46641
-
#1169 nem Paragon Partitiont próbálta? -
#1168 az elindítod jobb klikk az átméretezni kívánt partícióra resieze
ott vagy beírod mekkora legyen az új méret vagy a kis csúszkát mozgatod (nem az új partició méretét hanem a réginek a méretét kell beállítani) restert és utánna asszem megformázatlan résznek mutatja azt a részt aimt levágtál megformázod és kész :) -
#1167 Azzal próbálja de nem bírja... -
#1166 sry partitionmagic-et -
#1165 partition managert próbáltad már? én azt szoktam ilyenekre használni... -
High end PC #1164 hjajj, akkor megyek xp alá. -
#1163 Megfognak maradni nyugi! -
High end PC #1162 lehet bebútolok 32 bites XP alá , letöltöm oda is ezt a particionálot, és onnan particionálom ezt a vinyót. Bár nem tudom hogy akkor is megmaradnak e a Vistas dolgok ezen a vinyón sértetlenül -
High end PC #1161 háhh, nem megy 64 bites Windóz alatt és ez sem működik dejóó :D -
#1160 Nyomj egy nextet és jónapot! -
High end PC #1159 kreáljam mint logikai particiot? :D -
High end PC #1158 nah most akkor csak next vagy pipa és next? :D -
#1157 Igen, ha ezt akarod ebben az esetben csak next -
High end PC #1156 hű, ilyen opciot sehol se látok, még ha visszább megyek se -
#1155 pipa be és next -
#1154 Ha lehet primary legyen a kihasított. -
High end PC #1153 jó, next gombok után oda jutottam, hogy beállithatom hogy mekkora területet hasitsak ki a Vistas vinyomól. De van egy olyan pipa lehetőség, hogy "create as logical partition" nem tudom ez mit jelent. Meg azt sem hogy automatikusan NTFS lesz e az uj partició :( -
Sunaszaft #1152 Nem kell semmilyen program se hogy a verziószámot eltüntesd!
Regedit! Bemász ugyanoda amit az előbb írtam, olyan van, hogy PaintDesktopVersion ennek az értékét állítsátok 0-ra! Ennyi az egész! Nem kell semmilyen hülye *.exe fájl ezekhez! Üdv -
#1151 Megint csak az első! -
High end PC #1150 gondolom nem a második ezek közül -
High end PC #1149 ok, köszi, az elsőn belül a következők vannak:
- Create Partition: Create a new partition and set its propectiens
- Format a partition to any popular file system
- Advanced partitioning and hard disc managment -
#1148 Igen az első -
High end PC #1147 főmenü következőkből áll: Partitioning, Copying and Migration, Backup and Rescue, nekem az első menü kell ahhoz, hogy a már meglévő Vistas vinyóm felosszam két prticiora hogy megmaradjon a Vista is? -
#1146 Felirat (watermark) eltávolítása Win7 (7000-es build-hez) -
High end PC #1145 oké, Paragon Partitiont feltettem, vindózos verzsön nem ment. Valaki segt nekem? Nem akarom elveszteni az adataim -
#1144 Köszi szépen -
#1143 Köszi, a verziószámot és a szöveget az asztal jobb alsó sarkából el lehet tűntetni valahogy? -
High end PC #1142 áhh, sikerült, trükkös ez a 3.0-ás NOD -
High end PC #1141 bakker, mi a tököm, Vista alatt nem tudom kikapcsolni a NOD32-őt, XP alatt ki lehetett lőni a tálcáról is meg a vezérlőpoulból is, Vista meg nem engeni, nemá :) -
High end PC #1140 hűű lehet, kikapcsolom a NOD32-őt és megném :) -
#1139 Nem lehet az, hogy pl. a vírusirtó miatt nem fér hozzá a rendszer a particióhoz, mert találkoztam már ilyennel még xp-nél. -
Sunaszaft #1138 Na akinek még nem ment eltünteni a Send Feedback feliratot az ablakokból! Tegye a következőt!
Start menü/ beirod regedit
enter
megkeresed ezt: [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
azon belül a jobb ablakban lesz olyan hogy FeebackToolEnabled ami ha rákkatintasz 2-szer 3-on van! Írd átt 0-ra az értéket! Kilépsz a felhasználónevedből windows alól, majd ujra belépsz és láss csodát nincs send feedback már az ablakokba! Azér lépj ki a nevedből mer nem kell ujraindulnod akkor! -
High end PC #1137 ok, köszi, nekiállok, remélem még itt leszel :) -
#1136 Pedig a legjobb ha a Paragonféle Partícionálóval csinálod... Töltsd le és ha megakadsz valamiben kérdezz! -
#1135 ja és aktiválás nekem is ment simán -
High end PC #1134 de azt nem ismerem, elkúrhatom, nincs hozzá magyar nyelvi használati utasitás, nem akarom hogy elvesszen minden adatom így az első particionálás próbámnál
:( -
#1133 Már mondtam hogy használj paragon partition managert. -
High end PC #1132 valaki segítsen please!
nem tudok Vista X64 alatt használni a partició zsugorító progit (alapból tartalmazza a Vista a Lemezkezelésnél), ki akarok hasítani a vinyómból egy darabkát a Win 7 számára, de minig ezt mondja, mikor nekiállok: "A hozzáférés megtagadva" Pedig úgy futtatom hogy: "futtatás rendszergazdaként" és se 300 GB-ot se 100 GB-ot de még 30-at se tudok kihasitani a vinyómból... Pedig zsír új 750 GB vinyó, egy hetes ha van, azon van a Vistam.. -
#1131 ELég ha bemountolod az iso-t daemon toolsba vagy valami hasonlóba! -
#1130 Én sikeresen letöltöttem és kaptam eredeti cd kulcsot is :D igy egy windows 7 boldog tulajdonosa lettem :D .. holnap majd feltelepitem ... kell majd vegyek DVDt :D