Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ennek tartalmát nyugodtan törölheted.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A windows 7 telepitettem a gépemre olyan problémám van hogy a böngészö megnyitása után nem teljes a képernyõ,van felül kb 5cm sáv.Teljes képernyõt szeretnék ebben kérnék segitséget.Elõre is köszi!
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Valamint a Win + P-t nyomogattam egy ideig, és nem történt semmi, de holnap ha tudok, akkor megpróbálok keríteni egy monitort és megnézem.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Érdekes és sajnálatos problémával találkoztam ...
Van egy laptopom, amiben van 2 HDD, az egyiken céges oprednszer (Win7 Enterprise x64) a másikon privát. (Win 7 Pro x64)
Tegnap este valami történt, és amikor újraindítottam, hogy átváltok a másik oprendszerre, elindult a chkdsk, és konzisztencia hibákat talált, majd nekiállt kijavítani ... (épp a konyhában ügyködtem, csak arra lettem figyelmes, hogy nem a Win indul, hanem más történik, emiatt skippelni sem tudtam ...)
Sajnos nem úgy sikerült neki, ahogy eredetileg eltervezte, emiatt a céges rendszerem azóta nem indul el. Eljutok a Starting Windows képernyõig, majd megjelenik a kurzor, funcióbillentyûk mûködnek, hibernálni tudok, de minden fekete ... Safe módban ugyanez. Telepítõrõl indítva addig jutottam, hogy valami okból az alap 100MB-os partíciót, amit a WIN létrehoz, átnevezte C: meghajtóra, és a normál C: meghajtót D:-re.
A másik oprendszer alól nézve a filerendszer "jónak tûnik", de ez semmit nem jelent.
Valaki találkozott már ilyen problémával? Hogyan tudnám ezt megoldani? Jelenleg külföldön tartózkodom, így nem tudom megoldani, hogy a privát oprendszeremen is tudjam használni a VPN-t, pont emiatt a reinstall sem opció.
Rémlik, hogy találkoztam már hasonlóval, de sajnos netem is ritkán van, így guglizni sincs sok idõm, reméltem talán azzal fel tudom gyorsítani a keresést, ha rákérdezek!
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem tudom, hogy jó topicba írok-e...bocs, hogy ha nem!
Olyan problémám lenne, hogy a windows 7 telepítõ (Nem buherált, gyári Sp3-as)amikor lehetne partícionálni a merevlemezeket, ott nem talál semmit, hanem valami illesztõprogramot akar betölteni! De egész eddig ilyet nem kért, a géppel nem változott semmi... Próbáltam máér mindent, de nem jutottam elõbbre:/
Esetleg valakinek valami ötlet?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Vagy, ajánlom a CCleaner progit, ami e mellett még helyfelszabadításra, tisztításra is jó.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A hiba ennek ellenére megmaradt.
Még mit tehetnék?
Köszi
Avast van fent most, mi lenne jobb helyette ami ingyenes?
Ha mind csinálja biztos nem böngészõ hiba, és a fõ gépemen ilyen nem jön elõ pedig ott nem volt mostanság frissítés semmi téren mivel alig van bekapcsolva.
Mi okozhatja ezt?
és általában akkor kapcsol be
nekem a windows 7 frissítés indul el állandóan ,annak ellenére hogy letiltom a szolgáltatásokban?
nem valahogy teljesen letiltani?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Meg kell nézni az Ütemezett feladatokat, azon belül pedig az egyes feladatoknál be lehet azt állítani, hogy élessze-e fel a gépet a feladat végrehajtásához, na azt(okat) kell kikapcsolni.
Nekem nagyon bevált az ingyenes Remo More. Mindent tud ami kell.
http://www.remosoftware.com/domore
Üdv: howarju