Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Creative Audigy2 ZS-emet meg aszondja hogy "Not compatible", pedig van hozzá driver is a Creative oldalán. 😄 Sza'l érdemes installálás után kipróbálni, mert erre nem nagyon lehet adni...

steam, origin: ACE_hun

bon
De elõfordulhat az is, hogy nem a quickcam driver kell feltenni, hanem valamelyik hasonló de modernebb kameráét. Pont így van a Logitech mx510-es egeremmel is. Ha konkrétan hozzá keresek szoftvert akkor nincs, de ha csak egy modernebb változathoz nézek akkor van.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Piloss
jé,tényleg
én csak a fõoldalt néztem😊

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

bon
Az adatok pontoságáról nem tudok nyilatkozni, találtam a linket.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Nekem megy: link

Ne ez pl. érdekes, mert nekem pl. Win7 32bit-en a Logitech Quickcam Messenger-em hangja nem mûködik... ez meg azt írja hogy nem gond... Logitech honlapján meg azt írják, hogy még Vista alatt sem megy...

steam, origin: ACE_hun

Piloss
valamiért az oldal nem elérhetõ

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

bon
Ajánlom ennek az oldalnak a meglátogatását link azoknak akik Windows 7-re készülnek áttérni és nem biztosak benne, hogy a hardverük vagy szoftverük kompatibilis e a Windows 7-el, talán segíteni fog nekik.

sunlight
Tedd fel ezt :http://www.xyhd.tv/2009/01/how-to/computers-pcs-and-macs/creative-labs-sound-blaster-audigy-drivers-for-windows-7-32-bit-and-64-bit/

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

bon
Gyártó oldalát már nézted? Mert ott vannak Audigy 2-es driverek.

SHADOWEYES7
Sziasztok, segítenétek?
Ma felraktam a windows 7-et, és nem támogatja a hangkártyámat (sound blaster audigy 2) mit tegyek?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Amúgy még XP-t használok, csak volt a PC World-höz egy ingyenes RC és felraktam... Csak ki akartam próbálni. Igazából én ADOBE CS4 termékeket és pár irodai alkalmazást akarok futtatni, multimédiás dolgokkal foglalkozni, szóval ha ezek elmennek a 64bitesen akkor semmi gond. Majd decemberben lesz pénz és megveszem a pro-t.
bon
Nincs gond a 64bit-es oprendszeren futtatható 32bit-es programokkal.

lck
Megy - csak emulálva - attól pedig gyorsabb nem lesz.
Piloss
de szinte minden 32 bites program megy 64bites rendszeren is

Ahogy elnézem teljesen mindegy, hogy naponta vagy havonta nézek be a topikba, mert mindig ugyan az a téma... 😊
A 64 bites Windows egy másik operációs rendszer a 32 biteshez képest, Tehát másik driver szükséges az eszközökhöz, más az antivírus és a tûzfal is. Programokból is kevesebb van, és sz ugye számít.
Régebben emlékszem amikor volt a váltás 16 ról 32 re, akkor a 32 bites rendszer nem kezelte olyan gyorsan a 16 bites alkalmazásokat.
[HUN]FaTaL
"64 bitest nem erdemes meg feltenni, am probanak megteszi 😊"

Miért is?

http://goo.gl/gd6Zi5

bon
Ha csak office fájlok pdf-re konvertálása maitt kell az Adobe Acroabt akkor én megfontolnám az áttérést office 2007-re, mert az alapból tud pdf-re konvertálni.

bon
Ez talán segít: link de csak ovatosan, mert ha valami nem sikerül akkor mükõdésképtelen rendszer lehet az eredménye.
Szerintem elég lenne csak 0-ra állítani a várakozási idõt a vezérlõpult/rendszer/speciális speciális rendszerbeállítások/indítás és helyreállítás menüpontnál.

Sziasztok. Égetõ problémámra keresek megoldást. Régóta használom az Adobe Acrobat 8 Professionalt és az Office Xp-t vállvetve PDF készítés során. Gyakran konvertálok át word anyagokat pdf-be, fõként szövegeket. Mivel átállttam Windows 7-re immáron egy hónapja lassan, (és nagyon tetszik egyébként) újra kellett tenni mindent, ami kisebb galibákat leszámítva rendben le is zajlott, kivéve a PDF-ben érdekelt Adobe-ot. Ugyanis ha A4-esnél kisebb oldalméretet állítok be Wordbe (nem próbáltam még, mi van ha A4-esen hagyom, de nekem fontos hogy tudjak kisebb lapmérettel dolgozni) akkor egyszerûen fogja, és csak a lap középsõ részére sûríti a szöveget, mintha rohadt széles margókkal dolgoznék. Így érthetõen lapot pocsékol, ami nagyon nem jó, és ráadásul "csesznye" is.

Elsõnek nem is akart konvertálni, 30%-on mindig megállt, de mikor mindkét proginak (Word-Adobe)adminisztrátori jogokat adtam, már nem volt gond. (itt egyébként ha adminban futtatom a word-öt, fellép egy másik hiba is, ha a sajátgépben nyitnék meg valamit, megnyílik az üres program de nem hozza be azt amire rákattintottam, plusz dob egy hibaüzit. mindig a progiból kell nyitogatni ebben az esetben. próbáltam már kompatibilitást is. most azonban ez érdekel legkevésbé)
Van erre valami beállítás ami esetleg elállítódott? Nézegettem a PDF konverter beállításait, de nem nagyon igazodom el benne, és nem értem miért állítódhatott volna el Win7 alatt. Szerintem az Adobe a ludas nem az operációs rendszer. A segítséget nagyon megköszönném, mert fontos lenne nekem.

Silius
Ezt a boot menü törlést hol és miként tudom végrehalytani?

Jobban jartal volna az MSDN verzioval, mert ott nekem par alkalmazas mar jo lett,, ami az RC ben nem muxot, pl nyomtato, es shareport utility
ez csak az en velemenyem, ettol meg nyugodtan maradthat az.
64 bitest nem erdemes meg feltenni, am probanak megteszi 😊
bon
0-ra állítod a várakozási idõt, vagy törlöd a boot menüt.

Üdv!
Ma telepítettem fel a Win7 32bites RC változatot. Elsõ benyomásra nagyon fasza. A kérdésem, hogy ha 64biteset telepítek fel, akkor elvileg megy rajta az összes Adobe CS4 hibanélkül? + FairUse program.
(A konfigurációm teljesen megfelel a 64bites környezetnek is)
Silius
Azt, hogy lehet megoldani, hogy bootolás után egybõl a windows 7 indúljon, és ne kelljen választani egyébb verziók közül?

bon
Mert 32bit-es Windows 7 van telepítve a gépedre. Rakjál fel 64bit-es változatott.

[HUN]FaTaL
Mert nem 64bites az oprendszered.

Solten
Udv. Mert a 32bit-es Win7-et hasznalod.

Saor Alba

Sziasztok.

Feltelepítettem a win7-et. eredetileg 2GB ddr2 ram volt a gépembe.Kevésnek bizonyult.vettem 2x2GB ddr3 (1333)ramot mivel az alaplapom (GA-P35C-DS3R rev.2.0) ddr3 is tud kezelni.Fel is ismerte rendesen a ramokat a gép.A windows látja , hogy 4gb található a gépben(számítógép/tulajdonságok).Viszont ha megnézem a Feladatkezelõ/teljesítmény fülön , akkor azt írja,hogy 3326 az összes fizikai memória.
Miért van ez?
OFF.nem tud valaki egy mûködõ xp prof. activátort, vagy cracket....?
trimre
Helló mindenki!
Tegnap tettem fel a Win7-et, és az a gondom, hogy amikor megnyitok egy ablakot, akkor a Vistában megismert effekttel "elõjön a semmibõl" az ablak, aztán mint amikor a játékok szaggatnak, akad egyet, és a következõ pillanatban bevillan az ablak. Az ablak bezárása ugyanígy történik. Elég nehéz leírni, de remélem el lehet képzelni valamennyire. Szóval ez mitõl lehet? És mit lehet tenni ellene?

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

[HUN]FaTaL
Mert elírtam a linket. 😄

http://update.microsoft.com/microsoftupdate

Slig
A silverlight telepítése bejött, most már mûködik 😊 az az érdekes, hogy amíg nem volt fent, egyáltalán nem is volt ott olyan opció, de most már legalább megy.

スラッグ

Elindítod a wondows update-et majd ott a bal oszlopban rányomsz, hogy "Change settings" és ott pipát teszel a harmadik helyre (Give me updates for Microsoft products....)

Windows update indítása: start menü keresõbe beírod, hogy windows update vagy a control panelben is megtalálod a részletes listában.
Slig
Ha rámegyek a windows update webhelyre, akkor kiírja, hogy indítsam el a szolgáltatás a start menübõl <#confused> a silverlight felrakást most próbálom.

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Nagyon a lelkedre veszed ennek a vírusirtónak az ügyét.
Csak azért, mert az amcsi védelmi minisztériumnál jó lobbival rendelkeznek és szoftveres biztonsági rések felderítésére szakosodtak még nem fog megváltozni az, hogy soha életemben nem hallottam errõl a szoftverükrõl (ez persze valószínûleg az én mûveletlenségem miatt van, simán lehet egy mindenki által nagyon jól ismert megoldás) és az, hogy a mai napig nem voltak képesek win7 kompatibilissé tenni azt. Ráadásul wikipédia oldala sincs a szoftvernek.... 😛
kas123
Üdv, még mindig van problémám a windows 7re való átállással.
A nyomtató drivere sehogy se akar mûködni.
a tipus: Lexmark 2350
A scanner része mûködik, de a nyomtató nem.
Kipróbáltam az XP-n mködõt, semmi; A vistához készült drivert (cjr2300EN.EXE), de nem tetszik neki. Van valakinek ötlete?

Jakuza001
Te szep ecsem el vagy tevedve de nagyon. Esetleg fizetett MS ugynok vagy, hogy nem tetszik, hogy van ilyen az a noname nevtelen program pedig annyire nevtelen hogy miutan tobb sebezhetoseget felfedeztek a MS-nel a United States Department of Defense kotott veluk szerzodest.

http://en.wikipedia.org/wiki/EEye_Digital_Security

Na azt hiszem ezt nagyon csunyan benezted. 😄

[HUN]FaTaL
Sokkal kevesebb hiba van benne, mint az XPben volt a megjelenésekor. Kezdve a kompatibilitástól át a biztonságig, mindenben.

Amúgy belinkelsz egy képet valami teljesen nóném programról, hogy húúú nem lehet telepíteni én pedig beírom, hogy egyrészt van ezer alternatíva másrészt ez a szoftverfejlesztõ felelõssége, szerintem ebben semmi terelés nincs... :S

A rengeteg idegesítõ hibáról nem tudok nyilatkozni, nekem úgy néz ki mázlim van és békén hagynak. Kampatibilitási gondokkal már 1-2-szer találkoztam, de ezeket a helyén tudom kezelni, ráadásul a legtöbbre lehet is megoldást találni.
Jakuza001
Jaj mar nem kell ez a tereles.
Itt arrol volt szo hogy nem leteznek ilyen hibak.. Hat de nagyon is leteznek, sokkal tobb hiba van ebben az OP rendszerben mint az XP-ben.
Es mint leirtam ezt meg nem kell olyan veresen komolyan venni, mert az XP-nek volt ideje kiforrnia ezekbol a hibakbol, mig a Win7 nem jelent meg es ezert meg ezek eltekinthetok. DE ETTOL MEG A HIBAK IDEGESITOK!!!

Mintha nem lenne kábé ezer másik vírusirtó/tûzfal/kombó, ami tökéletesen mûködne (akár a Microsoft saját termékei)...
Te nem azt keresed, hogy mit tud, hanem azt, hogy mit nem tud a program. Biztos minden kategóriában lehet találni 1-2 olyan programot, ami nem mûködik, de sokszáz másikat is, amik viszont mûködnek.
Amúgy pedig a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy csomó minden nem kompatibilis, hisz egy új oprendszerrõl van szó. Szerintem a szoftver készítõinek felelõssége helyrehozni a kompatibilitást. Õszintén, szerinted reális elvárás, hogy a Microsoft egyesével nézz át a Földön létezõ többezer programnyelven megírt több10millió szoftvert és ha valami nem kompatibilis akkor írja át a windowst? Nem az lenne reális, hogy a szoftver fejlesztõi intézzék ezt? Olyan szoftvereket kell használni, amikre tisztességes támogatás létezik és akkor nem érhet meglepetés. A legtöbb általánosan elterjedt, kompatibilitási gondokkal küzdõ szoftver/driver már a win7 béta/RC fázisában javítást kapott a szoftver/driver készítõitõl.
[HUN]FaTaL
Amúgymeg miért nem szeded le külön?

#18416: A telepítõ inkompatibilitási hibája miért a Microsoft hibája? Rendszergazda módban próbáltad futtatni?

[HUN]FaTaL
update.microsoft.com/windowsupdate

Vagy rakd fel a silverlightot, annak a telepítésének a végén belehet pipálni.

Jakuza001
Hat hogyne aki szemellenzos az miert is venne eszre ezeket a dolgokat.
Olyanrol hallottatok mar hogy csomo program meg csak nem is telepitheto csak ilyen trukkozerssel indithato ? "reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\Disabled Sessions /va /f" Es ez csak egy sok idegesito hiba kozul, ami egy szemellenzos szamara persze nem letezik.
Foleg miutan itt mindennapos szivasok vannak a forumban is.

Amiket leirtam mind mind leteznek, nem kitalacio tizezrevel szivjak miattuk a fogukat a felhasznalok. Meg kell mondjam ez negativ csalodas volt mindenkeppen az XP-hez kepest, mert a 2 evesnel tobb feltelepitett XP-vel nem voltak ilyen idegesito hibak.
Ellenben az meg pozitivum volt, hogy sokkal lassabb OP rendszerre szamitottam, ellenben semmivel nem marad el az XP mogott. Persze ezt a rendszert meg nem adtak ki tehat van idejuk javitani az SP1-el.

De produkalok most nektek 2 masodperc alatt egy hibat, itt egy virusirto/tuzfal combo ami Vista alatt megy ellenben mar telepitesnel egybol lefagy.

asysoft
Ha jól rémlik, Internet Explorerrel kell felmenni a Windows Update oldalra, ahol felrak valami plugint, s megkérdi, akarsz-e minden MS programhoz frissítéseket leszedni...

/*WTF?!*/

Zan
A régi programokkal azért elég sok gond tud adódni,de amúgy pártolom a véleményedet,a mai vagy max 4-5 éves programok nagy átlagban mennek rajta!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Slig
Azt hogy kell bekapcsolni? :S nem találtam rá módot. Sõt, ezt is írja ki a win update.

Frissítéseket kap: csak a windows rendszerhez.

És nem lehet átállítani... hol kell?

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

[HUN]FaTaL
Kapcsold be a Microsoft Updatet, vagy töltsd le külön.