46641
-
Noodlee #35564 Nekem nem a bejelentkezés kéne, mert olyanom nincs.
Én arra a képre gondoltam, amit akkor tesz be háttérnek, amikor kiírja, hogy 'üdvözöljük". -
#35563 Asztal megjelenítése a jobb szélére költözött. -
Noodlee #35562 Start menü - kikapcsolás/újraindítás választóval is kéne kezdenem valamit, mert az is gagyi így. Nem lehet valahogy ezt is módosítani?
-
#35561 Logon Changer nevezetű programmal egyszerűen lecserélhetjük a Windows 7 bejelentkező képernyőjét egy általunk választottra.> Link
-
Noodlee #35560 Pér újabb hülye kérdés:
Az üdvözlő képernyőt hogy tudom kikapcsolni, vagy rosszabb esetben lecserélni? Baromi xarul néz ki az az elmosódott táj.
Asztal megjelenítése ikont nem lehet valahogy elhelyezni a tálcán, ahogy az XP-ben is volt?
Láttam valahol egy képet, ahol a start menü ikonja, és a tálca is máshogy nézett ki. Ezt alapból tudom állítani, vagy valami extra kütyü kell hozzá? -
#35559 Igen látom :P ( már szemüveg kell ) -
#35558 A mellékelt kép alapján az optikai meghajtója hazsnálja a D betűt. -
#35557 Lehet valamelyik usb eszköz használja azért nem látod. -
#35556 Marad így, nem zavar sok vizet, csak gondoltam megemlítem.
De kösz a választ. -
#35555 A "D" betűjel már használatba van, cseréld ki a d-t másra, majd utánna kitudod választani. -
TomBond #35554 Mióta átköltöztettem a rendszert, azóta valahogy keletkezett egy Q "partícióm". Ez azért (is) érdekes mert mérete nincs, és sem a beépített lemezkezelő nem látja, sem a külső particionáló programok. -
#35553 Semmit, egyszerűen nem ajánlja fel a betűjelet.
-
#35552 Mit írt a rendszer hibának? -
#35551 Ha már így felmerült, kb 1 hónapja tettem újra a lapost és D betűjellel nem láthattam el a nem-rendszer partíciómat. -
Noodlee #35550 Közben már meglett, köszi :)
Kicsit még kavalkád nekem ez a 7-es, de majd csak belejövök. -
#35549 Pedig ott van ahol eddig is megtalálható volt valamennyi Windows-ban: Vezérlőpult\Felügyeleti eszközök\Számítógép-kezelés\lemezkezelés, jobb gomb a meghajtón meghajtóbetűjel és elérési út módisítása -
Noodlee #35548 Hiho!
Hol tudom átállítani win 7 alatt a CD-rom betűjelét?
Szinte semmit nem találok meg benne :D -
#35547 részemről:
puciolásra:
ccleaner
defragra meg:
PerfectDisk (fizetős, de meg lehet oldani hogy ne legyen az)
jobb mint a többi mert van benne boot-time defrag. + tök automatára is állíthatod.
Az Advanced System Care szerintem nem túl megbízható.
-
#35546 Nem mert ez még csak béta. A plug-in egyelőre csak technikai előzetes, így lehetnek (sőt, vannak is) benne hibák! -
#35545 Hi
IE9-hez érdemes felrakni a WebM plugint?
-
RYO21 #35544 Kössz szépen mindenkinek!!! -
#35543 Próbáld ki ezt : Win 7 manager Elég jól javítja a win 7 hibáit. A media playert is. -
#35542 Szerintem szerez egy telepítő lemezt és frissíts akkor kijavítja ,és nem veszik el semmi. A recovery egyszerűbb megoldás de mindent vissza állít alap helyzetbe, ebben az esetben mentsd ki az adatokat és a programokat is újra kell telepíteni. -
deblacika #35541 VAGY!
hogyan készíthetnék a recovery partíciomrol egy recovery lemezt?amivel ujra tudnám telepíteni a két hibás programot??? -
deblacika #35540 Üdv!
Windows 7 Home premium rendszerem van, és ujra kéne telepítenem a media centert, és a media playert, mert nem jól működik ez a két progi.
hogyan tudnám teljesen ujra telepíteni a programokaqt?????
előre is köszönöm a segítségeteket!!! -
#35539 Advanced System Care? -
#35538 Defragra a beépített vagy iobit smartdefrag (ingyenes). -
#35537 Töredezettség mentesítésre szerintem a beépített jó. -
#35536 Nem. -
#35535 Nem, ráfrissít. -
simonl #35534 Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy az IE9 telepítése előtt kell e törölni az IE8 -at?
Köszi -
#35533 Advanced System Care pro ehhez van töredezettségmentesítés is. Okosság is van hozzá a neten -
RYO21 #35532 Üdv!
Lenne két kérdésem. Melyik a legjobb rendszerpucoló program windows 7-re?
Illetve töredezettségmentesítésre melyik progi a legmegfelelőbb? -
#35531 Köszi most már működik. -
#35530 Juhhúúú! Köszi! Király vagy!
Működik. Nem gondoltam volna, hogy ennyire elqrták. A leírásból kiderül, hogy csak a 64 bites rendszereknél van ez a hiba. Egy ilyen tök egyszerű dologhoz külön progit kelljen maszekolni.....
Lényeg, hogy működik.
Köszi még 1x. -
#35529 Próbáld ki ezt : PDF fájlok bélyegképek fix -
#35528 Hy. Köszi a választ, ezt már régebben kipróbáltam de sajna ez minden másnál működik csak PDF-nél nem. Egyéb ötlet? -
#35527 uh az gáz mert hd-nál nincs hangszóróban hangom....:S -
#35526 Lehet hogy ugyanaz, csak éppen a komplett hangrendszer van kicserélve a win7ben. :D
AC97-tel asszem nem megy, integráltak közül a HD audioval működik, meg néhány újabb sbvel asszem. -
#35525 nekem eszközöm ua mint xp-n volt...csak oprendszer más.
ac97