Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Linket töröltem, hogy még véletlenül se rakja fel senki, nincs értelme és Pre service pack 1, tehát nagyon korai változat.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Rendkivüli frissítés érhetõ el ma estétõl az update-n telepítése ajánlott, egy IE hibát szüntet meg. A frissítés újraindítás igényel.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

aate
Nézz utána mert leállították a sp 1 teszt verziót mivel televan hibával!nem találom a linket hol olvastam, valamelyik angol nyelvû fórumon....

[HUN]FaTaL
Még beta sincs, valami mást töltesz...

http://goo.gl/gd6Zi5

klikk
Én le is állítom a letöltést.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

bon
Ja és szerintem még nem érte el az RC státuszt.

bon
Én is ezt olvastam, és jelentõs változásokat nem fog hozni, aki frissíti a gépét rendszeresen update-n keresztül annak nem sok újdonságot hoz..

Nemtom felrakom hogy mien vagy mitom én úgyis újra kell raknom a rendszert.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

És minek töltöd? Amúgy õszre "ígérik" a win7 1 éves évfordulójára, legalábbis a múltkor még ezt olvastam.
Sziasztok valaki hallott már az SP1 rõl valamit? Én most töltöm az SP1 RC1 et angol és német nyelven van fent x86 ra és x64 re is.

aate
Nekem ezek települtek mostanában sikeresen:

Sziasztok!
32 bites Win7 el lenne olyan gondom, hogy restart után illetve ha kikapcsolom a gépet és kicsit késõbb vissza, nincs internet!
A modemen a PC Activity led párszor villog, aztán kialszik...gondolom akkor a pc meg a modem közt nincs kapcsolat!?
Mitõl lehet ez tudja valaki?

[HUN]FaTaL
Nekem otthon feltelepült, meg az irodai serveren is, többi gépen nem néztem még.

http://goo.gl/gd6Zi5

Serpa
nem.

Serpa
közben ránéztem manuálisan és ott a legfrissebb verziót írja definiciónak ...

MSE-t használsz?
Serpa
nektek sikeresen feltelepül a windefender update?

nálam már a második update, h failed lesz.
(Error details: Code 800705B4 <-- nem találok magyarázatot/megoldást erre a hiba kódra)

aate
Van vagy 300 film a gépemen, mind egy videók mappában külön alkönyvtárakban filmenként felirat stb. . Ha kiakarom írni egyszerûbb megtalálni vagy másolni. 😛

Lassan 10éve használok windowst és még sosem használtam ilyen marhaságot. Ha film mellé akarod rakni a feliratot, berakod egy könyvtárba. Ha csomagolni, szintén. Lehet neked az adat meghajtód úgy néz ki hogy milliónyi fájl, egyik sem könyvtárban? A win7et meg nem kötelezõ használni.
sherlock1
Mert pl. azt akarom, hogy egy film és a felirata egymás mellett legyen, vagy pl. beállítom, hogy név szerint rendezze, de a sokat használt fileokat/mappákat a legtetejére pakolom, vagy hogy egymás mellé pakoljak olyan fileokat amiket be akarok csomagolni, vagy ezer egyéb más dolog miatt...
Amúgy megtaláltam közben, kiszedték ezt a funkciót a 7-bõl. Végülis minek legyen benne, csak az összes eddigi windowsban benne volt...
Dugja fel magának a microsoft a f*szt autmatikus lökésekkel, ne olyan tempóban ám ahogy õ szeretné!

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Én nem is értem, miért kellene ilyen funkció a mappákba is.
sherlock1
Az ikonok automatikus igazítását hogy lehet kikapcsolni mappákban? Csak az asztalon tudom, máshol nem.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

És ha kicsit többet vársz közben? És megvárod hogy legyen valami?
aate
😊 Billentyûzet nyilaival lehet mozogni a média centerben 😊
De ha jól müködik akkor hasznád a tv progit 😊

Nekem csakis az extra tár és a tallózás jön be a mediaban.

De én is úgy gondolom, hogy inkább hagyom a mediat, elteszem talonba, remélem, nem lesz rá szükségem. 😊

Mûködik rendesen a winFast, így ennél maradok. 😊
Köszi még egyszer a segítségeteket. 😊
aate
valamilyen tûzfal nem blokkolja?

RBJ
nekem most olyan problémám van hogy frissitéskor kifagy az update.
elvileg tisztaszoftveres licencel van. aktivált.

Linux Mint 13 Cinnamon

aate
Media centerben ezt kell keresned:Link
De ha a tv progid most jó akkor ne sokat variálj vele, mert a M center beállítása nyûgösebb.javascript:document.newmessage.submit();

Újra beléptem a media centerbe, bejön a progi, két választásom vam:
extrák tár és tallózás.
Extrák táron belül passziánsz, játékok.
Tallózáson belül fotomarket, dvd kölcsönzés, vmi rtl online, ilyenek jönnek be.

ezt találtam a windows media centerrõl:
http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/products/features/windows-media-center
Ez a progi elõfizetõs? Mert itt is azt írják, hogy tv-nézés, képek, stb. stb. Nem láttam még ezt a progit, csak tegnap óta, ahogy megmutattátok.
Közben rájöttem, hogy nem is nekem írtad, én meg este azon gondolkodtam, minek is nekem a linkgyûjtemény??
Nekem már nem ez a winfast progim van, ez a neve: WinFast PVR2.
Ott találtam ilyet, hogy felvételi eszköz: mikrofon volt beállítva. Átállítottam vonalbemenetre, és végre lett hang. 😊) Újra is indítottam azon melegében, és továbbra is megvan a hang. 😊
Teszteltem is, és lejátszáskor is megvan, így gondolom, most már jó lesz. 😊
Köszi a segítségeteket!
igen szemüveges vok de csak távolra kell , most 1152*864 es a beállítás és 85HZ en megy
Szemüveges vagy? Mert érdemes elgondolkodni... Akkora felbontásnál, és 60Hznél már eléggé romlik a szem.

próbáltam már sokmindent , a videókari driverét is , az felmegy de ha restartolom nemlátok semmit , mert nemjó a monitor drivere , nemtudja megjeleníteni. Most hagyoma fenébe , ígyis mostmár rakom vissza az XPt , hamarosan úgyis monitort veszek mert ez már azért csak 8 éves , és akkor majd megpróbálom újra ; )
azért köszönöm a segítségeket
Pedig van driver ahhoz a monitorhoz. Start menü - Számítógépen jobb egérgomb - Kezelés - Eszközkezelõ - Monitorok - Kiválasztod a monitort és jobb egérgomb rajta - Illesztõprogram frissítése - Illesztõprogramok keresése a számítógépen - Választás a számítógépen található illesztõprogram-listából - Kompatibilis hardvereszközök megjelenítése elõl kiveszed a pipát, majd a felbukkanó listából kikeresed a monitorodnak megfelelõ drivert. Persze még ez sem garantált hogy jó lesz.
Philips 105E ilyen típusú a monitorom
monitor driver ?😄
hát felismerte a W7 de nemkaptam hozzá cdt
bon
Monitor driver fent van?

szevasztok , tegnap feltettem a W7 Home Preiumot , minden rendben van jól megy a gépen csak annyi a nagy gondom hogy 1024*768 as felbontásnál nagyobbat nem enged :S
azthittem hogy driver probléma van ,( ATI 9600 Prom van ) feltettem a 10.2 es Catalystot(Vistásat ami W7re is jó ) és amikor újraindítom akkor nemlátok semmit csak csíkok jönnek ki, és nemtudom hogy mi a probléma . A Microsoft oldalán találtam egy leírást hogy 15" os monitornál 1024*768 az optimális beállítás , ez okés csakhogy én XP alatt 1280*480 at v mennyire is tudtam állítani és meg is jelenítette , alapból valami 1170* nemtudom mennyin hasnáltam. Erre van valamilyen megoldás ?
válaszokat elõre is köszönöm
bon
inkább valmai olyan program terheli a gépet amivel gond van, nézd meg a feladatkezelõbne, hogy mi eszi a cpu-t.

Firerock
csáó
a feladatkezelõben a rendszer üresjártban általában 98% körül eszi a Cpu-t és lassú mint a tetû mióta újraraktam a gépet,ez lehet attól hoyg szar Win7 verziót töltöttem és raktam fel?vagy lehet attól hogy Ultimate-et tettem fel a home premium helyett?(olyan verziót raktam fel ami 7az 1-ben)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

uff
kösszönet
aate
Itt nézz körül:Link

aate
Media centerben pedig a Tv alatt ott a ,,feladatok" nyilak gomb lefelé.

aate
winfast beállításnál ilyet kell keresned:

Ezt most nem értem. 😞
A win media centerben keressek ikonokat? Vagy a winfast wizzard ikonra gondoltál? Most már megyek, holnap jövök.
Win 7 re valami ikon gyûjtemény nincs?
Win media center van. Kattintottam, bejön a progi, amit most látok elõször... Eddig rákattintottam a WinFast wizzard ikonra, bejött egy ablak, távirányítóval, és vettem amit vettem.
Szóval, ezt a win media centert nem ismerem, de most szétnéztem ott. Mûsorújság, tvfelvétel, extra - játékok, ilyeneket látok. De nem találom a feladat, beállítást, tv, jelforrást.
Sziasztok!

Rég jártam erre, a kérdésem a következõ: talált már valaki megoldást arra, hogy az msn linkként küldje a linket, ha kompatibilitási módban futtatom, akkor is (mert, hogy nem akarom a tálcán látni)?

aate
Ha nem találod akkor valószinû nem is azt használod,mivel nem írtad milyen programot használsz tv nézéshez ezért írtam a M centert.Próbáld beállítani a média centerben a tv kártyát. Win média center > feladatok>beállítások>Tv>jelforrás stb...