46641
-
#1129 Köszi a segítséget, így simán felment, ment mint a karikacaspás -
#1128 A Devil May Cry4 kevésbé szaggat, mint XP-n (bármily meglepő), de DX10-ben lassabb(mondjuk ez nem újdonság). -
Mr. Perfect #1127 Egyértelmű, hogy LCD monitoron a natív felbontást kell használni. -
#1126 Asztal és ikonok: jobklikk-->view-->small icons
Tálca: Properties--> Use small icons -
#1125 És hol tudom, valahol a felbontás környékén?
kissadamvikt
Én csak Xp-hez tudom hasonlítani azt használom, és ahhoz képest, majdnem gyorsabb. Bár az Xp-m 1hónapos, ezt meg szinte most raktam fel. -
Mr. Perfect #1124 36%-al -
#1123 Felbontásnövelést én nem szoktam ajánlani mert én mindig a képernyő natív felbontását szoktam használni és már eléggé megszoktam... [Mellesleg laptopon nálam is 1280x800-ba fut, asztalin meg 1400x900-ba] -
#1122 A csúszkák nem nagyobbak, de a tálca, asztali ikonok és a meghajtó ikonok az XP-hez képest nagyobbak! Viszont Vistában a nagyrészük már ekkora volt...
Ha nem tetszenek a méretek mindent vissza bírsz állítani az eredeti méretre! -
#1121 természetesen a felbontásod miatt elég kis "használható" felületed marad... pl. megvastagodott a tálca.
ezen úgy változtathatsz, hogy nagyobb felbontást állítasz be, akkor már nem lesz olyan nagy, kényelmesen el lehet férni... (én 1280x800-ban használom, és ez így sztem jó) -
#1120 1 kérdésem lenne, vistánál mennyivel gyorsabb a cucc? -
#1119 Aki már W7-zik: Nincs egy kicsit túlméretezve a grafikus felület? Mármint nekem kicsit nagyobbnak tűnik minden 1024-ben az Xp-hez képest. És nem az ikonok, hanem csúszkák, ilyesmi. -
#1118 Rapidon még nincs fent? Valaki tud linket küldje már el priviben, francba nem tudom leszedni, állandóan kivág, hiába a letöltésvezérlő... -
#1117 Akarom mondani ne IMG-vel -
#1116 Hadd linkelje... csak IMG-vel, hanem URL-lel. -
n3whous3 #1115 2 megás png-t ne linkelj még 1x, kösz..... -
#1114 Épp ez a lényeg, attól még a BIOSban nincsen letiltva. -
#1113 nincs floppy meghajtóm -
#1112 Bejön az csak nagyon lassan, nekünk a cégnél sok alaplapnál akkor csinálta ezt, ha nem volt a floppy letiltva csak a bootnál disabledre téve. Tiltsd le rendesen az 1.44-es floppyt és próbáld meg. -
#1111 Kiírtam dvd-re, bebootolok, bejön a színes háttér és a kurzor.
Eddig jut el, itt nem lehet semmit csinálni, csak resetelni...
Ue a helyzet a vista-val is, 2 verziót is próbáltam beőle, mindkettő megállt ugyan úgy, mint a 7.
Ötletek? -
#1110 Nagyon tetszik a rendszer, Adobe Reader nem települt helyette a FoxIT PDF readert használom, nem megy a bulletproof pdf printer, ehelyett kell keresnem majd valamit, valamint a daemon tools, helyette slysoft virtualclonedrive hibátlanul működik, és a hangkártyám nem tudja a stereo surroundot (az 5.1 működik). Eddig ennyi, játszani még nem játszottam. :) -
#1109 Realtek hd audió hangártyához az r2.08-at kell használni!!
azaz EZT 64bitesre felment... -
#1108 Vagy használja ezt! -
#1107 Hmmm. lassú vagyok. -
#1106 ha valaki nem tud kulcsot szerezni írjon privátba adok neki :) -
#1105 Try the beta
Hivatalosan is kint van a beta. -
#1104 Kicsit megváltozott a Windows 7 oldala, innen lehet már letölteni a Bétát és kulcsot igényelni! (ugyan azok a kulcsok vannak...)
-
#1103 Igen ahogy írták, jobklikk a telepítőn Properties és ott a kompatiblilitásnál beállítani a Vistát! -
#1102 régi cd-kulcsot -
#1101 nekem a regisztrációnál adott egy cd-kulcsot -
#1100 Nekem is Realtek HD Audio-m van, bár még nem raktam fel a Windows 7-et, arra tippelek, hogy a Vistás drivert kompatibilitási módban kéne telepíteni hozzá. -
#1099 nekem meg nincs hangja a játékoknak amikor a realtek high defendion sound drivert telepíteném kilép hibaüzenettel -
tom235 #1098 valaki próbált már 2.0 ás stereo bluetooth hedszetet windows 7 alatt? nekem felismeri, fel is telepíti, de valaniért a sound résznél állandóan azt írja rá a seven hogy disconnected, de miért? -
Sunaszaft #1097 Hát ha jó lesz a rendszer akkor lehet inkább megveszem eredetibe! -
#1096 Működik az aktiválás a megadott kulcsokkal! -
#1095 Azért amikor akik rendese küldözgeték vissza a feedbackeket a Microsofthoz akkor azok a megjelenés előtt kaptak a véglegeshez teljes értékű Windows Vista key! Megpersze sokunk a TechNet trialból szerzett eredeti keyt! -
Sunaszaft #1094 Köszike!
Ja meg zsír sikerült eltüntetnem az ablakokbóla a Send Feedback-ot:) Én nem küldözgetek nekik semmit! Nem vagyok tesztelő:) -
#1093 Tessék -
#1092 Nekem müködött az eggyik kulccsal az aktiválás 32bit-es változatnál. -
#1091 Itt van! -
#1090 ÁÁÁÁÁÁÁ!! Eddig frissített , most mi a baja! Segítsetek!
Win7 update