Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
nem tudom hol van, de írd be így a gugliba... kidoja
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ha program akkor milyen??
★ 汤姆 李
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
Tényleg szuper Win 7,jobb mint eddig bármilyen op.rendszer amit használtam.Nem térek ki miben jobb miért jobb,aki használja az úgyis tudja:-)
Ám csak 1 gondom lenne:64 GB-nak látja most,hogy feltelepítettem és ennek arányában növekszik is a System meghajtó mérete ha telepítek még dolgokat.Felraktam pár progit,game-et ezt-azt és így járok most 83 GB-nál.Ez elég durva szvsz😄
Nemtudom mekkora win7 mérete de gondolom 20 gb-nál nem több tehát legrosszabb esetben is csak 40gb-nál kellene,hogy tartsak.
Erre kérnék helpet mert így nem fognak elférni amiket használok data-ra meg nem telepítek..
★ 汤姆 李
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Dosbox ugye fut Win7en és viszi a játékokat normálisan?
ennyire hülyének azér nem kéne nézni 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nekem most 26 Gigáson van és 17 szabad. És nem szokott elfogyni. Persze idõvel kicsit csökken a szabad hely, de max. 1-2 Gigával.
Hozzáteszem hiberfile kikapcsolva + játékok és dokumentumok másik partíción.
(Win7 Ultimate 64bit)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
@ Hellomarci
pl: nekem az XP particióm most 20 giga abból már csak 9 giga szabad hely
semmi mást nem telepítettem oda csak az xp-t
-kattints rá 1szer
-de nem megy...
Igen ám... mert kattint és tol egyet az egeren😊
Vezérlõpult\Rendszer és biztonság\Rendszer
Speciális rendszerbeállítások
Teljesítmény (beállítások)
Vedd ki a pipát abból a check-box-ból, hogy "Animáció az ablakok kis vagy teljes méretre állításakor"
Alkalmazd és nézd meg ezek után.
Nem lesz animáció, viszont villám gyorsak az ablak mûveletek.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
nézzétek meg a rendszern-nél,hogy kér e új széria számot "kéklel irva"
nekem olyan verzióm van ahol nem kér új sorozatszámot.
amúgy intenziv tesztnek vetem alá a win 7-et
itt értem,hogy HD videót vágok rajta és semmi blokkosodás az editálásnál!!!!!!!
valószinû megveszem majd karácsonykor egy 64 ultimatet<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Légy kreativ..........
Amúgy nem belassul, hanem kicsit sokáig tart míg "betölti". Míg pl. az intézõt megnyitja egybõl, a vezérlõpultot csak pár mp után...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szaruk fogalmaztam. Szval nálatok is belassul, ha megnyitjátok a vezérlõpultot? 😄
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
#15316: Értelek én kicsit elbeszéltünk egymás mellett, egyetértek majdnem mindenben. Játékra nekem is van egy XP-m.
kukacoskodás: OSX sem ingyenes😊
[merlinw.org]
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha nem erre gondoltál, akkor Nálam nem lassul be.
Másnál is mindig belassul a Seven, ha megnyitom a vezérlõpultot, vagy bármilyen beállítási ablakot? Vagyis nem is belassul, hanem sokáig tart míg megnyitja az ablakokat 😊
Lehet, hogy Te nem érted amit Én akartam mondani. MS-nak (Seven-ek) mi lenne a konkurencia?!
Szerintem a leginkább saját régebbi OS-ei és nem egyéb OS-ek. A PC-n lehet játszani is! Így a mondat másképp fest. Ha vkinek PC-je van, akkor tud game-elni. Akiket Én(!) ismerek és game-elnek, Õk mind-mind MS OS-t használnak. Talán 1-2 emberkét ismerek akik Linux-ot használnak, de Õk is inkább vallási okok miatt (nem is game-elnek, ert az PC-s xarság 😊. Szóval, ha lehet játszani is, akkor a maradék nem fog megpróbálkozni egyéb nem MS OS-el, ha a MS szigorúbb szemmel nézi majd a warez verziókat. (ami több mint vszínû, hogy Seven-él már így lesz) Nem fog átállni Linux-ra és kipöcsölni a Linux világát, hanem visszatér a szintén régebbi MS OS-éhez. Legyen az Vista, vagy XP (mert ott nem lesznek aktiválási problémái). Ebbe beletartozik az is, hogy hogyan is kell használni ezt az aktivátort?! kérdés és az is, hogy aktiválta, de egy frissítés kiüti és nem marad más mód, mint újrahúzni és várni újabb aktivátorra. Akiknél ez a 2 kérdés adott kizárom, hogy bepróbálkozna pl. Linux-al és egyéb alternatív OS-el. Rossz esetben XP visszarak, jobb esetben Vista (ami nem biztos, hogy rosszabb választás, mint a Seven). Legjobb esetben megveszi.
Nekem OSX-nél szimpatikusabb a Linux.
Biztos van és lesz olyan, aki nem game-el és beleun az állandó warez kérdésbe és OSX-et fog feltenni. 1000-bõl 1. <#smile>#smile>
PS:
Szel nem tudom mi a jobb az MS-nek:
- Ha vki warez Seven-t használ; vagy
- warez XP-t, Vista-t.
?!
Legyen inkább az utóbbi!!! Mert akkor a büdös életben nem fog eltûnni az XP. <#zavart1>#zavart1>
(és legyen igaz a hír!!!, hogy az MS elnézõ lesz) Legyen!!!
#15308-ra pont azt reagáltam az idézetre, hogy bullshit. Hülyeség. Kamu.
Egyébként az x86-os OSX-ek is gyönyörûen futnak PC-n. VMWare Fusion-al pedig tök jól mennek a legújabb játékok is😊
[merlinw.org]
Pontosan az ilyenekre gondoltam.
Ill. Crysis; GTA Linux alatt, stb... <#zavart1>#zavart1>
Ki(Mi) lehet még konkurencia?! <#fejvakaras>#fejvakaras> Szerintem "csak" a saját régebbi OS-ük. Ez sem jobb alternatíva. Összességében nézve...
A Linuxos vérpisilés márkás hardverek mellett már ritka. Az elején lehet egy két apró probléma, de az a Win esetében is fennáll. A nehézséget max az átállás okozhatja, hiszen egy teljesen más logikát képviselõ rendszerhez kell hozzászokni, megismerni, tanulni.
Apró érdekesség, hogy a Linuxcounter felmérése szerint jelenleg több mint 29 millió Linux felhasználó van - és ebben csak azok számítanak bele akik használják a Linuxcounter scriptjét. A legtöbben nem is tudják, mi az.
ON
[merlinw.org]
De most nem látom hogy számolná a napokat.
Csak azt írja hogy "a windows aktiválva van"
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Amit meg találtam az link alatt nem fogatta el.<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Lárifári...😊
[merlinw.org]