46641
-
adsa #247 Blue Badge-el amit innen tölthetsz le -
#246 Most szedem én is ezt a Build 6956 verziót!
Ezt a bizonyos Super Bar-t hogy lehet benne előcsalni? -
adsa #245 nekem az a bajom, hogy amikor kezdem rakni a 32 bites 6956-ost, miután betölti a fájlokat azt írja ki a képernyőn, hogy input device not supported... mi lehet a baj? a procim(E6750) megbírja a 32 és 64 bitest is a képernyőm pedig 22-es max felbontás 1680*1050... -
#244 Nekem securom baja volt, pedig razor release. Lehet rendszergazdiként kellett volna telepíteni, de most már mindegy úgyse használom végleges OSként, csak tesztre néztem meg, de tetszetős lesz :) -
strebacom #243 Nekem a 6801 van fenn és szuperul megy a GTA4.... -
#242 Benne van csak kell egy progi mint az előzőhöz, hogy aktiválni lehessen.
Már működik a logitech driver, de daemon még mindig nincs, securom miatt nem indult el a gta4 pedig game teljesítményre kiváncsi lettem volna. Amúgy tetszik, jó lesz :) -
Inquisitor #241 Ez fura, mert a ... oldalon azt írták, hogy ugyan az a Super Bar van már benne, mint a 32 bites 6956-ban is. -
#240 Ez egy jó kérdés, mert még beta, de felismeri elvileg a korábbi rendszereket.
#239: Nekem wifim van és a drivert telepítve megy routerrel a net, most is win7 alól írok. Még mindig nincs daemon tools és nincs superbar sem. -
adsa #239 Felraktam a 64 bites 6936-os Windows 7-et. Annyit tudok mondani, hogy alapból nincs benne a superbar, és nekem még miondig nem megy routerrel az internet, pont ez a problémám volt anno a Vista Bétával... -
#238 Még egy kérdésem lenne:
Volt úgy az XP-m (még van is) vettem új vinyót arra feltettem Vistát.Tehát két rendszerem volt különböző vinyokon.
Így ha bekapcsolom a gépet egy ablak fogad mit akarok indítani xp-t vagy Vistát.
Ha felteszem egy másik partícióra a Windows 7 bétáját a akkor ez is ott lesz abban a kiválasztós menüben 3. rendszernek vagy vátozni fog vlami?
-
#237 Akkor lehet majd 64bitesre váltok mert tervezem még 2gb ram vételét! -
#236 Nincs probléma vele. -
#235 Semmi probléma már a Vistaval sem. -
#234 És mennyire jó driver stabilitás szempontjából a 64bites rendszer? -
#233 Ez minden oprendszernél így van. 4gb (teljes egészében használva) vagy több memória csak 64bit-es oprendszeren támogatott. -
#232 Lehet hülyeséget kérdezek:
A Windows 7-ben ugyanúgy csak a 64 bites fogja támogatni a 4GB ramot? -
#231 fail. -
#230 Csak két hsz-t kellett volna visszaolvasni... -
#229 64bites verzió létezik már? -
adsa #228 ja, már le is töltöttem:) sztem hétvégén ki is próbálom, mind a kettőt. -
Inquisitor #227 Hmmm, jó kínai munkás emberek kipakolták a 32 bites 6956 mellé a 64 bites 6936-ot is. -
#226 Nem olvastam :) Linkeld be plz :) -
Inquisitor #225 Olvastad a híreket az OpenCV-ről? Ki lesz használva, másért nem, hát mert az Intel ezért fejleszti a Larabee-t ;) -
#224 Hát majd meglátjuk:) Még a DX10 sincs kihasználva semennyire, nem hogy a 11... Ezek a fosok nem DX10esek, amik vannak csak annak hívják :D Majd ha olyan game jön amiben egy sor dx9 kód nem lesz.. -
#223 Akkor tévedtem, de hardver nincs alá (bár olvastam olyat hogy a dx10.1es karik képesek lesznek dx11re, kiváncsi leszek rá, szerintem egyszerűen arról van szó, hogy az ATinak a meglévő karikból könnyebb lesz DX11es GPU-t fejleszteni, mint az nvnek abból a fosból amilye van) -
Inquisitor #222 Nem lehetetlen, hogy a DX11 elöbb kint lesz, mint a W7. ;) -
Inquisitor #221 Dx11-ben lesz szoftveres render, ami annyit valósít meg a GPU-n amennyit tud, a többi megy CPU-n. Ilyesmi eddig is volt az SDK-ban, csak ez egy értelmesebb megoldás lesz. Elvileg megy az összes DX10, 10.1 és DX11 kártyán. Talán még vacakabbon is. -
Inquisitor #220 Tudtommal magában a novemberi DX SDK-ban is benne van a DX11 preview, akár Vistára, akár W7-re rakod. -
#219 Szinte biztosra veszem, hogy egyrészt nincsen, mert nem is biztos hogy a W7ben debütál, másrészt a karid még a 10et sem tudja mit akarsz DX11-el?:D -
RYO21 #218 a pre-betaban benne wan a DX11??????????? -
#217 :) Kicsit sokáig tart, de egy teknősbéka végezne vele az élete vége felé. -
strebacom #216 De Ez a legjobb!!! -
strebacom #215 Én anno EZEKET olvasgattam el!! -
#214 Van valami magyar oldal ahol frankón leírnak mindent a Windows 7-ről? -
Sunaszaft #213 Ja és valakinek seikerült már aktiválnia? Vagy lesz hozzá egyeltalán valami? -
Sunaszaft #212 Jah nekem van 2GB RAM-om! De ha NTFS-be formázom XP is felismeri majd? -
#211 NTFS jobb, de a readyboostnak csak akkor van értelme ha kevés a memóriád (<=1GB) -
Sunaszaft #210 ReadyBoost Win 7-en valaki??? Mibe érdemes formázni a PenDrivot?? FAT32, NTFS, FAT, exFAT??? Alapba FAT32 jó is ez így? -
#209 x64 nincs még az új verzióból? -
RYO21 #208 legyen már 1-2 kép is
[url=http://www.winsupersite.com/win7/win7_m3_69xx.asp]Paul Thurrott[url]