46641
-
#31739 -
bubogabi #31738 sziasztok az akérdesem lenne hogy be tudjak e fogni a gepem ruterral nekemk se ruterem se wifim digi netem van minden este bejon egy halozat a cime 192.168.0.1 mshome.net es a halokartyam ipv4 es alapertelmezat atjarojavban szerebel kilovi digi net rendes tartomanyaba tartozo ip cimem a lepcsohazban switch van meg a regysztrybe is be irja ezt a cimet a tcpip parametersbe mitol lehet? -
#31737 Nekem volt hasonló problémám.Én úgy oldottam meg,hogy amikor bedugtam a kábelt a laptopba,újraindítottam a modemet és már ment is a net.Egy próbát megér... -
Zénó13 #31736 Köszi a gyors válaszokat! Sima 5 megás kábel netem van (TARR), közvetlen modemről. Akármilyen másik laptopot csatlakoztattam azokon volt net automatikusan. Próbáltam hogy kézzel beírom az IP-t stb-t... de úgysem működött. Teljesen friss telepítés, semmilyen progi nincs még fent. -
#31735 A képen lévő kitakart ip címek a rendszer által kiosztott címek, mert a router-től vagy a szolgáltatótól nem kapott ip-t, és ezért nem megy a net se. Nem tudom milyen neted van és van e routered, de előfordulhat, hogy kézzel kell beállítani a megfelelő ipcímet, átjárót stb.-t. -
#31734 Közvetlen modemra van dugva a gép? -
#31733 Kapcsolat megosztás is szóba jöhet, a hálókártya tulajdonságainál lehet bekapcsolni -
Zénó13 #31732 Hello!
Segítségre lenne szükségem! Tegnap feltelepítettem a laptopomra a W7-et, de az internet sehogy nem akar működni. Nem azonosított hálózatot jelez. Illetve a hálózati diagnosztika lefuttatása után: "A helyi kapcsolat nem rendelkezik érvényes IP- konfigurációval"
]Itt egy kép is, hátha ez mond Nektek valamit!
Előre is köszönöm a segítséget! -
#31731 tudom,de annyit nem használnám,hogy routert vegyek -
#31730 Legegyszerűbben Router segítségével. -
#31729 Sziasztok!
Van valakinek valami ötlete, hogy miért nem tudom kiválasztani rendszer alapértelmezettnek, ami máshol megjelenik és tudom használni?
-
#31728 üdv.az érdekelne hogy lehet win7-esen hogy lehet wifin tovább osztani a kábeles netet -
#31727 ilyenre gondoltam, köszike :)
Bon:vagy azzal a kompatibilis ellenőrző progival végig nézem :D -
simonl #31726 Szia, szerintem itt mindent megtalálsz.....
Ha nem akkor valóban tegyél fel konkrét kérdést.
Üdv. -
#31725 Jobban jársz, ha beírod, hogy mik érdekelnek. -
#31724 1 kérdés
kb hánytól kiadót szoftverek és játékok mennek a Win 7 en?
Esetleg valami adatbázis ahová le van írva melyik progik mennek ill melyik nem a Win 7 en? -
chris1124 #31723 Köszi!
Próbálkozom, hátha sikerül!
Üdv.
chris1124 -
#31722 Megpróbálhatod az XP-s drivert, talán felmegy, ha infből tallózod (vagy még azt se kell). -
chris1124 #31721 Köszi!
Féltem, hogy ez lesz!
Nincs más driver ami felmegy rá és használható lenne?
Ha nincs, maradok az XP-nél!
Köszi!
chris1124 -
#31720 Nem is fogsz, nagyon régi kártya, már a Vista sem támogatja. -
chris1124 #31719 Sziasztok.
Mobility Radeon 7500 -hoz nem sikerült találnom win7-es drivert.
Ha esetleg van valakinek tapasztalata, hogy milyen driver jó, amivel működni fog, légyszi segítsen!
Ha rossz helyre írtam, akkor bocs!
Előre is kösz!
Üdv.
chris1124 -
#31718 Külön hangkártya vásárlása. -
#31717 Hellosztok, ASUS M4N68T alaplapom van integrált hangkártyával (VIA VT1708S HD 8CH) és néha fogja magát a gép, és nincs hang fél napig, aztán visszajön! Próbáltam már frissíteni a hangkártyát, változás nem történt! Ötlet valakinek? -
#31716 Ha otthonra vennéd akkor dobozos Home Premium-ra szavaznék, otthonra elég szokott lenni. -
#31715 Nem. Nincs Group Policy, nem lehet tartományba rakni, ezenkívül nem tudom mi hiányzik belőle. -
#31714 tényleg :D
Az megoldható hogy a home premium olyan legyen mint a Prof? mármint feltudom azokat a progikat telepíteni ami hiányzik? :)
Szal olyan legyen mint a Proffessional. -
#31713 Jaaa :) Az úgy reálisabb. :D -
#31712 a dobozosra értem a premiumot, lehet hogy az OEM professionalis volt :D -
#31711 Ha a dobozos annyi mint az OEM akkor is a dobozost érdemesebb :) -
#31710 Lehet premiumot láttam :D -
#31709 Az MSN-t Zap messenger töröld le mert csak ez hozza le teljesen -
#31708 Dobozost vegyél, mert azt a következő akárhány gépedre tudod telepíteni. -
#31707 nem írták el, legalább is dobozos volt ráírva, és nem olyan fehér valamibe volt becsomagolva mint az OEM -
#31706 Dobozos prot 31k-ért? Nem elírás az? Dobozost érdemesebb, mindegy milyen verzió mert szerzel telepítőt és 32bit/64bitet is lehet vele aktiválni. -
#31705 Hali
Az MMben láttam két féle Win 7 et nem nagy árkülönbséggel.
31000FT egy dobozos professionalt és egy 32000FT OEMt ami 64bites professionalis, melyiket érdemes megvenni? -
#31704 c:\Users\felhasználóinév\AppData\Local\Microsoft\Messenger -
#31703 A beállításokat szerintem a registryben tárolja. Szmájlik meg egyéb szarok c:\users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Messenger -
GazCamp3r #31702 Sziasztok. Meg tudná valaki modnani, h a windows-ban hol találom az msn beállításait, meg a tárolt sz.rjait? Uninstallálom Revoval az egészet, majd a C meghajtómon rákeresek a a Live, Messenger, MSN, sajátmailcímem szavakra, és minden ezzel kapcsolatosat letörlök. Mégis mikor újra rakom, jelentkezik be automatikusan, és minden beállításra emlékszik... -.- -
#31701 Paragon nem semmi :) -
#31700 Na ez nagyon tetszik, előfordulhat, hogy szükségem lesz rá.