Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L7wy
Töltsed le a hashcalc programot, futtasd az iso n majd hasonlítsd össze az ITT levõ értékekkel.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

[HUN]FaTaL
Az XP-t mindenre érdemes lecserélni. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Egyértelmûen érdemes.
passatgt
mindenképp érdemes, xp már majdnem 10 éves

kirol
Azok szerint, akik már régóta használják a W7-et érdemes lecserélni a jó öreg XP-t erre?

Most felraktam a Windows 7 Professional -t futtató gépemre a NIS 2010 -et, és azt vettem észre, hogy sokkal gyorsabban futott a Removal Tool meg a NIS felrakása is gyorsabb volt.
Pedig az a gép gyengébb, mint ez. Így ez elgondolkodtatott, hogy ha már egyszer van eredeti Windows 7 Professional -om, talán fel kellene rakni erre a gépre is, és azt kellene használni.

Szerintem buherált, ha nem fossa össze magát a rendszer akkor marad oktoberig, utána meg leemelem a polcról az ultimate verziót😊

passatgt
most csináltam vele egy töredezettségmentesítést, simán megy

Az vmi buherált verzió lehet, vagy kompatibilitási módban raktad fel a régebbi verziót. Új már nem megy, kompatibilitási hibára vonatkova el sem indul a telepítés.
Én ezt használom pár hete.. telepitésnél volt egy kis érdekesség, telepitõ lemez be bootolása után ugye jön a sajátos starting windows felette a seven emblémával, namár most nekem nem így töltötte be hanem úgy mint a vista, csak egy zöld csík volt és alatta a microsoft corporation szöveggel, persze ez csak egyszer jelent meg, azóta nem láttam, de kötve hiszem, hogy ez normális.. Amúgy nincs baj vele, aktiválni a Loader.1.5-el sikerült.

Én ezt nem értem nem a 2009-es a legfrissebb? <#idiota> És te azt írod hogy az megy!Akkor hova akarsz jobbat?

passatgt
nálam megy a 2009-es

Egyik tune up se megy 7-en....írj levelet nekik.
Miley Cyrus
Valaki nemtudja h ez a nyomorék TuneUp mikor támogatja a WinSe7en-t?
Csak mert idegesitö már, egy régebbi TuneUp(2009es) megy...de a töredezettségmentesités nem.

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

A vista sem volt fos,csak nem olyan lett mint amilyennek beharangozták. Használtad egyátalán? Mert én használtam 2 évig és nem volt vele semmi gond. Ne legyünk már divatfikázók.
passatgt
osx-el kéne még összehasonlítani😊

5c0rp330n
miert a fos vistaval hasonlitgatjak egyaltalan, mikor volt kerdes hogy annal rosszabb lenne? annal eroforraszabalobb, szemetebb oprendszer talan meg nem is volt soha.

^^
Sziasztok! Elég hosszú kezd lennei ez a topic ezért bocsi ha hülyeséget kérdezek csak nem olvastam át az egészet. Nekem van egy ilyen verzióm: hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935 Ez a Microsoft féle eredeti. Ez a végleges magyar verzió? Ehhez létezik valami tuti 100%osan mûködõ aktivátor vagy crack? Ha igen melyik az? Köszi a segítséget és bocsi ha tudatlan vagyok még.

Realtek 8187 típusú alaplapi wifihez kellene nekem driver Win7 64 bit hez!Nem találtam sehol, a Vistás pedig nem jó neki!

Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném!

PLackó
Üdv.
Egy kis segitséget kérnék.
Egy HP notin van a win7 feltelepitve, amiben egy bizonyos IDT hangkártya van.
A problémám az, hogy külsõ mikrofont nem tudok használni úgy hogy visszahalljam (az integráltat sem).
Skype,msn stb megy vele,de nem tudom feloldani a némitást playbackre,mert nincs ilyen funkció. (XP-ben ugyebár simán lehetett mute/unmute-olni)
Itt pedig csak jelszintet,erösitést állithatok.
Tudtok erre megoldást?

Nasim
Jó,nekem 8 😊!De figyelj,nem az oprendszer volt a rossz,hiába keresel újat!Nem kell mindent felrakni,meg átállítani aztán nem lesz probléma,na és rakd megfelelõ méretû lemezre!😉

Máté94
Mindgeyikre rákattintottam semmit se csináltak😞
Maradt a Format és mmost töltöm le a eredeti magyart tokórol.5óra múlva lenn lesz😊
Nasim
Nem nyomsz installt,hanem van egy repair link.

Szaisztok!

Windows 7 ultimate-et használok(6.1.7600)x86. Alaplapom Asus P5KPL/1600.
Rajta egy realtek RTL8169/8110 hálókártya. Nemrég olyan probléma jelnetkezett, hogy indításnál nem kapcsolódik a netre csak ha tiltom/engedélyezem a kapcsolatot. Utána egybõl jó. Azóta kezdte el mióta frissítettem az updaten található realtek driverre. Azóta már csináltam egy rendszervisszaállítást, így most az update elõtti driver van, de a probléma újra jelentkezett. Hivatalos realtek driverrel is próbáltam, de ugyan az. Közvetlen modemmel kapcsolódok a netre. XP-n tökéletesen mûködött.

Mi lehet a probléma?

Elõre is Köszönöm!
Nasim
De ha nem lesz oké,akkor a telepítõ lemezzel állítólag meg lehet nyitni a sajátgépet (de win 7 esetében ebben nem vagyok biztos)!Ott a lemezen amin a oprendszer van nyisd meg a tulajdonságokat és a tömörítés mellõl töröld a pipát,aztán vársz.

Máté94
Igen ám!De ott mit válasszak?😞
Máté94
Jaok😄
Nasim
Miért kellene újratelepíteni?!Próbáltad már telepítõlemezzel helyreállítani?Mert a lemezt még be tudja bootolni 😊!

Máté94
Csak egy kérdés mit jelent ez a BOOTMGR compressed?😊
Aha.
Máté94
Máté94
Pffffffffff ez de sazr gép.Az elõbb nem küldte el az üzit.Bocs mindenkitõl.Csak a régi géprõl írok.
Máté94
Sziasztok!
Máté94
Sziasztok!

A Winfos megint összeszarta magát.
BOOTMGRS is compresses
CTRL+ALT+DEL to restart-al fogadott ma.Nem tudom mit jelent de akkor csak annyi helpet kérnék,hogy akkor a magyar MSDN vagy Technetes Win7-et valaki linkelne?Köszi!
MR ME
vinyó kikapcsolása/hibernálás ilyesmi minden ki van kapcsolva?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok!

Azért írok ide, mert remélem, valaki tud segíteni a problémámban.
Pár hete feltettem a windows 7-et (64 bit RTM) a laptopomra, amin elõtte Vista Business x64 futott.
Teljesen meg voltam elégedve az új renszerrel egészen addig, amíg egy fura jelenégre nem lettem figyelmes. Teljesen szabálytalan és random idõközönként elõfordul, hogy a vinyó "lefagy", világít az írást/olvasást jelzõ led, és 1 percig megáll az élet, nem reagál a progamindításokra a gép, viszont 1 perc után mindent megcsinál ami a fagyás alatt esedékes lett volna (pl új program indítása), és minden folytatódik onnan, ahol abbamaradt.
Sokmindent kipróbáltam már, szerintem nem driver probléma, mert emellett simán mindent megcsinál, amit kell. Gyanakodtam hardver gondra is, de elõtte a Vista-n semmi ilyen gondom nem volt.

Esetleg, ha valaki találkozott már ezzel a problémával vagy van ötlete, szívesen veszem a javaslatokat.

Üdv,

Peti
Nasim
Szerintem neked a Starter Edition van fent!Ha klasszikus nézetre váltasz,akkor válthatsz hátteret,de ha nem SE,akkor passz.

Nasim
Pedig errõl szó volt,hogy egyes kiadásoknál nem lehet hátteret cserélni!😄
#16713 hol állt meg a telepítés?Kék háttérnél?Ha csak kurzort látsz,érdemes átdugni az egyik monitor kábelt,vagy ahogy nekem is írták,van elsõdleges,meg másodlagos kijelzõ,de ezt nemtudom hol lehet állítani!

Senki nem tud segíteni kicsit szar egy fekete háttérképet nézni!

xNoodlex
És a 32 bites?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Tudtok ajánlani egy külsõs tûzfalat Win 7-re? Most a beépített fal van, nincs is vele gondom, de megnéznék egy másikat is, ami kompatibilis. Comodo-ra gondoltam, de azt írják még nem megy rajta.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

" A kép nem állítható be tapétának ! Belsõ hiba történt!

bon
mi a hibaüzenett?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Ha van egy másik képernyõ a gépen akkor az lesz az elsõdleges képernyõ tálcával és amin csak egy kék háttér van az a másodlagos képernyõ.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hello !
Hogyan lehet betenni saját háttérképet? mert nekem mindig valami hibát ír hogy nem lehet és már nagyon idegesít!

Üdv mindenkinek! Az lenne a problémám, h leszedtem már egy csomó x64-es és x86-os win 7-et, de mindegyik megáll a telepítésnél, amikor betölti üresen a kék hátteret, meg a kurzort. Nem dob fel semmi féle ablakot, vagy hibát. Nem tudom mi lehet a baj. Már vártam vele majdnem 1 órát, de nem csinál semmit. Nem fagy ki, mert az egért lehet mozgatni, bár a HDD LED-je folyamatosan világít. Az XP mellé szeretném feltenni, egy külön partícióra. Remélem tudtok segíteni! Elõre is köszi mindenkinek!
Piloss
akkor nincs több ötletem😞(

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Persze, a legújabbat. Átmenetileg már felraktam a vcd-t, de mégis a daemon az igazi.

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

Épp azzal próbálkozom most is, de sajna semmi..
természetesen elolvastam a FAQ-t

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD