46641
-
#35644 Chromot használok, de ott ilyen esetben törlöm a jelszót és újra engedélyezem. -
Noodlee #35643 Asszem valamit elnyomogattam, a nagy win 7 megismerésben.
Firefox nem jelentkezik be az oldalakra, holott elvan mentve a jelszó. -
#35642 Akkor passz, nálam jól működik. -
Noodlee #35641 Konkrétan ez az, amiről beszéltem :)
Sushi's Drive Info -
#35640 Próbáld ki ezt : sushis-driveinfo
-
Noodlee #35639 Most meg 4x is elindította :)
Semmi extra, csak a meghajtók szabad helyét mutatja. -
#35638 Melyik? Ha dátum ,idő vagy időjárás akkor a területi beállítás lehet rossz.
Egyébként az ms alkalmazások elég gagyik keress másikat. -
Noodlee #35637 Lehet nézek azért majd másikat, de Semmi probléma nincs vele.
Amúgy a microsoft oldaláról letöltött minialkalmazással viszont van :P
Induláskor nem igazán akar betöltődni. -
#35636 Acd See 5. szerintem nem teljesen win 7 kompatibilis azért van ott a pajzs,próbálj meg egy újabb verziót. -
#35635 Nem vagy teljes jogú admin, és ez így is jó, védi a felhasználót. -
#35634 pl. Syamntec Ghost vagy Acronis true image programot tudom ajánalni erre a célra, de a beépített biztonsági mentés és visszaállítás program is jó erre a célra. Sima másolás nem jöhet szóba. -
#35633 Vista óta alapból nem vagy teljes jogú felhasználó ! -
#35632 Ha a programot rendszergazdaként telepíted akkor valószínű nem lesz ott.
(Setup futtatása jobb egér gomb rendszergazdaként.)
A tálcán rakd a helyére a rögzített programokat majd zárold. Igy kell kinézni, látszik melyik van nyitva melyik nem.
-
Noodlee #35631 Egyedüli felhasználó vagyok, és így rendszergazda is.
Miért kéne nézegetnem azt a pajzsot minden második ikonon.
Biztos megoldható, hogy ne legyen ott a pajzs. -
#35630 Itt nézz körül:
http://7win.honlapepito.hu/
Nem tudom van-e egyáltalán megoldás rá, de szerintem megszokható a dolog. -
#35629 Sehogy. Azt jelenti, hogy a program csak adminisztrátor jogosultsággal futtatható. -
Noodlee #35628 Újabb hasfájás:
A tálcán rögzített ikonokat nem lehet valahogy rögzíteni a bal oldalra, amolyan XP stílusban?
Pl. itt a Firefox nincs megnyitva, és így 2 megnyitott program között van az ikonja. -
Noodlee #35627 Néhány ikonom sarkában van egy kis pajzs, ami nagyon bacca a szemem.
Valami kompatibilitási gondja van asszem, vagy ilyesmi.
Ezt hogy tudom eltüntetni? -
Noodlee #35626 Kiterjesztésekhez tartozó ikonokat hol tudom átállítani?
Hogy pl. milyen ikonja legyen egy jpg, ISO, stb file-nak. -
#35625 Sziasztok! Megoldható, hogy az egyik HDD-ről a Wint átmásoljam a másikra, és gond nélkül fusson aztán ugyanabban a gépben? Gondolom Linux alatt copy-paste nem egészséges, vagy? -
#35624 Feladatkezelőben nézd meg mi használja a memóriát. -
#35623 De a gépen még a cod 2 se megy normálisan, amikor azt simán vinni kéne neki :S -
#35622 Nem kell vele foglalkozni, nálam most 10mb szabad hely van 2gb-ból, ha kell felszabadítja a rendszer. -
#35621 Gyomláld ki az automatikusan feleslegesen induló programokat. Memoria alapból kb : 27-40 % használ. -
#35620 Miért van az, hogy nemek a laptopom Win 7 alatt 1 gigát eszik ?:S 2 gb van a notiba összesen -
Pettersson #35619 Köszi a héten remélhetőleg jelzem, hogy sikerült-e megoldani. ;) -
#35618 Ultimate ei.cfg. Módosítás után ismét iso-ként kell menteni. -
#35617 Akkor nem jól írod ki. Az ,, Iso-t " írd ki ezzel : > Link -
deblacika #35616 nem bootol :S:S:S:S
-
#35615 Ez a program kívállasza az ultimate ISO-ból az összes verziót vagy : a képfájlban találsz egy olyan mappát, hogy Sources. Ebben van az ei.cfg fájl,
Jobb klikk, törlés! És máris írhatod lemezre!
Bootolás után azt a verziót választod, amelyik neked szimpatikus.
-
#35614 Nekem van van ilyen program a gépen (előretelepített win 7 ) : Recovery Manager Program.
Ennek a proginak van egy olyan része "Recovery disk creator" ha nálad is van talán lehet. -
#35613 Pedig elvileg nagyobb verzióra kellene ,hogy frissítsen. Én is csak ugyanarra frissítettem ezért nem tudok választ adni rá.(próbáld meg bootolva is ,meg win alatt indítva is) Vistáról win 7 -re csak bootolva frissít ,mig javítani win alatt indítva bootolva nem ) -
deblacika #35612 és a recovery partícióról lehet telepítő lemezt készíteni?? -
#35611 Még nem próbáltam,de szerintem nem . -
deblacika #35610 csak nem találok home premiumot :S
amit kiirtam, az ultimate, és nem akarja frissíteni , azt írja nem lehet :S
ugyhogy most vadászok home premiumot
de recovery particióról meg lehet ezt oldani valahogy?? -
#35609 Ez hasonló ami anno az Xpben volt javítás mód,tulajdonképpen felülírja a win régi fájljait és kijavítja azt, de minden adat program beállítás megmarad, azért a fontos adatokról -dokumentumokról-képekről készíts másolatot ! -
#35608 Privát üzenet ment, laptopra is lehet, remélem még él a link :) -
deblacika #35607 oké, megpróbálom! köszönöm :) -
#35606 Telepítés > Windows frissítése, ezt válaszd ki, telepítő kulcs - serial számra szükséged lesz !(eltart egy darabig kb 30 -40 perc ) -
#35605 Nem javítást kell választanod! Hanem telepítést és ott frissítést !Ilyenkor megmarad minden program és adat ,csak kijavítja a hibát.