Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legújabb Office frissítés nektek nem baszta el teljesen az egészet? Nem lehet elindítani egyik programot sem. Már tegnap végigcsináltam a procedúrát, uninstall, kipucoltam mindent, stb, de ma megint letöltötte a frissítést.... kipróbáltam még egyszer, megint rakhatom újra.

Na de a kérdés amiért írok: tudtok ajánlani jó, megbízható, ingyenes, esetleg 64 bites takarítóprogramokat win7 alá? Olyanra gondolok, mint a RegCleaner, és a magyar Pucoló. Csak ezeket nem akartam win7 alá feltenni, mert nem oda készült, hátha nem kompatibilis. De már kezd kicsit lassulni a rendszerem, szóval kéne takarítani. Egy normális registry takarító, egy fájlrendszer takarító kéne, esetleg egy ilyen tweak program, amivel bele lehet nyúlni a beállításokba (mint az XP-antispy vagy valami ilyesmi volt a neve). Keresgéltem google-ben, de kíváncsi vagyok ti miket használtok, mit érdemes feltenni.

bon
Vezérlõpult\Hálózati és megosztási központan találsz minden ilyesmit. A hálókártyák tulajodnságait meg az Adapterbeállíátsok módosítása menüpont alatt találod meg.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
Windows 7-nél azt hogy tudom elõhozni amit Windows Xp alatt a Start->Beállítások-> Hálózati kapcsolatok(beállítások)-kal tudok elõhozni?

Win 7 alatt megörült a routerem.Egyszerûen 4 napja nincs vele net.Ha átlépek XP-re ott van net visszalépek Win7-re már ott is van.Gép kikapcs gép bekapcs win 7 bejön nincs net ,kihúzom routert van net.
Nem tudom mit kéne állítani:(

Egyszerûen nem értem XP alatt miét van Win 7 alatt meg mitõl romlott el:(

Next PC upgrade: 2022

tutituti
ipconfig
Ez lemaradt:

Alagútadapter 6T04 Adapter:

kapcsolatspecifikus DNS-utótag:
Leírás: Microsoft 6to4 adapter
Fizikai cím:00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP engedélyezve: nem
Automatikus konfiguráció engedélyezve: igen
IPv6-cím:2002:c058:6301::c058:6301
DNS kiszolgálók:fec0:0:0:ffff::1%1
fec0:0:0:ffff::2%1
fec0:0:0:ffff::3%1
NetBIOS a TCP/IP felett:Letiltva

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

A router amit kioszt az úgyis fix lesz. Tehát nem a jól megszokott x.y.z ipcím a szolgáltatótól, mert azt a router kapja. Helyette te kapod a 192.168.1.100as címet. Nem lehet hogy csak akkor történik ilyen, ha a laptopon is megy a wifi? Egy ipconfig /all parancsot csinálj már, és mentsd már le képben, aztán töltsd fel valamilyen képmegosztóra, hagy lássuk.
tutituti
Hát megint elõjött.Tehát megpróbálom manuálisan.De az nem gond ha nem fix ip-m van, hanem dinamikus?

bon
64bit-nek és elég 40gb.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Minden frissítést érdemes felrakni, nem saját szórakoztatására adja ki a Microsoft, hanem legtöbbször komoly biztonsági réseket javítanak.

bon
Én megpróbálkoznék a hálókártya adatainak kézzel történõ megadásával, így a dhcp kiszolgáló megkerülhetõ.

nandorb
az Uj update-eket erdemes felrakni amik tegnap jottek ki?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

sunlight
Bõven elég neki

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

fery02
Sziasztok, Win 7 64 bit-es verziónak 50 giga szabad helyet adtam.
Másik gépre már csak 32 bitest telepítenék. Annak elég lenne mondjuk 40 giga? Csak mert abba sokkal kisebb a vinyó.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

tutituti
Ok megpróbálom.Köszönöm.

Hálókártya beállításai mindenhol automatikusak? Tehát se ip, se alapértelmezett átjáró, se hálózati maszk ne legyen megadva.
tutituti
Ez az eseménynapló

Szint Dátum és idõ Forrás Eseményazonosító Feladatkategória
Hiba 2010.04.14. 15:52:08 Microsoft-Windows-Dhcp-Client 1002 Címkonfigurációs állapotesemény A(z) 0.0.0.0 DHCP-kiszolgáló elutasította a(z) 0x001BFC2FD6EA hálózati címû hálózati kártya 192.168.1.100 IP-címbérletét (a DHCP-kiszolgáló DHCPNACK üzenetet küldött).

XP-s laptopon nincs.

Meg kellene nézni hogy a win7es gépnél van a gond, vagy a routerral. A xp-s laptopon nincs gond? Eseménynapló ír valamit, vagy a router logja?
tutituti
Sziasztok.
mivel már nem tudok mit kitalálni,segítséget kérek.
Van egy win7 ultimate(x86) amire rá van kötve egy TP-link(tl-wr542G)Wifi router.Ezzel van megosztva a net.A Laptop(Hp pavilion6700) ami használja a netet azon WinXp van.

Namármost.A probléma az,hogy friss win7 telepítés után pár héttel az internek pacsolat az asztali pc-n elkezd megszakadozni,és ez egyre gyakrabban.Lassan már 10 percenként.Úgy tudom visszahozni a netet,ha kihúzmo a modemet és a wifi adaptert is.Tehát mindent kikapcsolok.A nem Gyõri Vidanet kábelnet.

Próbáltam kikapcsolni a TCP/IPv6-ot,volt router driver frissítés,hálózati kártya frissítés.A problémám az,hogy régebben amikor Xp volt fenn,akkor nem volt ez a probléma.
Elõre köszönöm a megoldást.

aate
Watu ,mostanáig még az automatikus frissítések között nem jött le.

aate
Jobb oldalon ki is írja mikor telepíted a frissítést:

srácok.. alaplapot cseréltem a gépbe meg procit. elötte müködött win 7 alatt a cod4.most nem.. ki irja hogy a müködése leállt. single player megy..multi nem. kétszer raktam újra a játékot.. meg egyszer a windows-t.. mi lehet a gond? XP-n müködik

Cowie
Ok. Köszi. Én is így gondoltam, csak kellett a megerõsítés. :)

lck
Igen.
Esetleg ha biztosra akarsz menni az XP telepítésének idejére lehúzod a win7-es winyót. Akkor tuti külön lesznek. Utána biootoláskor a biosban, vagy jobb alaplapoknál gyorsbillentyû ( nálam F11 )hatására kiválaszthatod hogy melyik rendszer induljon.
Cowie
Sziasztok!

A következõ kérdésem van:
A gépembe 3 db különálló HDD van. Most Win7 fut rajta. Szeretnék XP is használni, de nincs kedvem újra rakni az egészet. Ha egy fizikailag külön álló HDD-re felrakom az XP-t és pl. BIOS-ba beállítom hogy arról bootoljon akkor mûködni fog?

köszi

bon
Nem láttam közte, amúgy már tegnap elérhetõk voltak az e havi frissítések. A száma: KB971033

Mi a kódszáma a Watu-nak? Mert ma jött egy csomó frissítés,nehogy közte legyen véletlenül.

Sziasztok. Nekem egy olyan problémám adódott, hogy amikor kilépek az anno 1404-bõl akkor ki írja, hogy a win 7 a számítógép lassulását észlelte ezért ki kapcsolom-e az aerot és másik szín összeállítást használok vagyis felajánl három lehetõséget:
-azonnal váltok színösszeállítást
-nem váltok de a win7 figyelje hogy tovább lassul-e a rendszer
-nem érdekel, nem váltok

Eddig nem volt ilyen gondom, szerintem a gépem sem túl kevés hozzá (ati 5850,4magos proci,4giga ram). A segítséget elõre is köszönöm.

Evin
Lehet, arra van a kompatibilitás mód. Az esetek 90%-ban mûködik is.

RETROB0Y
Majd azokhoz a programokhoz kell, amit .Net4-en fejlesztettek. De az lesz kb fél/egy év múlva ha lesz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Köszönöm szépen, mûködött az elsõ Unlocker! :) Egy kicsit elbambultam a múltkor a progi telepítésével kapcsolatban, azért nem mûködött! :) Na de van ilyen! Még egyszer köszönöm!!! :)
aate
A meghajtót vagy mappát vedd saját tulajdonba,az engedélyeket módosíthatod:
Fájl vagy mappa saját tulajdonba vétele :
Nyisd meg a Windows Intézõ alkalmazást, majd keresd meg azt a fájlt vagy mappát, amelynek tulajdonjogát át szeretnéd venni.
Kattints a jobb gombbal a kívánt fájlra vagy mappára, kattints a Tulajdonságok parancsra, majd kattints a Biztonság fülre.
Kattints a Speciális gombra, majd kattints a Tulajdonos fülre.

bon
Mert nem vagy teljes jogú Rendszergzada alapból, és feltételezem c: meghajtóról törölsz amit véd a rendszer.

az mért van win7-em van és ha törlök le vmit akkor állandóan kirja h rendszergazda kell hozzá..., pedig más felhasználó fiók nincs is
bon
Biztos fent lesz Update-n és majd az esetleg érintett programok feltelpítik maguknak.

A mire jó kérdésre válasz: link

RETROB0Y
NET Framework Version 4.0 ezt érdemes felrakni?

Mire jó 1általán?

Vagy majd fenn lest Windows Updaten?

sunlight
Ha az nem jó próbáld ezt:Unlocker

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

Köszi, megnézem :)
Bár szerintem ezt már letöltöttem egyszer :S
fery02
Nem lehet rajta játszani - > "ez így semmi" <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

unlocker 1.8.9

ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

bon
Azért erõs túlzás, hogy "így egy semmi" a Virtual pc, elsõ sorban céges használatra találták ki (ahol nem kell direct3d), pl. nálunk a gazdasági irodán nagyon jól használható régi dos-os programok futtatására, vagy számomra programok tesztelésére.

ppm segített, köszi a tippet!

xp alatt sem lehetett korrektül futtatni a win95/98-ra optimalizált programok java részét... minden átállásnak vannak ilyen nehézségei.

Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani egy olyan Unlocker-t, ami elfut Win7 alatt is? A Win7 újrarakásáig minden rendben volt, viszont most (talán a frissítések miatt) bár felmegy Win7-re, de használhatatlan... Pedig hasznos program! Eddig mindig bevált! Elõre is köszönöm!
Shep
Kösz, de akkor marad a normál xp. Nem értem miért nem lehet a régi programokat win7 alatt futtatni :(

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Miért, megkérdeztem tök normálisan ,hogy ugyanaz-e, mint a VPC, megkaptam a választ amit megköszöntem és leírtam ,hogy ez így egy semmi, ami nem mellesleg igaz is. Erre jött a beszólogatás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evin
Ha Virtuális XP-n 3D kell, akkor ott a Vmware.
Kipróbáltam rajta egy játékot; nem volt túl jó, de egész korrektül vitte.

Nem játszani akartam, csak kíváncsi voltam mit bír!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

[HUN]FaTaL
Nem is kell, de fikázás elõtt azért nem árt tájékozódni...

http://goo.gl/gd6Zi5

Shep
Ja csak én nem ebben a topicban élek és nem win7 hírekkel és infokkal kelek és fekszek.

Pedig nem elõször volt róla szó...
Shep
Most hallottam elõször szóval ...

[HUN]FaTaL
paragon partition manager vagy linuxcd stb.

http://goo.gl/gd6Zi5