Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de a kérdés amiért írok: tudtok ajánlani jó, megbízható, ingyenes, esetleg 64 bites takarítóprogramokat win7 alá? Olyanra gondolok, mint a RegCleaner, és a magyar Pucoló. Csak ezeket nem akartam win7 alá feltenni, mert nem oda készült, hátha nem kompatibilis. De már kezd kicsit lassulni a rendszerem, szóval kéne takarítani. Egy normális registry takarító, egy fájlrendszer takarító kéne, esetleg egy ilyen tweak program, amivel bele lehet nyúlni a beállításokba (mint az XP-antispy vagy valami ilyesmi volt a neve). Keresgéltem google-ben, de kíváncsi vagyok ti miket használtok, mit érdemes feltenni.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Win 7 alatt megörült a routerem.Egyszerûen 4 napja nincs vele net.Ha átlépek XP-re ott van net visszalépek Win7-re már ott is van.Gép kikapcs gép bekapcs win 7 bejön nincs net ,kihúzom routert van net.
Nem tudom mit kéne állítani:(
Egyszerûen nem értem XP alatt miét van Win 7 alatt meg mitõl romlott el:(
Next PC upgrade: 2022
Ez lemaradt:
Alagútadapter 6T04 Adapter:
kapcsolatspecifikus DNS-utótag:
Leírás: Microsoft 6to4 adapter
Fizikai cím:00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP engedélyezve: nem
Automatikus konfiguráció engedélyezve: igen
IPv6-cím:2002:c058:6301::c058:6301
DNS kiszolgálók:fec0:0:0:ffff::1%1
fec0:0:0:ffff::2%1
fec0:0:0:ffff::3%1
NetBIOS a TCP/IP felett:Letiltva
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
Másik gépre már csak 32 bitest telepítenék. Annak elég lenne mondjuk 40 giga? Csak mert abba sokkal kisebb a vinyó.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szint Dátum és idõ Forrás Eseményazonosító Feladatkategória
Hiba 2010.04.14. 15:52:08 Microsoft-Windows-Dhcp-Client 1002 Címkonfigurációs állapotesemény A(z) 0.0.0.0 DHCP-kiszolgáló elutasította a(z) 0x001BFC2FD6EA hálózati címû hálózati kártya 192.168.1.100 IP-címbérletét (a DHCP-kiszolgáló DHCPNACK üzenetet küldött).
XP-s laptopon nincs.
mivel már nem tudok mit kitalálni,segítséget kérek.
Van egy win7 ultimate(x86) amire rá van kötve egy TP-link(tl-wr542G)Wifi router.Ezzel van megosztva a net.A Laptop(Hp pavilion6700) ami használja a netet azon WinXp van.
Namármost.A probléma az,hogy friss win7 telepítés után pár héttel az internek pacsolat az asztali pc-n elkezd megszakadozni,és ez egyre gyakrabban.Lassan már 10 percenként.Úgy tudom visszahozni a netet,ha kihúzmo a modemet és a wifi adaptert is.Tehát mindent kikapcsolok.A nem Gyõri Vidanet kábelnet.
Próbáltam kikapcsolni a TCP/IPv6-ot,volt router driver frissítés,hálózati kártya frissítés.A problémám az,hogy régebben amikor Xp volt fenn,akkor nem volt ez a probléma.
Elõre köszönöm a megoldást.
Esetleg ha biztosra akarsz menni az XP telepítésének idejére lehúzod a win7-es winyót. Akkor tuti külön lesznek. Utána biootoláskor a biosban, vagy jobb alaplapoknál gyorsbillentyû ( nálam F11 )hatására kiválaszthatod hogy melyik rendszer induljon.
A következõ kérdésem van:
A gépembe 3 db különálló HDD van. Most Win7 fut rajta. Szeretnék XP is használni, de nincs kedvem újra rakni az egészet. Ha egy fizikailag külön álló HDD-re felrakom az XP-t és pl. BIOS-ba beállítom hogy arról bootoljon akkor mûködni fog?
-azonnal váltok színösszeállítást
-nem váltok de a win7 figyelje hogy tovább lassul-e a rendszer
-nem érdekel, nem váltok
Eddig nem volt ilyen gondom, szerintem a gépem sem túl kevés hozzá (ati 5850,4magos proci,4giga ram). A segítséget elõre is köszönöm.
RETROB0Y
Majd azokhoz a programokhoz kell, amit .Net4-en fejlesztettek. De az lesz kb fél/egy év múlva ha lesz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fájl vagy mappa saját tulajdonba vétele :
Nyisd meg a Windows Intézõ alkalmazást, majd keresd meg azt a fájlt vagy mappát, amelynek tulajdonjogát át szeretnéd venni.
Kattints a jobb gombbal a kívánt fájlra vagy mappára, kattints a Tulajdonságok parancsra, majd kattints a Biztonság fülre.
Kattints a Speciális gombra, majd kattints a Tulajdonos fülre.
A mire jó kérdésre válasz: link
Mire jó 1általán?
Vagy majd fenn lest Windows Updaten?
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
Bár szerintem ezt már letöltöttem egyszer :S
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kipróbáltam rajta egy játékot; nem volt túl jó, de egész korrektül vitte.
Nem játszani akartam, csak kíváncsi voltam mit bír!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.