Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és milyen rengeteg inkompatibilis programra gondolsz? Mert én még nem találkoztam olyan progival amite feltettem és nem ment volna.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
スラッグ
A ventri 2 és 3 kódjának lényegi része szerintem teljesen ugyan az, csak a 3 kapott némi csicsát, 1-2 új menüt és fizetõs lett a szerver és ezért jön elõ ugyan ez a hiba mind a két verzióban.
Na persze ez a lényegen mit sem változtat.
http://goo.gl/gd6Zi5
Hangdriverek kezelesi hibai foleg terhatasu hangoknal, a SB hangkartyaoruleterol nem is beszelek ahol szinten lagol/serceg a hang, mint a regi VIA chipsetes alaplapoknal.
Nem is akarom folytatni mert jo par hiba van meg ezeken kivul is, ami kis odafigyelessel megoldhato lett volna, vagy lesz, de ettol fuggetlenul meg rendkivul idegesitoek tudnak lenni neha.
De amúgy meg nem jártam hiába a köröket,mert legalább most már tudom,hogy eilyen is látezik,tudom hogyan kell mûködtetni(mármint a virtuális Windows-ról beszélek);ma is tanultam valamit!Amúgy meg az egyik haverom anyázott,hogy nem mûködik neki az 5.1 es hangkártyája Win 7 alatt,mert mér elég régi!Lám,most már az is mûkszik!Szóval egy nagy Köszönöm mindenkinek,aki segített!
Még egy apróság lenne.Ugyan csak egy cimborám azért szív,mert hiába töltötte le a magyar nyelv frissítést a Win 7-hez(tegnap telepítette újra a Winfost),az Y és a Z billentyû fel van neki cserélve,mintha angol lenne a billentyûzet kiosztás;pedig minden a helyén van,á-é-í-ó-ú..minden más ok.De ez a kettõ fel van cserélve.Mi lehet a baj?Át van állítva magyar nyelvûre a billentyû kiosztás a Windowson belül én úgy tudom.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Itt van peldaul a Ventrilo 2.1.4 lagja es sorolhatnam amikre egyenlore nincs megoldas.
31.990.- helyett > 15.990.- W7 Home Premium
Lásd a bannert az oldalon (fent)
Több infó
Kód igénylése
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
érdekelne,hogy a windows.old mappát törölhetem mindenféle következmény nélkül,vagy van egy "hivatalos" módja az eltávolításának?
köszi
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
steam, origin: ACE_hun
Csökkentet módban való indításnál tovább megy és írja h a Windows az elsõ indításkor való konfigurációt végzi, majd hibaüzenet hogy csökkentett módba ezt nem tudja végrehajtani és újraindul, de betöltés után ismét a fekete képernyõ.
Konfigom eléggé régi, de a minimumnak megfelel. Ami gyenge benne az 1GB DDR2 (32bites win7em van).
Az számíthat, hogy nem Sata winyóra telepítek?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
nem tudja valaki hogyan tudnám üríteni system volume information mappát?
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Zan
Ha nagyon kell hálózat, akkor Host-only -val próbálkozz. Azt hiszem ez csak a fizikai és a virtuális géped között létesít kapcsolatot, és netre nem megy. De ha csak másolni akarsz, van "megosztott mappa" is VirtualBoxon, és ott csak adott mappákba tudsz írni vagy olvasni hálózat nélkül.
FATAL:No bootable medium found!System halted!
Mit kellene beállítani máshogyan?
Gyorsabb bootolas tobbprocesszoros rendszereken: Irjatok be a futtatashoz (run) az msconfig parancsot, amire feljon egy ablak.
Valasszatok ki a Boot fulet es ott az Advanced Options-t.
Baloldalt felul meglehet adni a processzorok szamat. Ertelemszeruen a processzormagok szamara is vonatkozik. Ha dual core processzorotok van csak pipa a processzorok szamara es valasszatok ki a 2-es szamot. Quadnal ertelemszeruen 4-et kell megadni.
Na de sebaj, a lenyeg a lenyeg, hogy jatekra nem csak a Virtualbox jo mert a VMwarenak is van D3D tamogatasa es a nagyobb valtozatok fizetosok, de van ingyenes verzio is.
A VHD amúgy virtual hard disc -et jelent, szerintem azt kell majd kiválasztani a virtual pc 2007 -ben (de ez csak tipp a többi szoftver alapján).
Virtual box-al is egy teljes értékü Windows XP -t fogsz kapni szoftverek szempontjából, kb. 20-40 %-al lassabb mintha normálisan futtatnád, viszont a hardvereket emulálva "küldi be", tehát ha olyan eszközt akarsz használni amit a win 7 nem ismer, nem fogod tudni azon sem.
Azt csak a VMWARE Serveren (vagy Player, ha már van egy virtuális merevlemez), de ez még lassabb 😄
rendben fel is lett telepítve,de azon kívül,hogy fent van a gépen,megvan a mappa is,nem tudok mit csinálni vele,mert egy 1gb os file van benne,ez: Windows XP Mode base.vhd ,amivel semmit nem tudok kezdeni.Nem nyit meg semmit vele,társítani akarna hozzá valamit,de nem tud semmit.Hogyan kell ezt használni?
Kicsit át lehetne gondolni, mielõtt sértegetésbe kezdesz, bon le tudta írni normálisan. Mégha folyamatosan csak faszságokat írnák és félre akarnék vezetni mindenkit, akkor megérteném...
Inkabb a szemellenzot kellene nehany MS rajongonak levenni.
Tehat jelen esetben nem volt ertelme az MS termeket ajanlani, mert nem lehet vele D3D-s jatekot futtatni vele. Meg igy is kerdeses lesz a gepen megfelelo sebesseggel fog e futni a Diablo 2, bar eselyes, mert eleg regi jatek es nem kell neki akkora teljesitmeny es a gepe sem mondhato rossznak.
"szal a faszsagokra ne hallgass." Ezt azért normálisabban, kevésbé sértõbben is ki lehetne fejezni, nem gondolod?
Amugy meg igen tamogatja az alairasodban levo processzor a hardveres virtualizaciot.
Termeszetesen Windowsra a Windowsost kell letolteni ami ezen a neven szerepel: * VirtualBox 3.0.8 for Windows hosts x86/amd64
(Ebben a listában keresd meg, hogy a procid támogatja-e a virtualizálást).
Virtual Box -ból amúgy ez a verzió fog kelleni: VirtualBox 3.0.8 for Windows hosts x86/amd64
De ez jóval lassabban fogja futtatni a játékokat, programokat.
Nekem egy olyan problémám van,hogy szeretnék egy olyan progit futtatni a Win 7-en,ami még 2000-ben jelent meg,nevezzük nevén,a Diablo 2😊!Egyik kedvenc játékom volt anno és most megtaláltam,gondoltam felrakom,hátha megy valamilyen kompatibilitási módban..!Hát,sajnos nem igazán sikerül elindítanom...!Az van,hogy ha csak úgy alapból smián el akarom indítani,akkor semmit sem reagál,azon kívül,hogy kiírja az ismert kompatibilitási problémákról a f*szságait.Oké,akkor átállítottam Xp-re a komp. módot,ugy sem csinál sokkal többet.Aztán átállítottam,hogy fusson 256 színnel.Úgy már elsötétült a kép,mintha töltene,de aztán megint vissza asztalra..!:S
Na a lényeg,hogy rendszergazdaként meg mindenhogy máshogy megpróbáltam futtatni,de nem jött össze.Viszont hallottam,hogy léteznek Windows Xp Emulátorok.Egy ismerõsöm látott már olyat is,hogy egy exe file,és ha megnyitom az exe-t egy majdnem 100% os Windows Xp lesz elõttem!Ez valóban létezik?Ha igen,mûködik Win 7-hez?vagy mit ajánlotok,azon kívül,hogy rakjam fel az Xp-t is 2. oprendszernek?😊