Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ezt telepítéskor írta ki!
Megnyitod a lemezen a setup.exe-t azt felrakod!Ennyi!

byzhouse
valaki segítsen: windows7-et felraktam utána cod2-t akartam,de nem ment ,mert azt írta ki,hogy: "nincs függvénytár regisztrálva",aki tud erre megoldást pls írja le 😊
(ez w7 telepítése óta van)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

csak 1 skines cucc

bojti
Ha túl sok addonod van , könnyen összeomilik a Fox .

rendben kipróbálom most egy 3.1es verzió számú biosom van a gyártó honlapján is ez van, megtaláltam én is a másik két fórumot egy az egyben ugyan az a hiba, neki esek az MSI live updattel a bios nak lesz ami lesz,
Egyéb jó tanács?

bon
Nem és az RW lemez se gond, De ha kiírod újra akkor max 4x-es sebességgel. Egyébként két forumon is ajánlották a bios frissítést és az egyik helyen meg is oldotta a problémát.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

<#wow1> olyasmit még sohasem csináltam, majd lesz valahogy, még kiírom egy normál dvd re lehet ez a baj,
az nem gond hogy 64es ugye?

bon
Egy bios frissítést érdemes lenne megejteni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

plusz infó ,ez egy 64bites verzió, és dvd íróról bootolok,és újra írható lemezrõl

Stop: c000021A
The intial session process or system process terminated unexpectedly whit a status of 0X0000000

bon
Semmi hibakód? Ha tuningolva van a gép akkor állítsd vissza alap órajelre a telepítés idejére.

fatal error, naggyából ennyi a lényeg benne

bon
Mit ír a kék képernyõ? Ja a 40gb-os winyót hanyagolnám rednszernek, mert lassú és nagy részét megfogja tölteni.

üdv!
a telepítéskor eljutottam egy zöld színû loading hoz utána egy kék képernyõ fogadott!
mi lehet az oka?
Alaplap: MSI K9NGM
Processzor:AMD Athlon 64 5200+
Merevlemez:IBM 40GB (most XP futrajta)
VGA: Ati x1600PRO
Memória: 2GB 800Mhz

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. windows 7-et használok egy ideje az elejében semmi gondom nem volt a mozillával mostanában miszont folyamatosan összeomlik meg hasonlók. mi lehet a gond mit kéne tennem, nemtudom egyáltalán köze van a e dolognak a windows 7-hez...

elõre is köszi
O&O Defrag 12

fully compatible with Microsoft Windows 7,Vista, and XP
zone filing for optimal organization of files
three additional defragmentation methods (eight methods in all)
Improved: even better at eliminating high levels of fragmentation
Background monitoring: your system is constantly kept at its peak
Screen Saver Mode: optimizes your PC whenever it’s not being used
O&O OneClickDefrag for fully automatic configuration
Job Assistant for scheduling defragmentation

[HUN]FaTaL
Ultimate, Enterprise, ha updaterõl akarsz. Ha van külön MUId, akkor bármelyikre fel lehet tenni, logouton van leírás.

http://goo.gl/gd6Zi5

Serpa
magyar nyelvû frissítést?
ha a nyelvi-csomagra gondolsz, akkor igen, 49mega.

TaRka0107
Szevasztok! A windows 7 ultimatre tudok magyar nyelvû frissítést tölteni... és a másik melyik? A Home premium? Mert említette Bon hogy kettõre lehet csak!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Hát nem tom, nem tapasztaltam más DVD-k nél, hogy nehezen olvasná be a dolgokat. Holnap teszek be egy másik lejátszót, és megpróbálom azzal. Ha azzal mûkszik, visszaviszem a boltba a meghajtót, és hozzájuk vágom 😊
Van olyan hogy a cd-t rendesen beolvassa, a dvd-t meg hibásan vagy fordítva...nekem is volt ilyen régen.Esetleg firmwaret frissítheted, mármint a íródat.

Köszönöm a gyors választ, de sajna így se jó 😞 Be jött egy 2. tényezõ is ami miatt nem lett jó, és nem is gondoltam rá csak amikor már szembesültem vele. Ha XP-t akarok telepíteni akkor a biosba a winyónál át kell állítani, hogy Compatible. Ilyenkor nem indul el a Win7 még a boot képernyõ elõtt kék halál és újra indul. De ha átállítom, Enhanced-re (itt elindul a Win7) akkor az XP nem indul és itt is elõjön a kék halál. Max úgy lenne jó ha átállítgatnám mindig, de ahhoz nincs kedvem.

Üdv!
Már kértem kölcsön 2 másik win 7-et is, de azokkal is ugyan ez a probléma. A floppy kikapcsolása nem segített. A DVDírom, meg 2 hónapos, szal nem hiszem hogy gubanc lenne vele, az XP simán bebootol róla.
[HUN]FaTaL
Milyen hangfalad van? Balancet lehet állítani a windowsban is jobbra balra, elõre hátra nekem meg a hangerõszabályzón.

http://goo.gl/gd6Zi5

reaper4
tudja az x-fi is...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kirol
Na nekem a hangrendszeren ilyen nincs, ezért csinálom ezt szoftveresen.
Szóval az X-Fi nem tud ilyet? Míg egy audigy 2 meg tud?

bon
Nos nekem egy téglalap alakú szoba végében van a gép és a hangfalak, alapból úgy tudtam (és akartam is) rendezni, hogy játék közeben kb középen ülök, de a hangfal kezelõpultján (Logitech Z5300) állítható az elsõ és hátsó hangszorók hangerõ eloszlása, center és a sub hangereje.

kirol
Értem én, hogy nem akarsz semmit felesleges dolgot felrakni, de neked egy kör alakú szoba középpontjában van a géped, illetve te?
Mert csak akkor nem kell állítgatni a hangfalakat.

Ezt nem értem.

Nekem egy téglalap alapú szobában van a gépem, de még ott se középen. Ezért tolni kell mind elõre-háta, mind oldalirányban a hangerõ elosztást.
Érted mire gondolok ugye? Hogy a 1,5m re lévõ hangfal, ugyanúgy szóljon, mint a másik oldalon 3m -re lévõ hangfal.

Otthoni hálózat??jelszót fog létrehozni,amit aztán ki lehet kapcsolni az otthoni hálózat beállítása-ra kattintva,de valójában nem fogja kikapcsolni.
Az is hiba lehet,hogy nincs megosztva semmi,egyik gépen sem.Próbálj valamit meosztottá tenni mindkét gépen.

[IRAM] leader

Szerintem a dvd íróddal van a gond, próbáld ki másik dvd-vel. írni is, meg bootolni.

Örm
Hello!
A következõ problémához szeretnék segítséget kérni. Van egy laptop és egy asztali gép mindkettõn win 7 fut. A hálózati térképen látszik mindkét gép, de hálózati meghajtót nem tudok csatlakoztatni, mert mindkét gép a saját megosztott meghajtóját látja csak a másikét nem. Ilyenkor mi a teendõ? Köszönöm a segítséget!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Start>vezérlõpult>biztonsági mentés és visszaállítás...kapcsold ki a biztonsági mentést.Huh,mekkora zseni lettem..<#worship><#confused><#nemtudom><#nezze>

[IRAM] leader

Floppy-t kapcsold ki a BIOS-ban hátha segít!

A Windows nem csak munkára, hanem szórakozásra is való. Egyébként meg azok a szolgáltatások azért vannak, hogy megvédjék az usereket pl az adatvesztéstõl is, munkahelyen is. Rendszer visszaállításhoz meg nem kell 4 magos gép, a rendszer visszaállítási pontok meg egyébként is törölhetõk. Részben igazad van, a Windows media center-t én sem raktam volna bele, az csak amerikában menõ. Vista óta egyébként sem mérvadó hogy mennyi memóriát foglal le a gép, hiszen ez a lényege hogy minél többet lefoglal, és ha kell, felszabaítja a helyet más programnak.
Persze nemes dolog hogy gondolsz a régebbiekre is 😊
"Windows 7 HomePremium Lite 32 bit Magyar "-vel
Kapcsolatban:Szerintem az rendszer az legyen gyors rendszer mert nem mindenkinek van több 10E ft-ja telenyomni memoriával meg 4magos procival a gépét és egyebekkel!ilyenek hogy Rendszervisszaállítás meg media központ meg hátterek stb. Felesleges!!! egy gép elsõsorban munkaeszköz nem lemezterület és memóriazabálo!aki meg nem ért a windows-hoz az használja csak pl.RVÁ-st meg hasonló! Na mind1
Nagyon kezd idegesíteni... kipróbáltam egy másik vinyóval is, de azzal is ugyan olyan szutyok lassú, és baszik elindulni a telepítés...
Most meg meginnt eltûnt 1 giga...na ilyenkor mi van?
Hm, köszi, de mostmeg már 16 gigát ír neki szabadnak...elõbb 14 mega volt...érdekes o_O
Az users>public>géped neve>backup mappát nézétek meg és ott lesz a kutya elásva 😊

[IRAM] leader

Serpa
ok.

bon
Nincs rejtett könyvtár vagy mappa a winyón és ez miatt nincs meg 18gb?

bon
Tudtommal sehogy.

Hali, segítség kéne. Egyik haverom W7-e betegeskedik.
Adott egy 40es vinyó, rajta Win 7 Home Premium. Mára elfogyott teljesen a hely, pedig nincs egy hónapja telepítve. Rendszer visszaállítás kikapcsolva, hibernálás is kikapcsolva, és a hely egyre csak elfogyott. Ha a C-n kijelöl mindent, az csak 22 gigát ír. Mi veszi el folyamatosan a helyet? Több felhasználói fiók van, mindegyik rendszergandzsai. Várom az ötleteket. Régen nekem is volt ilyen, és egy mappát kellett törölni, csak már nemtom melyik volt az...
Serpa
start menu

bon
Minek a klasszikus nézetére gondolsz?

Serpa
bon, klasszikus nézetre hogy lehet átváltani?

Nem ír ki semmit, azt mondja hogy teljesítmény 100% kondíció 80%
bon
A helyes sorrend XP és Windows 7 lett volna, mert így már nehezebb lesz helyrehozni a dolgokat. Windows 7 telepítõt berakod, majd helyreállíltást kérsz és rendbehozza a saját maga indítást. Majd segíthet a link

bon
Egy HD sentinel progit telepítsél már fel és nézd meg, hogy mit ír a winyóra, lehet, hogy gond lenne vele?

Sziasztok! Nem tudom, hogy volt-e már de nekem egy olyan probléma merült fel, hogy a Win7 mellé szerettem volna XP-t feltenni. Az XP fel is ment, de a Win7 nem indult el. A partíció sorrendet megcserélte az XP. Milyen módon lehetne megoldani, hogy mind a 2 oprendszer fusson? Azon is gondolkodtam már, hogy elõbb XP-t kellene telepíteni majd Win7et. Válaszotokat elõre is köszönöm!

Üdv! Roland