46641
-
#27425 Nekem kellet - lehet videokártyafüggő. -
#27424 Soha nem állítottam még 1 gépen se és mégis van Aero mindig. -
#27423 1. Ablaka fölött jobbegér - Opciók - Bővített menü - pipa
2. Ablaka fölött jobbegér - Videó (Haladó) - Videó Leképezés - VMR9 ( Ablakmód ) - kiválaszt. -
TomBond #27422 A legfrissebbet használom, a beállítást pontosan hol is keressem? -
#27421 Nem egészen van így.
A beállításokban a Video ( Haladó ) - Videó Leképezésnél VMR9 ( Ablakmód ) - ot kell beállítani. -
#27420 Nem kapcsolja le. Aero lekapcsolás csak nem Windows 7 kompatibilis változatnál fordul elő, frissítsed. -
Laceee #27419 A KMPlayer mitől jobb mint a VLC mediaplayer ? -
TomBond #27418 A KMPlayer nálatok is lekapcsolja az aerot? -
#27417 Nálam ilyen gond nem volt. -
Lacc 88 #27416 Kipróbáltam ezt a KMplayer-t. Itt már nem csúszik el a hang és a kép ha beletekerek a filmbe, csak 2-3 perc mire betölti a tekerés után a filmet. Ez még elég bosszantó tud lenni. -
#27415 Az XP (SP3) esetén kiváló megoldás volt, számtalanszor alkalmaztam.
Igaz voltak bizonyos játékok, amik letiltották, de a többsége engedélyezte.
Hát a problémám elég abszurd megoldással került javításra...
A problémás program eredetileg XP Sp2-re lett írva, ezért a hibátlan működésért a komp módban arra állítottam még régen, de mint kiderült ennek függvényében viszont mindig engedélyért sírt, függetlenül attól, hogy nagyon levettem a biztonsági riasztást (de nem kapcsoltam ki) és rendszergazdaként futtattam. Kivettem az XP Sp2-ben futtatást, és tádám, csak így meg időnként ír a hibanaplóba. Na mindegy.. -
#27414 Codec pack felesleges, lejátszásra KMPlayer. -
Lacc 88 #27413 Sziasztok. Mióta windows 7-et használok sok BRRIP-es filmet nem tudok rendesen lejátszani. Vagy tekerni nem lehet mert lefagy a lejátszó vagy a hang és a kép szétcsúszik. Sok film nem játszahtó le a Media Player-el, csak a Classiccal. XP-nél nem voltak ilyen gondjaim. Van vmi megoldás? Ki milyen codec pakkot és lejátszót használ? -
exodus2 #27412 Gondolom játékban vagy filmből szeretnél menteni, és arra a printscreen már xpben sem volt megoldás. -
#27411 Vezérlőpult\Felhasználói fiókok\FElhasználó fiókok felügyelete beállításainak módosítása az UAC biztonsági szintjének csökkentése (kikapcsolása nem ajánlott) De az adott programokhoz beállíthatod, hogy rendszergazdaként futtasa (jobb gomb az exe-n tulajdonságok kompatibilítás füll).
Print scrn gomb meg gond nélkül műkődik, megnyomod, majd egy képszerkesztő proginál e beilleszted a vágólap tartalmát. De szerintem jobban használható a beépített képmetsző alkalmazás. -
#27410 Mit kell tenni, hogy egy bizonyos programnál ne tegye fel azt a kérdést, hogy "Engedélyezi-e, hogy az ismeretlen gyártótól származó következő program módosításokat hajtson végre a számítógépen?" ?
Illetve.
Mi a teendő, hogy a Print Scrn billetyű lenyomásával valóban készüljön print screen? Mert nekem valamiért nem készül. -
#27409 Intel 915GM. A gyártó megigérte hogy nem foglalkozik tovább ezzel a kártyával.
Így tudom hogy nem lesz átlátszó, de azt hittem van valami megoldás a szín átváltására. -
#27408 Na a szín állítás is ott van, szerintem ha nem műkődik akkor driver gond lesz. Ha van újabb a gyártó oldalán akkor frissísd. -
#27407 Pont ez az. Nem lehet bekapcsolni, mert a videokártyadriver nem támogatja. Nem is kell hogy átlátszó legyen, csak más színű. -
#27406 Vezérlőpult\Személyre szabás\Ablak színe és megjelenése menüben az átlátszóság be van kapcsolva? -
#27405 Van erre valami ötlet?
A laptopomon megy az aero, de az átlátszóság nem.
Meg lehetne valahogy változtatni az alap bugyikék taskbart valamilyen más színüre?
Az ablakszínben hiába változtatom ilyen marad, -
ssx22 #27404 Nem, mert külső bill-el és egérrel használom általában -
BIZ0906 #27403 Nyomsz egy del gombot újra indítás közben beadja az alaplap biosát és mindent alapra állít vissza ha esetleg húzva volt a proci. De utána ugyan csak itt keresd meg a boot beállítást és az első amiről bootolni akar a dvd meghajtót állítsd be a floppy meghajtót meg tiltsd le bootolást és magát a meghajtót is. Ha ez sem jön be akkor sajna kifújta. -
#27402 Közben megtaláltam. Ez pontosan mit csinál? -
#27401 őő ezt pontosan hol is talalom? -
BIZ0906 #27400 Nyomj egy load optimized default-ot a biosba hátha segít. -
#27399 Sziasztok!
Éppen egy ismerősömnél vagyok, próbálom feltenni a win7et de boot után ez I/O error messaget dob vissza ( unplugged pheriperials etc etc...)
32 bites verzió.
Szerintetek? -
Balikaaa #27398 Mi lehet a probléma akkor, ha a Windows 7 nem ismeri fel az USB portot? Valami drivert esetleg lehet találni hozzá?
Kösz! -
#27397 Biosban floppyt tiltsd le. -
#27396 Várni kell van amikor 10-20 perc is kell.A biosban tiltsd le a floppy meghajtót. -
prezideente #27395 Sziasztok!
Próbáltam telepíteni 64 bites win 7 pro-t -ráadásul jogtiszta XD-
és látja hogy bootdvd, be is bootol meg windows is loading files majd bejön az alapértelmezett háttér viszont nem kapok semmilyen ablakot, hogy melyik partícióra meg egyáltalán semmit és nem is pörgeti tovább a dvd-t se... a dvd biztosan nincs rosszul megírva..
Valakinek van valami ötlete, netán javaslata? -
#27394 A mentés idejére kikapcsoltam a rendszer visszaállítási pontok létrehozását,és végre csinált biztonsági mentést.Kösz BON ;) -
#27393 Kis problema :
Mostanaban, ha bekapcsolom a gepet es Youtube vagy akarmilyen zenet vagy jatekot jatszok hanggal, akkor egy ido utan irtozatosan recsegni es akarozni kezd a zene.
Ha ujrainditom a gepet akkor megint magahoz ter.
Mi lehet a baj? -
#27392 Nem törölhető mapp mert rendszermappa. Azt kellene kideríteni, hogy melyik programod fogja.
A vezérlőpult/rendszer/rendszervédelem/beállítás menüpontnál lehet törölni a visszaállítási pontokat, hátha útánaan már jó lesz, esetleg a mentés idejére kapcsold ki a rendszer visszaállítási pontok létrehozását. -
janika1972 #27391 én a helyedben nem tenném... -
#27390 Na a lényeg az,System Volume mappát akarom letörölni de nem engedi.Valami megoldás kellene. -
#27389 Van egy rejtett mappa,System Volume Information névre hallgat.Végigmegy az automatikus biztonsági mentés,végén kiírja hozzáférés megtagadva.Ha a System Volume Information mappát akarom indítani kiírja:A hozzáférés levan tiltva.Ezt a SVI(System Volume Information) mappát,hogyan töröljem ki?Mert ha kiveszem az írásvédetés pipát akkor sem törli le... -
#27388 Mukodo, hasznalatban levo vinyo. Se eszkozkez., sem particio magic nem latja. Win7 managerben viszont van 1 olyan opcio, hogy ki lehet loni, hogy a win7 ellenorize az IDE drivereket. En ezt megtettem, viszont, ha kikapcsolom az opciot, akkor sem valtozik a dolog, megeshet, hogy ez zavar be... -
#27387 Nem kell feloldani semmit. Amúyg millen bizotnsági mentés? A Biztonsági mentés és visszaállítás programmal akarsz a rendszerről mentés tkészíteni? Mert az a WindowsImageBackup könyvtárba ment és alap korlátozott jogú adminnak oda nincs és nem is kell jogosultságnak lenni.
Nálad inkáb az lehet a gond, hogy a meghajtóhoz ahova mentené nem fér hozzá a gép (jobb egérbomg tulajdonságok és biztonság füll az érintett meghajtón) -
#27386 Csáó!
Tegnap este már írtam,de senki sem válaszolt.Csáó!
Biztonsági mentést akartam csinálni,végigfut a folyamat,majd a végén kidob egy hibaüzenetet."Hozzáférés megtagadva",hibakód:0*80070005.A biztonsági mentéseket a System Volume Information mappába készíti,na mármost ha ezt megakarom nyitni kiírja:A hozzáférés le van tiltva.Kérdésem a következő:Mit tegyek,hogy normális biztonsági mentést tudjak készíteni?
Szerintem ha valahogy feloldanám a System Volume Information mappa tiltását megoldódna a probléma.Várok minden tippet a probléma megoldására.