Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
én csak a fõoldalt néztem😊
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
steam, origin: ACE_hun
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
Ma felraktam a windows 7-et, és nem támogatja a hangkártyámat (sound blaster audigy 2) mit tegyek?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Régebben emlékszem amikor volt a váltás 16 ról 32 re, akkor a 32 bites rendszer nem kezelte olyan gyorsan a 16 bites alkalmazásokat.
Szerintem elég lenne csak 0-ra állítani a várakozási idõt a vezérlõpult/rendszer/speciális speciális rendszerbeállítások/indítás és helyreállítás menüpontnál.
Elsõnek nem is akart konvertálni, 30%-on mindig megállt, de mikor mindkét proginak (Word-Adobe)adminisztrátori jogokat adtam, már nem volt gond. (itt egyébként ha adminban futtatom a word-öt, fellép egy másik hiba is, ha a sajátgépben nyitnék meg valamit, megnyílik az üres program de nem hozza be azt amire rákattintottam, plusz dob egy hibaüzit. mindig a progiból kell nyitogatni ebben az esetben. próbáltam már kompatibilitást is. most azonban ez érdekel legkevésbé)
Van erre valami beállítás ami esetleg elállítódott? Nézegettem a PDF konverter beállításait, de nem nagyon igazodom el benne, és nem értem miért állítódhatott volna el Win7 alatt. Szerintem az Adobe a ludas nem az operációs rendszer. A segítséget nagyon megköszönném, mert fontos lenne nekem.
ez csak az en velemenyem, ettol meg nyugodtan maradthat az.
64 bitest nem erdemes meg feltenni, am probanak megteszi 😊
Ma telepítettem fel a Win7 32bites RC változatot. Elsõ benyomásra nagyon fasza. A kérdésem, hogy ha 64biteset telepítek fel, akkor elvileg megy rajta az összes Adobe CS4 hibanélkül? + FairUse program.
(A konfigurációm teljesen megfelel a 64bites környezetnek is)
Feltelepítettem a win7-et. eredetileg 2GB ddr2 ram volt a gépembe.Kevésnek bizonyult.vettem 2x2GB ddr3 (1333)ramot mivel az alaplapom (GA-P35C-DS3R rev.2.0) ddr3 is tud kezelni.Fel is ismerte rendesen a ramokat a gép.A windows látja , hogy 4gb található a gépben(számítógép/tulajdonságok).Viszont ha megnézem a Feladatkezelõ/teljesítmény fülön , akkor azt írja,hogy 3326 az összes fizikai memória.
Miért van ez?
Tegnap tettem fel a Win7-et, és az a gondom, hogy amikor megnyitok egy ablakot, akkor a Vistában megismert effekttel "elõjön a semmibõl" az ablak, aztán mint amikor a játékok szaggatnak, akad egyet, és a következõ pillanatban bevillan az ablak. Az ablak bezárása ugyanígy történik. Elég nehéz leírni, de remélem el lehet képzelni valamennyire. Szóval ez mitõl lehet? És mit lehet tenni ellene?
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
スラッグ
Windows update indítása: start menü keresõbe beírod, hogy windows update vagy a control panelben is megtalálod a részletes listában.
スラッグ
Csak azért, mert az amcsi védelmi minisztériumnál jó lobbival rendelkeznek és szoftveres biztonsági rések felderítésére szakosodtak még nem fog megváltozni az, hogy soha életemben nem hallottam errõl a szoftverükrõl (ez persze valószínûleg az én mûveletlenségem miatt van, simán lehet egy mindenki által nagyon jól ismert megoldás) és az, hogy a mai napig nem voltak képesek win7 kompatibilissé tenni azt. Ráadásul wikipédia oldala sincs a szoftvernek.... 😛
A nyomtató drivere sehogy se akar mûködni.
a tipus: Lexmark 2350
A scanner része mûködik, de a nyomtató nem.
Kipróbáltam az XP-n mködõt, semmi; A vistához készült drivert (cjr2300EN.EXE), de nem tetszik neki. Van valakinek ötlete?
http://en.wikipedia.org/wiki/EEye_Digital_Security
Na azt hiszem ezt nagyon csunyan benezted. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
A rengeteg idegesítõ hibáról nem tudok nyilatkozni, nekem úgy néz ki mázlim van és békén hagynak. Kampatibilitási gondokkal már 1-2-szer találkoztam, de ezeket a helyén tudom kezelni, ráadásul a legtöbbre lehet is megoldást találni.
Itt arrol volt szo hogy nem leteznek ilyen hibak.. Hat de nagyon is leteznek, sokkal tobb hiba van ebben az OP rendszerben mint az XP-ben.
Es mint leirtam ezt meg nem kell olyan veresen komolyan venni, mert az XP-nek volt ideje kiforrnia ezekbol a hibakbol, mig a Win7 nem jelent meg es ezert meg ezek eltekinthetok. DE ETTOL MEG A HIBAK IDEGESITOK!!!
Te nem azt keresed, hogy mit tud, hanem azt, hogy mit nem tud a program. Biztos minden kategóriában lehet találni 1-2 olyan programot, ami nem mûködik, de sokszáz másikat is, amik viszont mûködnek.
Amúgy pedig a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy csomó minden nem kompatibilis, hisz egy új oprendszerrõl van szó. Szerintem a szoftver készítõinek felelõssége helyrehozni a kompatibilitást. Õszintén, szerinted reális elvárás, hogy a Microsoft egyesével nézz át a Földön létezõ többezer programnyelven megírt több10millió szoftvert és ha valami nem kompatibilis akkor írja át a windowst? Nem az lenne reális, hogy a szoftver fejlesztõi intézzék ezt? Olyan szoftvereket kell használni, amikre tisztességes támogatás létezik és akkor nem érhet meglepetés. A legtöbb általánosan elterjedt, kompatibilitási gondokkal küzdõ szoftver/driver már a win7 béta/RC fázisában javítást kapott a szoftver/driver készítõitõl.
#18416: A telepítõ inkompatibilitási hibája miért a Microsoft hibája? Rendszergazda módban próbáltad futtatni?
Vagy rakd fel a silverlightot, annak a telepítésének a végén belehet pipálni.
Olyanrol hallottatok mar hogy csomo program meg csak nem is telepitheto csak ilyen trukkozerssel indithato ? "reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\Disabled Sessions /va /f" Es ez csak egy sok idegesito hiba kozul, ami egy szemellenzos szamara persze nem letezik.
Foleg miutan itt mindennapos szivasok vannak a forumban is.
Amiket leirtam mind mind leteznek, nem kitalacio tizezrevel szivjak miattuk a fogukat a felhasznalok. Meg kell mondjam ez negativ csalodas volt mindenkeppen az XP-hez kepest, mert a 2 evesnel tobb feltelepitett XP-vel nem voltak ilyen idegesito hibak.
Ellenben az meg pozitivum volt, hogy sokkal lassabb OP rendszerre szamitottam, ellenben semmivel nem marad el az XP mogott. Persze ezt a rendszert meg nem adtak ki tehat van idejuk javitani az SP1-el.
De produkalok most nektek 2 masodperc alatt egy hibat, itt egy virusirto/tuzfal combo ami Vista alatt megy ellenben mar telepitesnel egybol lefagy.

/*WTF?!*/
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Frissítéseket kap: csak a windows rendszerhez.
És nem lehet átállítani... hol kell?
スラッグ