Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Van egy olyan kérdésem, hogy a notimon (Acer Travelmate 8100), Win7-et használok már egy ideje, nem is volt vele semmi bajom, mert csak a képernyõ nativ felbontásában használtam (1680x150). Viszont ha átállítom a felbontást, akkor is nativon akarja hagyni mindenáron tehát a képméretet veszi kisebbre. Ez elég idegesitõ mert a noti nem annyira csúcs, hogy maxon vigyen el egy játékot viszont 1024-es felbontásban szépen fut a játék csakhát középen egy pici képben. Már mindenfélét próbálgattam, nem tud erre valaki megoldást?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Köszi szépen most már megy a torrent 😄
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Bazinga!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
hogy hogyan, itt egy link
sajnos csak angolt találtam, ha ez neked nem jó akkor guglizz egyet biztos van magyar leírás is
Bazinga!
Bazinga!
Nem ajánlja fel hogy váltsak rendszergazdai módba, egyszerûen csak van a mégse gomb és van a folytatás, de az se csinál semmit. Végig megy egy csík, mintha végrehajtaná a mûveletet, de amikor újra megnézem a mappa tulajdonságait, az írásvédettség továbbra is ott van.
Nem értem hogy mi baja van a rendszergazdai jogokkal, hisz csak 1 user van a gépen beállítva.
Nektek valami tippetek, hogy mi lehet itt a gond ?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
(szori, ha hülyeséget beszélek, nemértek hozzá tulzottan ^^)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
SB Live! series Support Pack
SB X-Fi Series Support Pack 2.0
SB P17X Series Support Pack 1.6
Egyéb hanggal kapcsolatos megoldásokat itt találtok: link"
Valaki ezek alapján tudna segíteni? (#18233
Töredezettség mentesíteni pedig szoktam de akkor amikor én akarom nem pedig mindig egy picit a háttérben amikor a windows akarja...
Nem vagyunk egyformák valaki szereti ha ezek be vannak kapcsolva én nem.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Tegyétek fel a márciusi directx-et, majd utána az augusztusit. Kell a márciusi is, valamit elbasztak és az augusztusiból hiányzik pár fájl. Három napig szenvedtem vele, hogy mi baja van friss installnál, mert pl., ha csak az augusztusi volt fent, akkor ATT 3D detektálója összeakadt mindennel, nem indult el a messenger, a live mail, ha futott az att. 😄 Meg egy csomó játék sem, de hibát egyik sem írt, kivéve a Trackmaniat, így jöttem rá, hogy mi van. .D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Van nekem a gépbe Genius 5.1 hangkártya(genius sound maker value 5.1) és régen XPnél úgy volt hogy a zöldbe volt bedugva egy füles és másik, pl a sárgába a házimozi hang cucc.(aux)
Na és most nem tudom beállítani hogy mind a 2 szóljon (füles is, hangszórók is). Nézegettem hardver beállításokat stb stb, de semmit nem tudtam csinálni.
Valaki tudna segíteni?
Én nagyon, de tényleg nagyon megköszönném, ha vki adna nekem egy linket, hogy honnan tudom letölteni a magyar nyelvû windows 7-et és nem ártana hozzá néhány instrukció sem! 😊 köszi hali!
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |
Köszönöm!
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Szóval notira dobtam fel tesztelni és minden jó csak a hangkártya (Realtek HD Audio - ingtegrált) recseg de csak akkor ha valamilyen alkalmazást elindítok még a zene mellett ha otthagyom semmi baj nincs tisztán szól. Alkalmazás pedig lehet bármi még ha egy paint -rõl is van szó akkor is elkezd recsegni a zene ameddig betölti a paint -et.
Próbáltam már minden drivert a legfrissebb a Realtek High Definition Audio Driver for Windows 7/Vista 2.35 de avval sem jó volt a 2.31,2.34 -es verzió elvileg ezek is már jók win7 -hez de mindel ezt csinálja 😞
Laptop egy Asus F5SL rendszer pedig Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD
Nem vagyok kezdõ de itt most csúnyán megakadtam mert fogalmam nincs és egyik driver se akarja a tutit szóval ötleteket várok.
Elõre is köszi.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Na jó nem,csak van játék ami win 7 -alatt szarul fut.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Az xp-sek tojnak rám ,hátha itt kapok választ.
Újra kellett raknom az xp-t,viszont ezzel a bootmenû az elején eltûnt és így ugye nem tudom elindítani a win 7-et.
Hogy lehetne visszavarázsolni a a bootmenût,hogy ne kelljen újraraknom az egyébként marha strapabíró és nem 2-3 havonta újrahúzásra szoruló win 7-et.
Kis XP fricska<#buck>#buck>
kiírja, hogy adjam meg a jelszót és klikk a yes-re... nahát most mien jelszót? xD
Jameg a másik az, hogy nem ismeri fel a netet(modemes), ezmég elég wtf? dolog, de amúgy tetszik így elsõre, xp után, na szóval <#help>#help>