Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Vagy ez:
Solve a problem with Windows 7 beta
An issue with the Customer Experience Improvement Program (CEIP) client in Windows 7 beta is causing Explorer and some MSI-based installers to stop working properly.
To solve this problem, follow these steps:
Click the Start button , click All Programs, and then click Accessories.
Right-click Command Prompt, and then click Run as administrator. In the User Account Control window, verify that Program name is Windows Command Processor, and then click Yes.
In the Administrator: Command Prompt window, type or paste the following text at the prompt:
reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions /va /f
Press Enter to install the solution.
If The operation completed successfully displays, close the Administrator: Command Prompt window to complete this procedure. If "ERROR: Access is denied" displays, repeat this procedure from the top, making sure you clicked Run as administrator in step two.
Hiba történt a számítógépen telepítendõ új frissítések keresésekor.
Talált hibák:
Kód: 80072EFE
nem talált semmi megoldást rá és én sem...
Tudtok még ilyen jó Gadgeteket?
Szeretem ha az egyedi dolgokat.
Mert az eseménynaplóban elég sokszor szerepel piros körben felkiáltójellel ez a szöveg:
"A(z) \SystemRoot\SysWow64\drivers\tandpl.sys betöltését a rendszer blokkolta, mert nem kompatibilis a rendszerrel. Lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával az illesztõprogram kompatibilis verziójának beszerzéséért."
Next PC upgrade: 2022
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Otlete esetleg valakinek?
Rossz lehet a lemez?
Koszonom!
!Forza Ferrari!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Mi lehet az oka annak, hogy tegnap óta a Win7 bootoló animációjánál a kis szines gömbök - melyekbõl összeáll az ablak embléma - a mozgásukban megakadnak? Eddig tökéletesen fluid volt az animáció, most egy pillanatra megakad. 😞(
Kicsit félek, mert egyszerre jelentkezett azzal a jelenséggel, hogy a hl.exe (Steam - CS) többször leállt, crash-elt tegnap, a CS pedig akadozott 30 FPS alatt. "Beszédült" a gép.
Ez a belassulás (de crash nélkül) elõfordul kb 6-8 folyamatos üzemóra után, mintha a ram-mal lenne gond...
Egyéb paraméterek:
RAM: 3,6 Gb (4x1Gb 800Mhz) 32 bites Win7 alatt
effektív használat: üresjárati kb 700-800 Mb
átlagos felhasználás mellett kb 1200-1500 Mb.
FireFox Plugin container folyamatos flash tartalom megjelenítés miatt zabálja a ramot, de így is marad neki több mint 2 Gb... ez nem kellene, hogy gondot okozzon (és remélem ezt optimalizálják majd újabb verzióknál).
GPU 48-50 C fokon megy, húzva, két ventivel hûtve (ATI HD6850 OC). Ez normálisak tekinthetõ.
Proci 23 C fokon megy, OC nincs (Athlon 64 X2 5600+ AM2) egy régebbi darab de eddig megbízható volt.
Játék alatt, a CPU alacsony teljesítménye miatt (és a kártya viszonylagos túlereje miatt) 100%-on pörögnek a magok, gondolom szenved, de a hõfok ilyenkor sem megy 26-28 C fok fölé.
Mi lehet a gond?
(elnézést a bõ leírásért, leírtam azokat a faktorokat is amik vélhetõen számít(hat)nak a hibajelenségben)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
De elsõnek a driver frissítés próbálnám meg.
A múlthéten felraktam a számítógépemre a Windows 7 Ultimate X86-t, és akármilyen játékot szeretnék futtatni, nemmegy. Nemindulnak el DirectX hibára. 4-5ször raktam már fel ma a DirectX-et, de még mindig nemmegy semmi sem. Valami ötlet van?😄
I met God. She's black
A minap feltelepítettem egy Windows 7 Professional N SP1 X86-os verziót. A licencet természetesen a DAZ-tól vásároltam , méghozzá az 1.9.7-est. A kérdésem az, hogy ezzel a verzióval nem mûködik?
Mi elonye van a 64bites rendszernek?
Koszi a valaszt!
!Forza Ferrari!
van egy 64bites win7-em , ami egyik pillanatról a másikra nem indult el többé.Amikor indulna a win egybõl a hibajavítási képernyõ jön be ami semmit nem tud csinálni.(nekem úgy tûnik nem is talál hibát)
A winyó rendben van.
van a gépen egy másik vin7(32bit) amit ha elindítok akkor a simán tudok tallózni a másik win7(64bit) partícióján minden okénak túnik.
mi lehet ez a hiba és mi lehet a megoldás arra hogy ne kelljen újratelepíteni?
elõre is köszi
Amd phenom II X4 965 procihoz mar erdemes feltenni a 64bites wondowst?
Vagy hogy megy ez?thx
!Forza Ferrari!