46641
  • [HUN]FaTaL
    jobb gomb change letter and paths és adsz neki egy betűjelet, mondjuk e:
  • Inquisitor
    "Analog Devices AD1986A @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI"

Bakker az Audio Bridge van a VIA-ban, az Audio kódek az ADI1986, ott írtad lentebb. Remélem találsz alá Vista drivert, de már Vista alá is fényévekkel rosszabb volt a támogatása, mint a realteknek. Első sorban mert úgy kell levadászni a netről, másodsorban mer vagy megy vagy nem.

P.S. Próbáltam keresni drivert neked, de csak ezer éves Microsoftos(!) drivert talált, ami gyanus ...

• [HUN]FaTaL
    Vezérlőpult->Windows defender asszem.
  • WorldTorrent
    Na! megtalaltam a Disc Managemant-be es azt irja hogy File System FAT , ott meg is tudom nyitni es lacccik mi van benne , de hogy tudom a tobbi kozze tenni ?
  • KranaZoli #1645
    Én idáig nem leltem rá a Win. Defender-re :o
    Ott nincsm, ahol a Vista-ban van. Nekem! :)

Solten!

Már volt ez a teszt linkelve ;)

Nem találom, hogy lehet beállítani, hogy az ablak tartalma legyen látható mozgatás alatt is :(
    Ez sincs ott, ahol a Vista-ban van.
    Nekem!!!! :)
  • cooling
    TELJES JOGÚ ADMIN:
    Start/run/regedit

Aztán a HKEY_Local_Machine\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon-t megkeresed
    Hozzádsz egy új kulcsot (jobb klikk): SpecialAccounts
    A SpecialAccounts kulcson belül egy másikat: UserList
    A UserList kulcsban, létrehozol egy DWORD (32-bit) értéket: Administrator
    Az értékét beállítod: 1
    Bezárás.

Aztán a start/run mezőbe beírod a következőt: control userpasswords2 -> elindítani a talált file-t
    Innentől pedig kattintgatsz:

Advanced(Speciális) fül -> Advanced -> Doubleclick Felhasználók -> Doubleclick Administrator -> pipát kivenni "A fiók le van tiltva" mellol.
    Kijelentkezel és bejelentkezel rendzsergazdaként.
    Ezután a Control panelban megkeresed az "FELHASZN. FIÓKOKAT(USER ACCOUNTS)", a baloldali sávban rákattintasz a Configure advanced user profile properties -ra, és törölsz minden felhasználót az "Administrator"-on kívül.
    A lényeg hogy töröld a többi fiókot valamilyen menüből. Ekkor alapból tuti adminként fogsz bejelentkezni minden válogatási lehetőség és jelszó nélkül. És így az UAC teljes tiltása mellett is mennek a gadgetsek. (nálam)

BSPLAYER HASZNÁLATA:
    BSPLayer -> jobb gomb -> beállítások -> egyéni beállítások -> Videó -> Videó renderelés -> Rendering mód -> Belső renderelés DirecDraw felszín
    Így tökéletesen fog lejátszani hardveres overlay módban, megtartava az Aero-t.

HIBERNÁLÁS KI, ha valakinek húzza a vinyóját:
    Start menü -> All programs -> accessories -> parancssoron jobb egérgomb, futtatás rendszergazdaként, de próbálhatod simán is indítani a parancssort -> begépelni: powercfg -h off -> ENTER
  • tobias88
    hát, ez a hang nem akar működni! leszedtem a via drivert vistához, de semmi
  • Inquisitor
    Hogyne lenne, ajánlgatja is a futtatását. :)
  • Solten
    Leteszteltük a Windows 7 első bétáját!
  • tobias88
    bocsi
  • [HUN]FaTaL
    De van.
  • KranaZoli #1638
    Nézd meg a lemezkezelésben. Lehet, hogy nem adott Neki vmiért címkét...

Ebben ticcsen Windows Defender?!
  • WorldTorrent
    nah senkinek nem volt meg ilyen gondja hogy eltunt egy parcio ? C, es D megvan es az E eltunt:S
  • [HUN]FaTaL
    Főleg hogy a 64bit alá is a 32bitest linkelted :D Egyébként 64biten a 32bites progik nagyrésze működik.
  • KranaZoli #1635
    Miért butaság?!
    Mert első dolgom, hogy feloldom az Administrator fiókot, és Log Out, Log In Admin-ként, mi nincs?! JELSZÓ

Akkor Nekem mi a ráknak kellett?!
  • WorldTorrent
    Hi all, Feltelepitettem a Windows 7-et , 3 parciom volt es az egyiket nem mutassa ki , a legnagyobbat:S mit lehet ilyenkor csinalni?
  • KranaZoli #1633
    Kardomba dőlök.
    Jelszóval már admin a fiókom .
    Már bocsánat, de szerintem ez faszság ...
    De kibírom
  • KranaZoli #1632
    Most éppen azt csinálom és mindjárt végez ;)
    Eddig 1 vmit kérdezett: jelszót
    Kivételesen adtam Neki :D
  • tobias88
    32 bites működő programok
    64 bites működő programok

az azért durva hogy több 64 bites van
  • Pio
    Installáld újra teljesen és figyelj oda miket kérdez install közben, mert valószínűleg ott nyomtál valamit, amit nem kellett volna, mert amúgy mindenkinél jó.
  • Pio
    Általában a vistás driverek szoktak működni vele, legalábbis a többségnek azzal sikerül.
  • tobias88
    http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=36&CatID=2910&SubCatID=154

amúgy isteni ez a 7es
  • tobias88
    xp-s hang nem működik, próbáljam meg, hátha megy vistással?
  • tobias88
    p5vd2-mx

Analog Devices AD1986A @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI
  • KranaZoli #1625
    Hát ha Nekem nem lesz a USER-m Admin, akkor 1 hétig sem fogom használni, mert sima User fiók telepíteni sem tud, stb....
  • Pio
    Az öngamában nem sokat jelent, hogy asus alaplapod van, mert elég sokféle integrált hangkártyát szokat rátenni. Például nekem is asus van és realtek hd van rajta.
  • ACE
    Köszi, sikerült.
  • Pio
    Egy ideje már létezik warezmódszer a 30 nap kilövésére... ;-) De igazából mi értelme van? Aktiválod egy kulccsal és használhatod augusztusig, addig sok víz folyik még le a Dunán...
  • KranaZoli #1621
    Te MINDIG csalsz vmit ....
    Hát elképzelésem sincs, hogy Nekem miért USER tagságú felhasználóval települt

MS honlapjáról letöltött 64 bites ISO-t tettem fel és most teszem újra
  • tobias88
    vagyis asus alaplapom, de tök ugyan az haverom asus laptopjánál, ott sincs hang
  • tobias88
    de ha kapsz ingyenest augusztusig, akkor nem mind1? amúgy asus laptopom van, de hang nincs! windows update ben sem talált, mert szerinte jó a hang...
  • Pio
    Az általam linkelt kulcsok léteznek csak. Itt a kulcsnak nem az a lényege, hogy mindenkinek egyedi legyen, hanem hogy teszteljék az aktivációs rendszert.
    Ezekkel a kulcsokkal lehet használni a bétát július-augusztus környékéig, nem emlékszem pontosan a dátumra.
  • KranaZoli #1617
    Szerintem addigra megoldják ebben a "WAREZ világban", hogy ugyanúgy tudd tovább használni....

Az lesz érdekes, akik kiváltják vele a Vista-t és lejár, akkor mi lesz, hogyan tovább?!?!

Köszönjük ennyi volt a tesztelési időszak, bezárjuk a kaput, nincs tovább frissítés, nincs tovább Win7, stb...

Ez hogyan lesz?!?!?!
  • [HUN]FaTaL
    Végig admin volt a fiókom.
  • ACE
    Gondolom ha ez ingyenes Beta, szabadon használható, akkor a Microfos ad valami kulcsot... de lehet csak mindig halasztgatni kell az aktiválást augusztusig... akkor meg úgyis lejár
  • Pio
    32bits
    QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7
    TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
    6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
    4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
    GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY

64bits
    RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH
    482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
    7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
    D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9
    JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
  • KranaZoli #1613
    Fijjugok!

Akik itt vagytok. Please....
    Mindenkinek Admin fiókként települt a WinSeven?!
  • KranaZoli #1612
    Ebben a topic-ban is voltak kulcsok.
    Vagy azok nem azok voltak?!
  • ACE
    Honnan lehet aktiváló kulcsot szerválni? Bújtam a Microsoft oldalát, de nem láttam...
  • Pio
    nvidia.com-on a "DOWNLOAD DRIVERS" résznél van egy külön Windows 7 menüpont... Eléggé feltűnő szerintem.
    De azért beidézem ide is biztos, ami biztos:

NVIDIA drivers for Windows 7 Beta

NVIDIA drivers for the Windows 7 Beta release can be downloaded directly from Microsoft’s Windows Update service.

Instructions:

1. After a fresh installation of the Windows 7 Beta, click on the Start button.
    2. Click Windows Update (it will be pinned to the top of the start menu). You can also type “Windows Update” into the start menu Search to locate Windows Update.
    3. Within Windows Update, locate and install the NVIDIA driver update (it will either be an important update or an optional update depending on your system).