Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

C:\Windows\Installer nálam ez is 4.5 Giga...

steam, origin: ACE_hun

[HUN]FaTaL
//

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Hogyne lenne \\

http://goo.gl/gd6Zi5

Dikk nincs per jel xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

C:WindowsSoftwareDistributionDownload

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

C:WindowsSoftwareDistributionDownload
Ennek tartalmát nyugodtan törölheted.

kifli
cclenaner tudja honnan kell törölni ha jóltudom
Hol?

kifli
visszaállítási pontot hoz létre egyszer, és a frissítési elõzmények is törölhetõk
Jó, azt értem, de ezek a frissítések nem a jelenlegi már meglévõ file-okat "váltják fel" vagy kéne nekik? A régiek úgy gondoltam ilyenkor törlõdnek és a javítottak maradnak. Amit meg letölt az ne maradjon már a vinyón...

kifli
csak az office sp1 volt 800mb, az update 1 pedig 600. NEkem összesen 2,4gb-t szedett le...
pl. észrevettem, hogy a WindowsSystem32DriverStoreFileRepository alatt ott van az összes elõzõ felinstallált Nvidia driver, darabonként 250-300 MB 12 korábbi verzióban, ami önmagában 3.5 Giga. Az minek oda? Miért nem lehet törölni? A Win8.1 jobb ilyen szempontból vagy az is ugyanígy zabálja a helyet, és megõrzi a régi drivereket? Minek?

Direkt néztem, frissítés elõtt 24.258 GB hely volt a rendszer SSD-n, most frissítés után 21.381 GB. Ez természetes hogy egy frissítés megeszik a vinyóból 3 Gigát??? Office frissítéseket is felraktam, de azért ez abszurd.

bon
Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok!
A windows 7 telepitettem a gépemre olyan problémám van hogy a böngészö megnyitása után nem teljes a képernyõ,van felül kb 5cm sáv.Teljes képernyõt szeretnék ebben kérnék segitséget.Elõre is köszi!
wantonly
Itt kikeresed a laptop pontos típusát (van belõle több féle, nem tudom melyik az), kiválasztod az operációs rendszeredhez tartozó hálókártya drivert, letöltöd, telepíted. Ha elõtte felraktál másik drivert, akkor azt elõtte uninstalláld.
Kellene egy kis help, kaptam egy kicsi laptopot acer aspire v5 és ezen alapból win 8 volt fent, így lett vásárolva, kérték hogy cseréljem le win 7-re meg is van de az a kis bökkenõ hogy a kedves nem tud csatlakozni wifire mert a hàlòkàrtya drivert nem tudta telepíteni automatikusan, tehàt semmiféle netet nem tudok csinàlni, pròbàltam drivert leszedni hozzá de mind win 8-ra talàlta, valakinek valami ötlet??

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

DummyBoy
Nem hinném, mivel az egérkurzor az látható. A login screent már nem látom, valamint az ujjlenyomat érzékelõ zöld ledje sem kezd el világítani, hogy használható, és beléphetek.

Valamint a Win + P-t nyomogattam egy ideig, és nem történt semmi, de holnap ha tudok, akkor megpróbálok keríteni egy monitort és megnézem.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bon
Nem lehet, hogy bekapcsolódott a vga kiment és az lett az elsõdelges kkjezõ?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Érdekes és sajnálatos problémával találkoztam ...

Van egy laptopom, amiben van 2 HDD, az egyiken céges oprednszer (Win7 Enterprise x64) a másikon privát. (Win 7 Pro x64)

Tegnap este valami történt, és amikor újraindítottam, hogy átváltok a másik oprendszerre, elindult a chkdsk, és konzisztencia hibákat talált, majd nekiállt kijavítani ... (épp a konyhában ügyködtem, csak arra lettem figyelmes, hogy nem a Win indul, hanem más történik, emiatt skippelni sem tudtam ...)

Sajnos nem úgy sikerült neki, ahogy eredetileg eltervezte, emiatt a céges rendszerem azóta nem indul el. Eljutok a Starting Windows képernyõig, majd megjelenik a kurzor, funcióbillentyûk mûködnek, hibernálni tudok, de minden fekete ... Safe módban ugyanez. Telepítõrõl indítva addig jutottam, hogy valami okból az alap 100MB-os partíciót, amit a WIN létrehoz, átnevezte C: meghajtóra, és a normál C: meghajtót D:-re.

A másik oprendszer alól nézve a filerendszer "jónak tûnik", de ez semmit nem jelent.

Valaki találkozott már ilyen problémával? Hogyan tudnám ezt megoldani? Jelenleg külföldön tartózkodom, így nem tudom megoldani, hogy a privát oprendszeremen is tudjam használni a VPN-t, pont emiatt a reinstall sem opció.

Rémlik, hogy találkoztam már hasonlóval, de sajnos netem is ritkán van, így guglizni sincs sok idõm, reméltem talán azzal fel tudom gyorsítani a keresést, ha rákérdezek!

Elõre is köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bon
IDE módra éllítva próbáltad telepíteni?

Ehhez a típushoz nem találtam semmilyen sata vezérlõt...vagy csak én siklottam el felette?
bon
Saza vezérlõ fog kelleni, vagymide módra kell állítani a vezérlõt.

Bocs, félreírtam...Sp1-es...Az MSDN hálózatáról lett letöltve...Ahci módban van ha jól emlékszem...ez egy Abit DB7II alaplap...
bon
Ha sp3-as a telepítõ akkor tuti nem gyári. Sata drivert az alaplap oldaláról lehet letölteni. Milyen módban van a bios-ba a winyó? Sata, ide, ahci?

Persze, ott látható...sõt ha rámegyek, hogyx betallózzam az illesztõprogramot, akkor látja is a merevlemezt, meg az pendrive-t is
wantonly
A BIOS-ban látható a merevlemez? Ezt kellene elõször megnézni.
Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó topicba írok-e...bocs, hogy ha nem!

Olyan problémám lenne, hogy a windows 7 telepítõ (Nem buherált, gyári Sp3-as)amikor lehetne partícionálni a merevlemezeket, ott nem talál semmit, hanem valami illesztõprogramot akar betölteni! De egész eddig ilyet nem kért, a géppel nem változott semmi... Próbáltam máér mindent, de nem jutottam elõbbre:/

Esetleg valakinek valami ötlet?
xblades
Végül a Eset SS7 telepítése és futtatása javított valamit, remélem már így is marad.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

wantonly
Futtatás: msconfig (ezen belül eszközök-rendszer visszaállítás)

Vagy, ajánlom a CCleaner progit, ami e mellett még helyfelszabadításra, tisztításra is jó.
Örm
Azt, hogy tudom törölni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

wantonly
Akkor talán visszaállítási pont ami programok telepítése elõtt szokott végbemenni. 800MB nem olyan sok.
Örm
Nem hinném, mert értesítést szoktam kapni a frissítésekrõl és én szoktam telepíteni õket.

wantonly
Frissítéseket telepített?
Örm
Az mitõl lehte, hogy egy frissen telepített Win7 zabálja a helyet? Tegnap estétõl ma reggeleig eltûnt 800mb.

xblades
#NoScript

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Az Adblok Plus a Mozilla-n nem változtat ezen, de a NoSpirit már igen de az meg már mindent letilt ami könnyítés és hasznos a web-en. Ha meg feloldok néhányat máris visszatér ez is.

xblades
Lefuttattam egy Emsisoft Emergency kit-et és egy Kasperky-t is, találtak néhány gyanús fájlt amit töröltem.
A hiba ennek ellenére megmaradt.
Még mit tehetnék?

Köszi

bon
Valami fizetõs viruskergetõ, de egyenlõre lefuttatnám pl. az emsisoft emergency kit-et.

xblades
Ez egy megnyugtató válasz volt. Köszi 😊

Avast van fent most, mi lenne jobb helyette ami ingyenes?

wantonly
Vírusod van.
xblades
Érdekelne mi lehet a gond a laptopomon lévõ rendszerrel. 3 böngészõ van fent rajta Mozilla, Explorer, Chrome de bármelyiket nyitom meg a szöveg sorok közt random szavak spam linké változnak és erõltetetten kis ablakként nyílnak fel ha csak közelébe viszem a kurzort.
Ha mind csinálja biztos nem böngészõ hiba, és a fõ gépemen ilyen nem jön elõ pedig ott nem volt mostanság frissítés semmi téren mivel alig van bekapcsolva.
Mi okozhatja ezt?

bon
Igen ez egy jó megoldás, én is így használom.

wantonly
Állítsd be úgy a vezérlõpultban, hogy "frissítések keresése, de én döntöm el, hogy letöltöm vagy telepítem-e azokat".
online játék közben nem túl jó :S
és általában akkor kapcsol be
bon
Nem ajánlott kikapcsolni, nem hobbiból adják ki, ami megjelenik fel kell telepíteni.

sziasztok

nekem a windows 7 frissítés indul el állandóan ,annak ellenére hogy letiltom a szolgáltatásokban?
nem valahogy teljesen letiltani?
bakkerman
Köszi,megtaláltam eszközkezelõben amit mondtatok,kiszedtem a pipát a hálókártyánál,éjszaka kiderül,hogy mi a téma 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Az tuti nem éleszti fel a gépet...
Meg kell nézni az Ütemezett feladatokat, azon belül pedig az egyes feladatoknál be lehet azt állítani, hogy élessze-e fel a gépet a feladat végrehajtásához, na azt(okat) kell kikapcsolni.

Szia Örm.

Nekem nagyon bevált az ingyenes Remo More. Mindent tud ami kell.
http://www.remosoftware.com/domore

Üdv: howarju