magic CD bootolható😊

[merlinw.org]

Balumann
Én most jutottam el oda (most volt idõm), hogy hozzáadjak 5 GB -t a C meghajtómhoz. A windows partició kezelõje nem engedte módosítani a C-t (a másik lecsökkentése sikeres volt), Paragon partition manager sem. Végül az EASEUS Partition Master-el (3.5 verzió) készítettem egy boot CD-t, és azzal gond nélkül (bár beletelt 5 órába) hozzá tudtam adni a másik particióból (adatvesztés nélkül). Szerintem ez esetleg mehet FAQ-ba is.
Ez tud formázni, átméretezni, stb.

Kokesz02
Megprobálom. Kössz

kokesz

bon
Telepítõ lemez be, a telepítés elején partició törlés majd újra létrehozás és máris nincs rajta semmi.

MerlinW
Bármelyik rendszer telepítõjével (Windows, Linux), Hiren's Boot CD-vel ill. bármivel ami nem az adott meghajtót használja abban a pillanatban.

[merlinw.org]

Kokesz02
Már a D:-t formáztam de a C:-t nem akarja formázni mert hát azon van a Windows. Van valami modszer vagy program amivel megoldható a dolog?

kokesz

Formázz mindent és rakd fel szépen újra a Win7-et 😊

Kokesz02
Helló nekem az lenne a problémám hogy leszedtem a win7-et kb 3GB volt, torrentröl és magában foglalta a Startert a Home-ot a Home professonalt meg a töbi változatot. A telepítésnél kérdezte meg hogy meiket akarom felrakni.
Nekem eredetileg az XP volt fenn és 2felé volt particionálva a HDD. C:és D: én a D:-re raktam fel a sima Home-ot mert azt mondta a telepítõ hogy nem tudom egybõl XP-röl Win7-re frisiteni a cucost, és ugyebár a C:-n volt az XP. Ennek az lett az eredménye hogy 2 oprendszer volt fenn a gépen de aztán felügyeskedtem a C:-re is a Win7-et de erre már a Home Profesionalt de elötte még formatáltam a D:-t, és most megkérdezi boot elött hogy Win7-et vagy Win7-et akarom-e, pedig formatáltam a D:-t. Az egyik 7 elindítja a rendszert a másik valami javitást akar csinálni. Ja és a megoldandó rejtélyeim: Ha ott hagyom egy 30 perc-re akkor lefagy és indithatom ujra és nem engedi visszarakni az XP-t. Tudtok segiteni valahogy? Vagy abban hogy sikerüljön rendesen müködtetni a Win7-et vagy hogy vissza tudjam rakni az XP-t. Elöre is kössz.

kokesz