Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek mik lehetnek? Sehol se talál hozzájuk drivert

bon
Nem hiszem, hogy a google nem dobta ki a találatok között a legcélszerûbb megoldást a megvásárlást. Crackelési lehetõséget nem fogok közé tenni a faq-ban, Szintén nem hiszem el, hogy nem dobot ki semmi találatot a google crack-re.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Üdv srácok, egy jó órányi googlejáték után se jövök rá mit tudok tenni reinstall helyett ha lejár az aktiváció. Már úgyértem a 120 nap totál. Van még 2. 😊 Itt a FAQ-ban se találtam. Vhol olvastam egy registris buheráció, de sajna az se jött be. Tudnátok vmi tippet adni? ELõre is köszi! 😉
Windows 7 topik... amúgy meg ott a google keressél, tölts, írd ki, és meg van oldva.
ajem kisa
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem, van nálam egy laptop amin elvileg vista business oem van, a hátoldalán rávan ragasztva a serial...csakhogy a gép nemreagál semmire (még csökkentettben sem)...mindegy, nemez a lényeg, hanem ezzel a vistával kellene valamit kezdenem, és nincs hozzá lemez amirõl ujrarakhatnám a rendszert...szal mindenképpen uj rendszer kellene és ha van rá mód akkor vista b.-t kellene visszatolni rá a gazdájának...
A MS oldalánnézegettem, de letölteni nemtudom, csak megvenni, de mivel ezen van serial, nemkéne kifizetni egy rendszert ujból (a gazdája ragaszkodik az eredetihez)...
Valaki tudna adni tanácsot ezzel kapcsolatban?
Köszi!

Nálam is volt hasonló, és telepítés után, mikor betöltött egy flash lejátszót engedélyezni kellett annak mindenkori használatát (azt hiszem az információs sávon). Utána már rendben volt.
bon
Én azért megejtenék egy fasl test-et itt: link úgyanis semmi se blokolja a flash-t, alapból.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

serkov
Hello! Most raktam fel win 7-et szeretem minden oks vele CSAK! Bizonyos oldalakon van flash player animáció, lejátszó stb... na ezek nem mûködnek! Mi blokkolhatja? Természetesen telepitettem a legújabb flashplayert, java-t stb.. valaki vmi segítséget esetleg?

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

DarkSector
igen mert csak azt látsz rajta, amit a MONITOR képernyõ asszem jobb szélén legalább az adott ablak felét áttolod, és ekkor megy ki a tv-re asszem mindjárt full nagyba...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

azt hiszem megértettem.Bejött.köszi szépen.
Huhu, ez egyenlõre magas.Kezdjük ott, hogy ugye bedugom a kábelt a gépbe.Mit csináljak a képernyõfelbontás részben?A tv-n az egeret sem látom, bár az elõbb már bejött egy ablak,de fogalmam sincs, hogy hogy vittem oda.
bon
Ja amúgy asztalkiterjesztés van bekapcsolva nálad és ha megfogod a használt ablakot és áthúzod a másik képernyõre akkor egybõl ott lesz használható.

bon
Jobb gomb/képernyõfelbontás és a több képernyõ nevû legördíthetõ lista ami neked kell.

Hi!

A PC-t összekötöttem hdmi kábellel a tv-vel és csak a hátteret látom a tv-n.Mit csináljak, hogya tv-n bejöjjön,ami a gépen megy?Köszi szépen.
Amúgy kösz mindenkinek aki segített!

Az aux kábeled a line outba van dugva? Amúgy win7nél azt kell tudni, hogy amelyik kimenetet akarod használni annak kell alapértelmezettnek lennie.
VVAAAN HANG!!!4 5-6 óra kínlódásnak meglett az eredménye! Tegnap este 5-6 óra fele kezdtem el formatálni, és egy új merevlemezt berakni és eddig tartott!

van egy realtek audio managerem, ott van egy csomó beállítás.

Nekem aux kábellel van rákötve a hifimre, line out -on legyen?

Félig már sikerült, gondoltam hogy eltávolítom az alaplap driver, és leszedek egyet. Le is töltöttem, és egy audio driver volt benne ami jó is volt, fel is ismerte, most már az van kiirva hogy realtek az eszközkezelõnél.

Viszont hang az továbra sincs.

bon
Egy pontos alaplap típust írjál már.

Próbáltam. Ez azt írja ki:
Nem található a jelen eszközmeghajtó programcsomag által támogatott eszközmeghajtó.

Az eszközmeghajtóban sem volt sárga jel.

bon
Miért 17gb-os partícióra telepítetted? Az már Vista-hoz is kevés volt, 40gb az ajánlott, a winsxs csak hízni fog az idõvel.

bon
Vezérlõpult/rendszer/eszközkezelõben rendben vannak a hardverek? Nincs felkiáltójeles?

bon
Realtek oldalán lévõ drivert próbáltad már? link

bon
Ha rendszert szeretnél telepíteni akkor igen, amúgy nem.

lck
NEM.
winsxs mappát törölhetem a windows folderjából???? Mert 8 gigát elfoglal és kellene a hely mert csak 17 gigás a partíció.

A hangerõszabályzóra jobb-klikkeltem -lejátszóeszközök, és csak fejhallgató van ott, miközben rá van kötve a hifimre, egy aux-kábellel. Ez normális?

helló!

Windows 7-em van és nincs hang a gépemben, eddig xp volt, de az a driver most nem mûködik. Kb 3 órája kínlódok vele. Rengeteg drivert letöltöttem , de nem használ.
Vagy azt írja hogy a windows nem ismeri a gyártót, és hiába megyek a folytatásra, megáll a telepítés, vagy azt írja hogy olyan driver nincs.

Windows 7 ultimate verzióm van.
A hangkártyám:
Realtek ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller PCI

A számgépnél az eszközkezelõ azt írja a hangkártyáról hogy High audio definition.

A hangerõ ikon kinn van az asztalon, be is lehet állítani hangerõt.

Ok köszi a segítséget!😊

Asztalon jobb egérgomb - Személyre szabás - Képernyõkímélõ - Bejelentkezési képernyõ elõl vedd ki a pipát. Ha nincs ott pipa, akkor nem kell azzal foglalkozni.

Majd a Vezérlõpult - Energiagazdálkodási lehetõségek - Amelyik ki van jelölve, a mellett a Séma beállításának módosítására kattintasz - Speciális energiaellátási beállítások módosítása - Jelszókérés ébresztéskorhoz Nem-et raksz.
Sziasztok
Van egy kis gondom a win 7-el, mert ha itthagyom 10 percre a gépet akkor zárolja magát és egy kis kép jelenik meg! Hogy lehet megoldani, hogy automatikusan ne zárolja magát a win? Help!!!

Firerock
nekem nemmegy😞

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bon
Letöltöd kézzel a legújabb változatott. Ami a 2.1.1.1, most szedtem a nokia oldaláról és gond nélkül feltudtam telepíteni a régebbi változatra, Rendszergazdaként futtatva.

Firerock
már indiítottam rendszergazdaként,Xp kompatibilátásabn,letöröltem visszaraktam és ugyanaz

Firerock

Firerock
elvileg a legújabb van fennt 2.1.1.1 de frissíteni akar,
valahoyg nem lehetne kikerülni hogy fel leheessen rakni a szofvterfrissítést anélkül hogy frissíteni az Ovi Suite-ot?

bon
A legújabb Nokia Ovi proginak jónak kellene lennie, nekem is fent van és másnak is telepítettem, de eddig még nem volt gond vele.

Mert gondolom magának a programnak van külön drivere, amit a win7 nem komál. A progi a legújabb? Valahol nem írnak win7 kompatibilitásról?
Firerock
nem találtam drivert sehol hozzá
de most jó,csak ha felrakom azt a progit akkor leszs szar
érdekes...
a múltkor a webkamomat se akarta felrakni,azóta sem mûködik,hasonló indokkal

Akkor újra megkérdezem, drivert raktál hozzá? Vagy hagytad hogy a windows pakoljon fel valamit? Esetleg nem win7es driverrel erõszakoltad meg a rendszert?
Firerock
lehet kicsit off:
Hsz1:
nem volt valakinek olyan hogy a windows nem ismerte fel rendesen a telefont?
Win7,és valami nem digitálisan aláírt illesztõprogramra panaszkodik,már a tököm teli van vele,segítsen már valaki légyszi
az elõbb még ment mostmeg már szar:S

Hsz2:
most csináltam egy system restore-t mert az ovin nem tudom frissíteni a szoft.ot mert frissítés kéne a progihoz de ha rámegyek akkor hülyeségeket csinál,aztírja hoyg már 65megát letöltött a 17bõl és úgymarad,aztán újrakezdi és így tovább
5let?

Hsz3:
rájöttem miért nem ismeri fel
csináltam rendszervisszaállítást,jóvolt
de ahogy felrakom rá a Nokia softwer updatert és újra kell indítani rögtön elbaszódik
5let?a legjobb lenne ha tudnám frissíteni az Ovi Suite-ot

Drivert felraktad hozzá?
Köszi BON! Mûködött a leírás!

<#worship>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Firerock
segítsetek légyszi

Köszi, több kérdésem nincs már.😊

bon
Vezérlõpult\Képernyõ

Firerock
heló
nem volt valakinek olyan hogy a windows nem ismerte fel rendesen a telefont?
Win7,és valami nem digitálisan aláírt illesztõprogramra panaszkodik,már a tököm teli van vele,segítsen már valaki légyszi
az elõbb még ment mostmeg már szar:S

És még a dpi-t nem tudom hol lehet beállítani! Xp-n tudtam volt 96 dpi, stb. Help!!!