Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
bocsi
sziasztok!
virtual xp mode-ban lehet telepíteni nyomtatót?
és ha igen lehet vele win 7-bõl is nyomtatni?
jocipapi
virtual xp mode-ban lehet telepíteni meghajtót?
és ha igen lehet vele win 7-bõl is nyomtatni?
jocipapi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Felmerült egy problémám, amire sajnos nem találtam megoldást sehogysem a guglival.
W7- nél mikor hibernálásba kapcsolom a gépem, akkor látszólag hibernál, elsötétül a képernyõ, a monitor kikapcsol de a gép még zúg egy ideig, utána az is kikapcsol.
Aztán indításnál (power gomb megnyomása) rendesen újraindul, megjelenik a bios post menü, meg minden diagnosztika, és mikor a winyóról töltené a rendszert akkor írja ki, hogy resume windows, és onnantól folytathatom a a munkát az elmentett rendszerállapottal.. én úgy tudom a hibernálás az azt jelenti, hogy egybõl folytathatom a munkámat, nem kell megvárni semmi diagnosztikát... mert így nem sok értelme van, csak pár mp- et nyerek. Az igazán hosszú folyamat a windows indítása elõtti diagnosztikák.
http://goo.gl/gd6Zi5
nálam szépen látszodik minden.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Te sem tudod mit lehet kezdeni a gondommal ? (Windows Live Communications Platform)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A fél óra csak tipp volt, mindig sp-s telepítõt használtam.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De csak egy kérdés, XP sp3-nál mennyit is kell várni, hogy frissüljön? többet mint fél órát.
Jobbnak tartom az sp1-es telepítõt mert akkor nem kell fél órát várni míg frissíti magát a win.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
win7 64 bit-eshez milyen komplett internet security-t ajánlanátok?
Régebben volt fent kaspersky-m, elég jó volt. Céges gépek lesznek, szal vmit úgyis kell venni.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
/*WTF?!*/
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Egy probléma megoldásával kapcsolatban kérném a segítségetek!
Adott egy asus x50sl típusú laptop. A problémát a helyes audio driver jelenti. Legalább 5 drivert próbáltam ki és a (beépített) hangfalam erõsen búgott tõlük, Windows 7 Home Premium 32-bit az oprendszer, és eddig nem találtam megoldást. az alap driver amit felrak az is rossz, szóval ha vkinek volna vmi használható ötlete azt megköszönném!!
Saor Alba
Ezzel a power4gear technológiával egész sokáig bírja az akku.
Köszöntem szépen mindent.
Usb pnp sound device van feltelepitve 6.12-es
Ja és ami még szintén nem elfelejtendõ, mondjuk nem teljesen tartozik ide, de a hordozható gépekben használt processzorok legtöbbször gyengébbek mint az asztali gépekben megtalálható azonos órajelûek.
Tiltsam le, le lehet? És ha igen akkor hol tudom megtenni?
Nem nagyon õrülnék ha mindig pörgetné a procit ilyen nagy %-ban.
Régebben, amikor még játszottam gépen (asztalin), nézegettem a systemrequirementslab oldalát, ahol írta h CPU: 2.6GHz, rated at 5.2 GHz (ami korrekt, tekintve h az asztali pc-mben egy E6750-es, C2D-s, magonkénti 2.6 GHz-s sebességû processzor van).
Gondoltam megnézem a lapossal is, és ezt dobta ki:
CPU Speed
You Have: 2.19 GHz Performance Rated at: 3.6135 GHz
Ami ugyan nem magonkénti 2.2 GHz-t jelent, de többet mint 2.2 összesen.
Szóval ez mit jelent?