46641
-
Sunaszaft #207 DaemonTools nem megy az igaz! A hibernálást hogyan kell kikapcsolni???
A CPU (AMD Athlon X2-TK53 1.71Ghz) összevissza ingadozik, de alapállapotba rendesen mind XP-be sosincsen! Valakinek ilyen gondja volt esetleg? -
#206 Daemon Tools más fórumok szerint nem.
Ami igen: PowerIso -
strebacom #205 Nem tom a daemon tools pro müködik e rajta, de a GTA4 nem megy fel rá az biztos... -
#204 Ha fent van az XP és ezután teszed fel a Windows 7-et, akkor igen, boot-nál felajánlja a választási lehetőséget. -
Sunaszaft #203 Na hali Lali papi, bocs hogy megin én írok! A kérdésem a következő: Ha felteszem egy new particióra, akkor lesz nekem induláskor, hogy XP vagy Windows 7??? Melyikkel induljon a gép?
Válaszokat előre is köszi!
-
Sunaszaft #202 Oké megvan, csak nagyon lassan jön, 16perc 448KB, 915seedertől! Azér elég vicces nem??? -
Sunaszaft #201 Hát én fenvagyok 1-2 torrentoldalon, nagyobbakon, de sehol sincsen!!! Esetleg valami támpont ami ingyenes torrent oldal vagy valami? -
#200 Torrent. -
Sunaszaft #199 6956-ot le lehet tölteni egyentalán valahonnan?? -
#198 Azzal nem, de crack segít. Nézd meg a belinkelt PDF-file-t, az abban lévő "okosággal" aktiválták többen. (Demonoid fórum) -
#197 Igen, tudom. Töltögettem a Demonoidról de még csak kb. 10 % jött le. -
adsa #196 ti mennyi idő alatt töltöttétek le, mert nekem iszonyú lassan jön... -
Inquisitor #195 Tetszik a háttérképekkel használható slideshow. Hát sajnos nekem most nincs szabad particíóm próbálgatni ... de ami késik ... :) -
dashed_ #194 igen.. alapbol elerheto a superbar, uj startup logo van ,kb ennyi igy hirtelen:)
jah es sajna ezt a verziot mar nem lehet a regi vista beta kulcsal aktivalni.. -
adsa #193 vki próbálta már a 6956-os verziót? -
Inquisitor #192 Már réges rég 6956 van. A 6801 még mindíg a Mileston 3-as egy verziója :) -
#191 Igen, ez így igaz. Azért tituláltam ezt a kiszivárgott verziót(build 6801) pre-beta-nak.
És ez már most is van. -
RYO21 #190 windows 7 beta (nem prebeta) januarban jön majd. -
strebacom #189 -
#188 Egy hasznos PDF oldal ami szinte mindent leír a Windows 7-ről.
(okosságok, screenshot-ok, stb...)
Windows 7 - PDF angol nyelvű -
#187 EZ a Diskeeper 2009 verzió megy a Windows 7-en. -
#186 403 Access Denied. -
Inquisitor #185
[URL=http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?t=80532&goto=newpost]ATi Catalyst Driver for Windows 7 Preview
Catalyst 32-bit Windows 7 Preview Driver
Catalyst 64-bit Windows 7 Preview Driver
Catalyst Windows 7 Preview Driver Release Notes -
#184 Én IOBitet használok Vistan is, szerintem tökéletes, kicsi és ingyenes, így a diskeepert nem tudom miért nem megy :) -
#183 Megy vele, köszi. Bár a Diskeeper-nek is mennie kellene, de nem fontos annyira. -
#182 Próbáld ki az iobit smartdefragot. -
#181 Sikerült valakinek már működésre bírni vaamelyik töredezettségmentesítőt?
Tudom, van beépített, de jobban szeretem az erre specializálódott programokat.
Amit próbáltam: Perfectdisk, Diskeeper.
Nem támogatott platform azt írja. (Kompatibilitásos telepítés sem megy) -
#180 torrent. keress rá. -
#179 sziasztok
honnan lehet letölteni? -
strebacom #178 Az új SilentHill nem indul rajta....valaki próbálta esetleg...a Riddick meg megy... -
#177 Nekem simán ment SMC routerrel. -
#176 nekem minden extra nélkül megy a net SMC routerrel, sőt, még a két xp-s gépet is látja -
adsa #175 amúgy vkinek sikerült interneteznie routerrel, Windows 7 alatt? -
strebacom #174 Persze, nem a telepítéssel van gond hanem a müködéssel...belefagy szegény!! -
#173 Vista-kompatibilis módban is próbáltad a telepítést? -
strebacom #172 Most vissza backup-oltam a 64bites Vistát, mert az AviToDvd progi nem fut rendesen rajta és kellett...utánna vissza bacup windows7 -
#171 Office-t így tettem fel, nem nézegettem ugyan de nem észleltem semmi lassulást, extra memóriahasználatot. (2 Gb van)
Meg hát arra az 5 percre amíg feltelepedik egy program nincs is nagy jelentősége. -
strebacom #170 Ilyenkor nem is de ha mountolsz vele és telepítesz egy játékot akkor lehet hogy igen, persze nem biztos... -
#169 Hát nem tudom, én ezt nem észlelem. KÉP -
strebacom #168 Ja tényleg jó..de a powerisoval tényleg frankón eszi a memóriát,de majd kijön a daemontools ami támogatja....