46641
-
#1409 Írj a "Moderátor figyelmébe" topikba :) -
#1408 Ez a banner nagyon jó lett! Szerintem ki is tehetjük ide! Egy moderátort kell megkérni ehhez? Vagy janikzs-ét? -
#1407 A Windows 7 Superbar és egyebekről egy kis videó Gál Tamás jóvoltából:
link -
#1406 anno kijött a Lindows voltak vele bajok (rosszul particionált) nem kezelte az exe alkalmazásokat...
aztán a Longhorn Vista elődje...az gyors volt, viszont akkoriban driverek nemnagyon voltak hozzá...
most itt ez a Windows 7 és eddig szinte csak jókat hallottam róla...
így hát próba cseresznye :D -
#1405 Nem fogod megbánni! :) Csak ajánlani tom! -
#1404 lassan nekem is fel kell raknom próbaképp, cserébe adok 1 bannernak valót :)
-
#1403 Megnyomod a nyilat mellette, customize és az action centernél don't showra teszed. -
#1402 Kössz az infót.
Nekem is tetszi ez a sok újdonság, a tálca is nagyon bejön, de a tray nekem vhogy kell :d
NA de oda nekem az az Action Center nem kell, Szal please vki, mondja meg hogy kell onnan azt kilőni. -
#1401 Messengert nem adja a traybe, az új helyen van. Futtasd vista kompatibilis módban, akkor a régi helyére kerül, bár szerintem jó az új. -
#1400 Na most azt áruljátok el nekem hogy a tray részleg miért szart be?
Ez előtti telepitéseknél nem volt gond, most meg pl nem adja be a Messenger ikonját a traybe.
MItől lehet ez? -
#1399 A hotfixet én is felraktam bár aki WMP-t használ az megérdemli :) -
#1398 Vazz nem csak az van hogy nem figyeltél, de miért hagyod rá hogy azt tegyen amit akar?
Ki kell kapcsolni a media infót a netről, vagy mi az annya.
Nem kell engedni neki hogy letöltse a tag fájlokat a zenéhez és kész, én spec kikapcsoltam mikor elsőre inditottam a Media-t.
Ennyi, én már akkor lestem hogy miről beszél mindenki mikor elkezdődött ez az egész hogy elcseszi a zenét, én akkor már végig hallgattam minden kedvencemet, és még mindig jók.
Szal könyörgöm értetek, ne hagyjatok rá semmit a Windowsra soha. -
#1397 nem figyeltem:) -
#1396 Már párszor belinkeletem a hotfixet rá, aki nem töltötte le, így járt! -
#1395 omg
tényleg elkúrja mp3-at wmplayer:/ -
Rennadant #1394 Az sokkal lassabb. :)
Rámutatni/kattintani, utána kiválasztani melyik kell. Ez hosszú, és fölösleges. Ez az egy dolog zavar benne, egyébként baromi jó lett. -
#1393 nem kell kattintani, csak rámutatni:) -
#1392 Futtasd rendszergazdaként.. -
#1391 Pedig felmegy minden gond nélkül a legutolsó magyar verzió. -
markastor #1390 Na, mégis csak megy bekapcsolt UAC-cal, csak feltelepülni nem volt hajlandó úgy. -
Rennadant #1389 Hosszú távon körülményes lesz ez az új tálca. Túl sok fölösleges kattintás van miatta. pl 2-3 msn ablaknál, vagy ha több mappa meg van nyitva külön ablakban. -
markastor #1388 Akkor meg a NOD32 nem megy. -
#1387 Amúgy NOD 32 is megy ezen, de mi az annyáért tolja fel a procit 100% ra minden egyes mappa megnyitásnál?
Tudom hogy valós idejű fájl védelem meg minden, de nem lehet enyhiteni? -
#1386 náloam futnak progik, telepítés után egyből ment bluetooth usb, nyomtató, videókari, scanner, halflife2 maxon nem szaggat:)
nekem eddig tetszik, nagyon -
#1385 Nálatok van felirat mediaplayerbe?
Vagy milyen codec kell hozzá? -
ACE #1384 Valaki mond valamit róla? Milyen a beta? Futnak rajta a programok, amik XP-n, vagy Vista-n futnak? Driverek? sebesség játékokban? Egyéb sebesség? Tapasztalatok? -
#1383 UACot kapcsold vissza. -
#1382 Igazi sebességnövekedés akkor lett volna, ha kikuázzák végre az x86 architektúrát, csak se az MS se az AMD nem engedte (ezért dolgozták ki az x86-x64 kiterjesztést, pedig az intel kidolgozta az itaniumot), meg az összes programot újra kellett volna írni. Arról nem beszélve hogy a 32bites programokat emulálva futtatva ugyan mégis mitől lenne teljesítménynövekedés? -
markastor #1381 Egy restart után nem mennek a gadgetek. Valaki tapasztalt ilyet? -
#1380 A lényege épp a sebességnövekedés is lenne. Legalább olyan fontos mint a memóriatöbblet kezelése. 20-40%ot is növekedhetne akár egyes esetekben a sebesség, csak ezt a szoftverek miatt nem igen látjuk, (mivel rosszul vannak megírva). -
#1379 Na vazz, nekem már a 3-ik telepitett példányom van fent ebből a szépségből.
De most vhogy nem jövök rá hogyan lehet eltüntetni az Action Center ikont a tray menüből :D
Pofám leszakad szégyenemben, 2 szer sikerült, bármi mást meg tudok oldani, és ilyen apróságon elakadok, vki irja már be ide. :D
Kössz.
Amúgy messenger 9 nagyon király, már nagyon vártam a Plust hozzá, és ma már meg is lett :D -
#1378 Gyorsabb is, csak nem annyival mint várják. Mert, ha annyival gyorsabb lenne kihasználná az egészet és akkor jönne megint a sírás hogy mennyi ramot zabál ez a sz*r. Köztudott, hogy a sok memória azért van, hogy üresen álljon :D -
Pio #1377 Utolsó mondatban írtam is :) Amúgy maga az oprendszer is lehet gyorsabb ezek alapján nemde?
De sírj csak nyugodtan attól még nem fogom szégyellni magam... -
#1376 Miért lenne teljesítménynövekedés a 64bittől? Sírok mikor mindenki ezt várja. Esetleg ha konkrét 64bites programok lennének, akkor talán, de a 64bit lényege a több memória megcímzése. -
Pio #1375 Na erre én is kíváncsi leszek, hogy most már lesz-e a gyakorlatban is megjelenő többletpotenciál a 64 bitesben vagy továbbra is csak ram miatt lesz értelme felrakni (illetve amiatt se, mert a 4 gigaram-egyebek szerintem még egy jó ideig mindenre bőven elég lesz). Bár gondolom ez legalább annyira múlik a programokon, mint az oprendszeren. -
#1374 Van frissebb Nod is 3-asban. -
#1373 hát majd az lesz, gépfejlesztés része lesz idén még 2 GB ram -
#1372 Megy, de akkor van értelme azt használni, ha legalább 4GB ramod van, egyébként fölösleges. -
#1371 3.0.642 es megy nekem -
Apocalipto #1370 Minek neked 64 bites arra a configra?