46641
-
#1369 na, elkezdtem most leszedni a 64bitest, és azt szeretném kérdezni, ugye menni fog gépemen? mert az oké h olyan rendszer kell hozzá, ami kezeli, de olyan oldalt nem találtam mai leírja h az enyém az-e -
#1368 3.0.650-es nod megy a bétán? -
#1367 Lehet, de kézzel hamarabb kitakarítok.
#1365: Nem, nekem jó. -
sheetoos #1366 újra telepítésnél meg valami windows live suite-ot hiányol. -
sheetoos #1365 semmi amint kattintanék kiírja hogy "not responding" az ablak keretébe és annnyi -
#1364 Nálatok is visszaállnak az Asztalon az ikonok defaultra(medium size) egy gép restart után? Már 3-szor állítottam vissza Small size-ra, de ha újra kell indítanom visszaállnak.. -
#1363 Nekem pár órás de nálam jól működik a 2009-es, még beta plus-t is feltettem. Valami hibakódot nem ír? Esetleg eseménynaplóban? -
#1362 Van nekem jól bevált takarító/optimalizáló programcsomagom, de nem merem használni még. Nehogy olyan hiba miatt panaszkodjak amiről nem a rendszer tehet. -
sheetoos #1361 Sziasztok!!
Van egy 1napos windows 7em gondoltam letöltöm hozzá a 2009es messengert és amikor bejelentkezek mindig az írja ki, hogy nem válaszol és lefagy.Mi lehet a gond??:( -
#1360 3. Ja már látom írták. -
#1359 3. Melyik van a rendszerben?
4. Én se, csak Vistaban mikor elindítottam akkor 2 lehetőség közül választhattam, saját fájlok vagy teljes rendszertakarítás. Utóbbinál megjelent az UAC, itt egyből lehet pipálgatni, hogy mit törölhet. Szóval gondolom utóbi lesz, de mikor ráklikkeltem nem szólt UAC. -
#1358 3. az oldalán írottak alapján igen megy ie8 beta2-vel és ie8 rc1-el
4. Neve alapján a rendszer fájlok karbantartását végzi el. Én nem vettem észre látható hatását. -
#1357 Szerintem nem fos a beépített lemez karbantartó, már Vista óta jól használható, időnként meglepően sok helyett hozz vissza a takarítással. -
#1356 1. Nem tudom mire gondolsz.
2. Van, slysoft virtualclonedrive, ingyenes, viszont védelmet és mds/mdf-t emulálni nem tud, egyébként tökéletes.
3. Nem tudom, ff-et használok, és a beépítette az IE8 beta2, nincs is benne 7es IE.
4. Nem tudom, a fos lemezkarbantartót se használomm, kézzel tisztogatok. -
#1355 1. én kézzel irtam, nem szakadt le a karom
2. PowerISO
3. igen
4. nem tom -
#1354 1. Be van kapcsolva alapból az a cucc amit Vistaban Felhasználói Élmény fokozásának hívtak? Nem találtam erről infot, de én kézzel nem sok feedbacket fogok írogatni, szóval jó lenne ha mondjuk Eseménynaplót, hardvertulaldonságokat stb. automatikusan továbbítaná Microsoft-nak.
2. Daemon Tools helyett van valami program amivel iso-t kezelhetek?
3.IE 7 Pro kompatibilis a 8-cal? Nem találtam infot a honlapjukon erről.
4. Lemezkarbantartónál mi az a System clean up? Rendszergazda módban takarítja a meghajtót? -
#1353 Miért tiltanák ki?Ez még béta oprenccccer és a cél az, hogy minél többen teszteljék ergo tök fölösleges lenne akárhánymillió egyedi kulcs. -
Pio #1352 Pont én is rátaláltam és azon agyaltam, hogy ott mit hogy kéne, szóval köszi szépen :) És F8cal ugyanúgy elérhető marad ezek után ugye? -
#1351 sajátgép->jobbklikk->speciális->indítás és helyreállítás->alapértelmezett operációs rendszer kiveszed a pipát a rendszerek listájának megjelenítése elől alapértelmezettre az xp-t állítod formázol visszacsatolsz és kész :) -
#1350 én is ebben a cipőben járok -
#1349 koszi! kiprobalom -
Pio #1348 Újabb kérdés tapasztalt oprendszerinstallálgatókhoz.
Én kipróbálni tettem fel a win7etet. Van egy magyar winXP-m, eddig az indult el bootmenü és minden egyéb nélkül. Levágtam egy 20gigás partíciót és arra tettem fel a win7et. Most indulásnál egy angol nyelvű bootmenü jön be, ahol még csak nevén se nevezi a jogtiszta winxp sp3amat, hanem ha jól emlékszem "earlier version of windows"-t ír.
Kérdésem, hogy hogyan tudom eltávolítani úgy a 7et és visszacsatolni a levágott 20 gigát úgy, hogy minden a régi legyen (bootmenü nélkül induló xp). Nyilván a legegyszerűbbnek az tűnik, hogy XPből formázom a win7es partíciót aztán partícionáló progival a többit már megoldom. De a boot sector így nem fog meggajdulni? Valakinek van tapasztalata erről? -
#1347 Azok is eredetik. Miért adjon ki a Microsoft X millió kódot ha sokkal kevesebb is elég. -
#1346 Ha többnyire mindenkinek az az 5 key jutott amit adott, akkor nem tiltják ki?
Vagy már lehet igényelni egyedit?
-
Dodo55 #1345 Raid vezérlő...
Persze előbb vettem a fáradtságot írni még 1 dvd-t, amiből így is alig volt már üres, mint szétkapni a gépet, és átdugdozni.
De legalább telepít most, igaz át kell másznom a gépen, mert az most egy fotelben megy, és lóg belőle egy DVD író, mint a bele :D -
#1344 úgy tudom elképzelni hogy felveszel egy hangot és adsz hozzá egy commandot és így nem kell foglalkozni a nyelvek közti külömbséggel... -
#1343 Compatiblityt tedd winxp sp2re, telepítés után a launchgtaiv.exe compatiblityjét pedig win2k-ra. -
#1342 Ez már másik topic! -
#1341 Legyen inkább 4x -
ACE #1340 Miaz az a-patch? Jó a 2009-es MSN? Mindenkié fog vajon automatikusan frissülni? -
Dodo55 #1339 Hehe. De az a vicc, hogy a mostani írók már 22x-es sebességet tudnak, azt asszem lemez még mindig csak 16x-os van. -
Dodo55 #1338 Pedig még röhögtem is rajta, hogy kb ugyanolyan sebességel ír, amekkora sebességet tud a netem :D
Ja, és Verbatim lemez volt, ráadásul LightScribe-os, csináltam is előtte rá "címkét".
Most egy 16x-os TDK DVD+R-el próbálkozom 12x-es írással, remélem így jó lesz. -
#1337 Én a biztonság kedvéért én 4x-es írtam ki! -
#1336 Túl gyorsan írtad szerintem, ezt már a Vista telepítője se szerette. -
Dodo55 #1335 Install Windowsra kattintás után nem problémája van az install.wim betöltésével, azt olvastam legtöbbször szar dvd okozza. A képfájlomat most hashcheckeltem épp, az jó. Próbáltam 2 meghajtóban is.
2 dologra gondolok:
-16x dvd-t 18x-osan írtam
-ITE Raid vezérlős IDE portra van kötve mindkét DVD íróm, aminek külön driver kell OS alatt, de eddig mindenféle OS telepítője gond nélkül futott így. -
#1334 de ha ezek a "drága" fejlesztések minden szomszédunkra nézve megtörténik mi meg kimaradunk tuti vérszemet kapok -
#1333 Kicsi piac vagyunk, a magyar nyelvhez történő fejlesztés meg feltételezem nem olcsó múlatság így nem éri meg. -
Pio #1332 Sőt, most jut eszembe, hogy még a "régi szép időkben" volt egy ilyen jellegű magyar próbálkozás, a FülElek, szóval ezek alapján megoldható ez magyarul is, bár nem tudom mennyire volt működőképes és milyen lehetőségek voltak benne, mert nem próbáltam. -
Pio #1331 Kár érte... :( Pedig szerintem talán még könnyebb lenne, mert az írás - kiejtés közötti kapcsolat számomra logikusabbnak tűnik a magyar nyelvben. Persze nyilván mindenki logikusnak érzi a sajátját :) Van azért itt is bőven hasonulási szabály meg anyámkínja. -
#1330 Nem fog, eddig se működött magyar nyelven, pedig nem az első progaram amiben benne van.