Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Totalcommanderrel próbáltad? Rendszergazdaként vagy belépve?
Bármely módon próbáljuk átírni a lemez címkéjét, pl. kétszer lassan a Sajátgépbe, vagy jobb klikk és ott megadni nincsen hatással rá.
Egyedüli ami mûködött ha le lett formázva a lemez/partíció és akkor megadtunk neki egy címkét.
Elõfordult valakinek ilyesmi vagy senki nem figyelt rá vagy esetleg más telepített program okozhatja pl. Nero, TuneUp, Daeomon Tools?
Köszi a választ elõre is, remélem, hogy van ötletetek, mert más különben csak tesztelgetés árán tudnánk kiszûrni mitõl lehet. A Win7 pontos verziószáma: 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) + legújabb frissítések a Windows Updaterõl.
Neked amúgy ez kellene.
win7-hez van valami boot manager amivel ez kiküszöbölhetõ? ( vistához volt, de már nem emlékszem a nevére... )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De abban nincs logika, hogy az elsõ partíció a második tányérra kerüljön! ( szerintem )
Kimértem CDM-l, és a Z-re keresztelt 4GB-s partícióm a leggyorsabb...
A CDM a nem particionált vinyóra 110MB/s körüli sec read értéked adott. Particionálás után ugyan ez az érték így alakul:
1-s partíció 4GB: 150MB/s
2-s partíció 4xxGB: 139MB/s
3-s partíció 4xxGB: 128MB/s
Ezek alapján elõre került... 😊
www.smart-bus.hu
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ha tudsz segíts, ha nem akkor meg ne vedd el a kedvem... olyan szépen esik a hó... örülj te is! 😄
www.smart-bus.hu
Más:
Csináltam egy kis 5GB-s partíciót, ahova betettem a lapozófájlt. Kérdésem az, hogy tudnám idetenni a rendszerindítást is? ( ha megoldható egyáltalán )
www.smart-bus.hu
nekem a max 140.5 volt mint a képen is a srácnak
nemtom mi lehet a gondod akkor, nekem is ugyanez a lap van, lehet azt a beta biost le kéne szedned 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az miért van hogy a skype-nak van hagja meg a realtek driveren belül is ki tudok csikarni teszt hangot de a filmnek vagy zenének nincs hanja, a mixerben mutatja hogy szól valami de semmi hang.
www.smart-bus.hu
EZ egy átlag eredmény PH-ról. Én a CrystalDiskMark 2.2-vel seq read értékként max 110-t kapok. Van aki ugyanezzel a vinyóval 140 körül kap... :S
www.smart-bus.hu
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
De jó még erre a célra a Windows 7 beépített mentõ progija vagy Acronis True Image program is.
csak kíváncsiságból te mivel és mennyit mérsz?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Arra esetleg tudsz válaszolni, hogy mi lehet az oka annak, hogy kb 20%-l kisebb teljesítményt mérek a vadi új vinyón, ( Samu F3 HD103SJ ) mint amit másoknál látok?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Default bios alapból IDE módban van, úgy nincs is gond...
www.smart-bus.hu
Más: Giga P45 DS3 lapon a bioban belõttem az AHCI-t, win7 telepít, fel is megy rendben, újraindul, és az AHCI BIOS verzió kiírásánál úgy marad... nem lép tovább... :S
Az a szép, hogy így az alap lap BIOS-ba sem tudok bejutni...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Telepítésnél szeretnék formatálni, kijelölöm mit szeretnék, rákattintok a "formázás" fülre, figyelmeztet, hogy, ha folytatom elvesznek az adatok, ok-ra kattintok, de semmi nem történik! 😞
Valakinek valami ötlet?
Köszi
www.smart-bus.hu
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
akkor átdobom Neked az excelt! s köszy szépen!
(más jelentkezõket is várok, mert több szem többet lát! ) :-)
tudok esetleg, de csak este, megyek mindjárt vissza gürizni :/
Te nem tudsz segíteni a #25294 hszemben. ígérem csak 30 percet kéne rászánni :-)
akkor vegyél egy darab 4 gigásat 😊
ám hagy kérdezzem meg mennyire vagy otthon hardver témában? s hogy van e telepítve office csomagod? :-) kellene egy kis segítség, s nem nagyon vállakozik rá senki, így meg nem merem megvenni. ez volna a feladat
köszi a választ az elõzõre, s a következõre is :-)
@ Hellomarci
olyan kérdésem lenne, hogy veszek egy gépet
Gigabyte GA-MA770T-UD3P alaplap
Kingston 2x 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G memória
Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite videókari
szóval a kérdésem, hogy a 64 bites ezt a konfigot ( a videókari s a memória (8 G😎 tudja e kezelni?
köszi elõre is!