46641
-
#27668 Nem lehet, hogy abban a betűkészletben, amivel írni akarsz, nincsenek benne ezek a betűk? Nézd meg a c/windows/fonts-ban a betűtípusra kattintva, hogy milyen karakterek vennek benne, elvileg ott fel kell sorolnia őket. -
kera2 #27667 Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem ír a win7(64bit) hosszú őűóí betüket? Vagy kihagyja neki a helyet vagy egyszerüen csak a hagyományos Times new roman betütipust adja helyette. Videóban, fotóalbumon nagyon hülyén néz ki így.
Előre is köszönöm! -
gematta #27666 és lőn a magyar mentalititás kezdene kiütközni megint
mert vita alakul ki mindig -
#27665 Na mielőtt valami komolyabb vita alakulna ki kéretik befejezni! -
#27664 folytasd, kérlek -
exodus2 #27663 Akkor értelmezd te is ezt:
"Amit google kidob, azok elég gagyi oldalak, kevés választékkal. Ilyen kevés készült eddig? " -
#27662 Erre is, hogy megtanulod értelmezni az egymás után írt betűket:
"Tudtok valami jó oldalt" - tehát tőlünk kért segítséget, tanácsot
-
ba32107 #27661 Komolyan már nem is merek lassan kérdezni egy specifikus topikban sem, mert legalább 1 ember mindig lebasz -.- -
exodus2 #27660 Erre csak egy gyógymód van, tanuld meg használni a google-t. -
#27659 Ennyi gondolom elég lesz:Gadget -
ba32107 #27658 Hello. Gadget-eknek van külön topik? Tudtok valami jó oldalt, vagy valami jól összeszedett listát a különböző gadget-ekről? Amit google kidob, azok elég gagyi oldalak, kevés választékkal. Ilyen kevés készült eddig? -
phoenix1 #27657 Helló. Ha a D: jelölésű partíció nem elérhető akkor tisztítsd le D: partíciót, ha nem üres az a partíció, ismerőstől kérjél hordozható külső merevlemezt és azon ideiglenesen átmásolhatod a fájlokat. Úgy kell megjelennie a fennmaradó résznek mint unallocated disk space. Kezdjük ezzel. -
exodus2 #27656 Start menüben, a virtual PC-nél látsz olyat hogy flipper, azt indítsd el. Ha bejön akkor rendben van. Lehet kell neki egy kilépés, vagy egy újraindítás, nem tudom. Csak a flippert próbáltam ki, elég volt kivárni. -
#27655 Arra is ugyanazt írja ki, zárjam be ami már fut. A virtuális gépek mappában ott van és az állapotnál kiírja hogy kikapcsolva. -
#27654 Ez nem igaz. -
#27653 Nekem aztmondták, hogy normál használatnál 7hét alatt belassul eléggé má. Ettől eléggé parázok. -
#27652 Gyorsabb és stabilabb, de csak újabb (max. 2-3 éves ) gépeken, mert jobban kihasználja azok lehetőségeit. -
#27651 Szerintem jobb. -
#27650 Gondolod venni akar? -
#27649 Ugye a Win7 gyorsabb és tabilabb mint az xp? -
#27648 Home Premium bőven elég és kb 10e-el olcsóbb. -
#27647 köszi -
exodus2 #27646 FAQból: Dual Boot javítás -
#27645 Everest: Ultimate Edition -
#27644 bocsi srácok, egy kérdés :)
Tudtok mondani olyan diagnosztikai programot ami kiír minden fittyfirittyet a gépről?
Mint régen a Sandrasysoft volt. Valami olyasmi kellene.
Köszönöm előre is szíves segedelmeteket. -
#27643 A pro és a Home között a külümbség :Maximális memóriaméret (x64) 192 Gbájt.Biztonsági mentés és visszaállítás hálózatra/hálózatról,XP-mód -
#27642 Igen, láttam hasonlót, de semitsem értek belőle. Nem mindenki születik számítógépes tudástárnak sajnos. :( -
#27641 win 7 verziók összehasinlítása link -
#27640 hello.az lenne a kérdésem hogy feltettem win xp mellé win7-et és hogy tudnákátváltani xp-re mer induláskor a win 7 indul be?
-
#27638 Akkor lehet, hogy a Professional lesz, xp-ben is az volt. -
exodus2 #27637 Home premium vagy professinal. -
#27636 Hi
Aztszeretném kérdezni, hogy meik win7 lenne alkalmasabb ha én inkáb játék céljából tenném fel, nempedig, hogy minden "szar" programot feltegyek vele amit nem is használnék? Vagy meik a leg gyorsabb, vagy jobb? -
exodus2 #27635 Ha felraktál mindent, akkor már csak az a dolgod, hogy a start menüből a virtuális gépet elindítsd. Tehát nem kell létrehoznod a virtuális xp-t hisz az már fent van, ha felraktad mind a 3 fájlt. -
#27634 Egy kis segítségre lenne szükségem a Virtual XP mode-dal. Feltettem a mindent erről a honlapról, követve az utasításokat, de amikor létre szeretném hozni a virtual xp-t akkor kiírja, hogy zárjam be a már futó virtualizációs programot. A feladatkezelőben nem látok más futó virtualizációs programot.
Amúgy szűz windowson is ugyanezt csinálja.
Windows 7 professional 64 bit van feltéve és az ennek megfelelő verziójú programokat is tettem fel.
Kérem valaki segítsen! Előre is köszönöm. -
#27633 rendszergazdaként futattam, egy fiók van és az is rendszergazda jogokkal. -
#27632 Több sebből vérzik a történet.
Hogyan próbálod futtatni a játékot?
Rendszergazdai felületről, esetleg többen használjátok a gépet és te "csak" egy alfiókkal próbálod futtatni a gamét. Ebben az esetben a gép tulajdonosát/rendszergazdát kérd meg, hogy telepítse a játékot.
Ha nem az előbb felsorolt lehetőségek valamelyike a gond akkor próbáld meg rendszergazdaként futtatni a játékot amit a játék ikonjára jobb egérgombbal kattintva tehetsz meg úgy, hogy kiválasztod a legördülő menüből a "Futtatás rendszergazdaként" opciót.
Remélem tudtam segíteni.
Ha nem megy írj privit mert akkor más a bibi, ott megbeszéljük.
-
janika1972 #27631 Próbáld meg rendszergazdaként futtatni a játékot! -
janika1972 #27628 engem a háttered jobban érdekel! Megmossam a hátát? -
#27627 Nem indul el egy játék Just Cause 2, mert ezt írja ki:
Ezze lmit tudok kezdeni -
#27626 Partition Manager 10 jó win 7 alá !Paragon Link