46641
  • LoDMaSt
    Nem lehet, hogy abban a betűkészletben, amivel írni akarsz, nincsenek benne ezek a betűk? Nézd meg a c/windows/fonts-ban a betűtípusra kattintva, hogy milyen karakterek vennek benne, elvileg ott fel kell sorolnia őket.
  • kera2
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem ír a win7(64bit) hosszú őűóí betüket? Vagy kihagyja neki a helyet vagy egyszerüen csak a hagyományos Times new roman betütipust adja helyette. Videóban, fotóalbumon nagyon hülyén néz ki így.

Előre is köszönöm!
  • gematta
    és lőn a magyar mentalititás kezdene kiütközni megint
    mert vita alakul ki mindig
  • bon
    Na mielőtt valami komolyabb vita alakulna ki kéretik befejezni!
  • LoDMaSt
    folytasd, kérlek
  • exodus2
    Akkor értelmezd te is ezt:

"Amit google kidob, azok elég gagyi oldalak, kevés választékkal. Ilyen kevés készült eddig? "
  • LoDMaSt
    Erre is, hogy megtanulod értelmezni az egymás után írt betűket:
    "Tudtok valami jó oldalt" - tehát tőlünk kért segítséget, tanácsot

• ba32107
    Komolyan már nem is merek lassan kérdezni egy specifikus topikban sem, mert legalább 1 ember mindig lebasz -.-
  • exodus2
    Erre csak egy gyógymód van, tanuld meg használni a google-t.
  • sunlight
    Ennyi gondolom elég lesz:Gadget
  • ba32107
    Hello. Gadget-eknek van külön topik? Tudtok valami jó oldalt, vagy valami jól összeszedett listát a különböző gadget-ekről? Amit google kidob, azok elég gagyi oldalak, kevés választékkal. Ilyen kevés készült eddig?
  • phoenix1
    Helló. Ha a D: jelölésű partíció nem elérhető akkor tisztítsd le D: partíciót, ha nem üres az a partíció, ismerőstől kérjél hordozható külső merevlemezt és azon ideiglenesen átmásolhatod a fájlokat. Úgy kell megjelennie a fennmaradó résznek mint unallocated disk space. Kezdjük ezzel.
  • exodus2
    Start menüben, a virtual PC-nél látsz olyat hogy flipper, azt indítsd el. Ha bejön akkor rendben van. Lehet kell neki egy kilépés, vagy egy újraindítás, nem tudom. Csak a flippert próbáltam ki, elég volt kivárni.
  • Mr Spock
    Arra is ugyanazt írja ki, zárjam be ami már fut. A virtuális gépek mappában ott van és az állapotnál kiírja hogy kikapcsolva.
  • bon
    Ez nem igaz.
  • KaszaN
    Nekem aztmondták, hogy normál használatnál 7hét alatt belassul eléggé má. Ettől eléggé parázok.
  • lck
    Gyorsabb és stabilabb, de csak újabb (max. 2-3 éves ) gépeken, mert jobban kihasználja azok lehetőségeit.
  • sunlight
    Szerintem jobb.
  • sunlight
    Gondolod venni akar?
  • KaszaN
    Ugye a Win7 gyorsabb és tabilabb mint az xp?
  • MerlinW
    Home Premium bőven elég és kb 10e-el olcsóbb.
  • Caby
    köszi
  • exodus2
    FAQból: Dual Boot javítás
  • aate
    Everest: Ultimate Edition
  • Caby
    bocsi srácok, egy kérdés :)
    Tudtok mondani olyan diagnosztikai programot ami kiír minden fittyfirittyet a gépről?
    Mint régen a Sandrasysoft volt. Valami olyasmi kellene.

Köszönöm előre is szíves segedelmeteket.
  • aate
    A pro és a Home között a külümbség :Maximális memóriaméret (x64) 192 Gbájt.Biztonsági mentés és visszaállítás hálózatra/hálózatról,XP-mód
  • KaszaN
    Igen, láttam hasonlót, de semitsem értek belőle. Nem mindenki születik számítógépes tudástárnak sajnos. :(
  • aate
    win 7 verziók összehasinlítása link
  • itamragy
    hello.az lenne a kérdésem hogy feltettem win xp mellé win7-et és hogy tudnákátváltani xp-re mer induláskor a win 7 indul be?
  • KaszaN
    Akkor lehet, hogy a Professional lesz, xp-ben is az volt.
  • exodus2
    Home premium vagy professinal.
  • KaszaN
    Hi
    Aztszeretném kérdezni, hogy meik win7 lenne alkalmasabb ha én inkáb játék céljából tenném fel, nempedig, hogy minden "szar" programot feltegyek vele amit nem is használnék? Vagy meik a leg gyorsabb, vagy jobb?
  • exodus2
    Ha felraktál mindent, akkor már csak az a dolgod, hogy a start menüből a virtuális gépet elindítsd. Tehát nem kell létrehoznod a virtuális xp-t hisz az már fent van, ha felraktad mind a 3 fájlt.
  • Mr Spock
    Egy kis segítségre lenne szükségem a Virtual XP mode-dal. Feltettem a mindent erről a honlapról, követve az utasításokat, de amikor létre szeretném hozni a virtual xp-t akkor kiírja, hogy zárjam be a már futó virtualizációs programot. A feladatkezelőben nem látok más futó virtualizációs programot.
    Amúgy szűz windowson is ugyanezt csinálja.
    Windows 7 professional 64 bit van feltéve és az ennek megfelelő verziójú programokat is tettem fel.
    Kérem valaki segítsen! Előre is köszönöm.
  • HoReSz1975
    rendszergazdaként futattam, egy fiók van és az is rendszergazda jogokkal.
  • Caby
    Több sebből vérzik a történet.

Hogyan próbálod futtatni a játékot?
    Rendszergazdai felületről, esetleg többen használjátok a gépet és te "csak" egy alfiókkal próbálod futtatni a gamét. Ebben az esetben a gép tulajdonosát/rendszergazdát kérd meg, hogy telepítse a játékot.

Ha nem az előbb felsorolt lehetőségek valamelyike a gond akkor próbáld meg rendszergazdaként futtatni a játékot amit a játék ikonjára jobb egérgombbal kattintva tehetsz meg úgy, hogy kiválasztod a legördülő menüből a "Futtatás rendszergazdaként" opciót.

Remélem tudtam segíteni.
    Ha nem megy írj privit mert akkor más a bibi, ott megbeszéljük.
  • janika1972
    Próbáld meg rendszergazdaként futtatni a játékot!
  • janika1972
    engem a háttered jobban érdekel! Megmossam a hátát?
  • HoReSz1975
    Nem indul el egy játék Just Cause 2, mert ezt írja ki:

Ezze lmit tudok kezdeni
  • aate
    Partition Manager 10 jó win 7 alá !Paragon Link